Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hrdinkou dvacetidílného italského seriálu Okouzlení je mladá ambiciózní lékařka Barbara Nardiová, která pracuje na prestižní klinice, kde se provádějí plastické operace. Barbara je svou prací posedlá, není tedy divu, že si ve svém věku získala takové renomé. Je šťastná, uznávaná ve své profesi, krásná a zrovna se vdává. Bere si svou dávnou lásku z dětství Roberta Ansaldiho, právníka, muže ze své společenské vrstvy. Svatba má začít za chvíli, ale Roberto má zpoždění. Sotva by Barbaru napadlo, že Roberto prožívá cosi, co do základů otřese jejich budoucími osudy. V porodnici bojuje o život svůj a svého dítěte mladá žena. Jak to, že ji přivezl právě Roberto a z nemocnice utekl jako zločinec? Takhle začíná příběh plný vášně, citů, lásky i pomsty. Příběh muže, který nechce riskovat a nedokáže říct ženě pravdu o své minulosti, jeho matky, jako vypočítavé ženy, pro níž vždy účel světí prostředy i Thomase, bratra dívky, který se chce pomstít. Italská spisovatelka Maria Venturiová, známá především svými příběhy Vítězství lásky a Příběh Chiary, znovu zasadila svůj příběh do prostředí bohatých italských vrstev dnešních dnů. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (70)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Nebejt tam zas tý hudby tak je to čistě odpadová záležitost, takhle to jen ta hudba zachraňuje ! Jinak čistě pro babičky, maminky na mateřských dovolených atd. Taková lepší taliánská telenovela na pokračování.. ()

igi B. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Cacarella televisiva italiana...:-(( K uzoufání otravné je tohle >okouzlení< bez kouzla, tak jako vše vyumělkované a podbízivé, vylhané a nepřirozené. Navíc s nálepkou "drama", což v případě nespočetného pokračování xté série činí tuhle slátaninu vpravdě "Opruzením"... Neustále se vnucující protivné >romantické< hudební motivy jsou už pak jen poslednmí prorezlým hřebíčkem do rakve této "rodinné s(r)ág(or)y"... Jedna hvězdička snad jen z důvodu existence ještě větších sraček, plozených pro zoufalce, vysedávající a hledající >život< u televizí všeho světa... Perditempo!!! ()

Sarkastic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna z těch "lepších" telenovel. Myslím si, že patřím mezi tu hrstku (najde se tu vůbec nějaký takový uživatel?), která viděla alespoň 1 díl z každé série Okouzlení. Ptáte se jak jsem to vydržel? No dávali/dávají to po obědě, takže matka s babičkou zasednou k televizi a já si k tomu pěkně lehnu, chvíli se dívám a pak usnu. Ty 2* jsou za hudbu a za ty "inteligentní" rozhovory, které mě rozesmály (to asi neměly, že?). ()

lesumir odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pane boze, to je nejvetsi hnus, u ktereho jsem skoro brecel, jak me to sralo. Ne, jeste ted mam slzicky na krajicku, kdyz si vzpomenu na tuhle dementni sracku, co stale ct vysila ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Pozerať sa to nedá, ale občas som to mal doobeda zapnuté kvôli sexy milfke Danielle Poggi. Vďaka tomuto seriálu som ju vlastne spoznal. Takže odpad určite nedám. Ale objavovala sa tu dosť sporadicky, tak som to časom vzdal. Odkedy mám internet, tak úplne. ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Řada herců, co hráli předtím v seriálu "Chobotnice", tak přešla plynule do první várky seriálu "Okouzlení". Je to neuvěitelný slepenec blbin o člověku a společnosti. Kdo to psal a tvřil, ten musel mít hodně zvláštní smysl pro realitu. Ale copak to řada diváků pozná, když se jim to podá pateticky, a vrazí tam lékaři, právníci atd., což většina diváků není a nezná podstatu těchto řemesel, tak jsou OKOUZLENI a sledují OKOUZLENÍ a tak se točí a točí, což se dělá vždy, když jsou diváci. Fotbal a hokej se dá hrát i bez diváků, ale seriál - vyloučeno! ()

Crocuta 

všechny recenze uživatele

Moje sestra tento paskvil zatvrzele sledovala až do VI. řady, ale už také nějak ztrácí zájem. Jednou za uherský rok jsem to zahlíd a musím dát jednu hvězdu za prima zábavnou ožralou bábu a sem tam nějakou pěknou buchtu, co se tam objeví. ()

J.Connor odpad!

všechny recenze uživatele

HATE!!! Jednu dobu sem měl to štěstí, že snad kdykoliv sem zapnul ČT1, tak tam běželo toto. Už jen u té melodie mi vstávají vlasy hrůzou na hlavě... ()

duklak2 odpad!

všechny recenze uživatele

Neviděl jsem ani jeden díl celý, ale stejně musím dát odpad, protože kdykoliv jsem o víkendu zapnul CT1, tak běžel tento shit seriál. ()

Krt.Ek odpad!

všechny recenze uživatele

Tento komentář se stahuje ke všem sériím, které jsou na této webové stránce i k těm co se zde nenacházejí. Jsem zaujatý, hned na začátku tohoto komentáře se dobrovolně přiznávám k tomu, že jsem neviděl zdaleka všechny série tohoto "skvostu" (čti: viděl jsem pár dílů, když jsem zapnul televizní přijímač a náhodou to tam běželo) a i přesto i tuto lékařskou ságu házím do koše. Bohužel musím, protože už jenom znělka, kterou jsem ani nevím proč viděl nejčastěji ve mě vyvolává potřebu rozloučit se s potravou tou cestou, kterou se ke mně dostala. To se mi moc často nestává. Ale nad jednou věcí uvažuji. Proč nás touto blbostí krmila Česká televize. Televize, které platíme poplatky. Chápal bych kdybychom naši pravidelnou dávku italského temperamentu dostávali od jedné z komerčních televizních společnosti. Taková televize Nova, největší "přítel" dobrého vkusu si v době své největší slávy vzít tento seriál pod svá ochranná křídla a tehdejší ředitel Vladimír Železný poté mohl při svém pravidelném sobotním monologu děkovat všem fanoušků tohoto paskvilu za sledovanost. Tímto bych chtěl, ale ČT o něco požádat už nikdy PROSÍM nezkoušejte jít cestou mýdlových oper. Nejste Nova (bohudík) a neporazíte ji kopírováním její strategie. 0% ()

xjane

všechny recenze uživatele

Asi jsem neviděla žádný celý díl ani z jedné série, protože to se fakt nedá...překvapuje mě, že to dává ČT1 a furt a stále dokola...Kdy to skončí???!!! 0% ()

Reklama

Reklama