Reklama

Reklama

Incantesimo

(seriál)
Itálie, 1998

Hrají:

Delia Boccardo, Giovanni Guidelli, Vanni Corbellini, Giuliana Calandra, Stefano Davanzati, Alessio Boni, Marco Quaglia, Barbara Livi, Manfredi Aliquo, Angela Goodwin, Mark Shannon, Daniela Poggi (více)
(další profese)

Série(8)

Recenze uživatele Sarkastic k tomuto seriálu (8)

Okouzlení I (1998) (S01) 

Jedna z těch "lepších" telenovel. Myslím si, že patřím mezi tu hrstku (najde se tu vůbec nějaký takový uživatel?), která viděla alespoň 1 díl z každé série Okouzlení. Ptáte se jak jsem to vydržel? No dávali/dávají to po obědě, takže matka s babičkou zasednou k televizi a já si k tomu pěkně lehnu, chvíli se dívám a pak usnu. Ty 2* jsou za hudbu a za ty "inteligentní" rozhovory, které mě rozesmály (to asi neměly, že?). ()

Okouzlení II (1998) (S02) 

No, jako je pravda, že těch 8 řad mohli nacpat do jednoho balíčku. Tak mi alespoň naběhnou komentáře. Co k tomu napsat? Tentokrát dávám jen 1* a to za ty rozhovory, kterým jsem se smál, hudba je stejná jako v 1.řadě, takže není důvod ji zohledňovat. ()

Okouzlení III (2000) (S03) odpad!

Klapka po třetí. Po 2 řadách se tu objevily nové tváře, kam zmizely ty staré to nevím, ale asi se jim zrovna nechtělo hrát. Tahle řada mě nenadchla ničím. Takže...odpad!. ()

Okouzlení IV (2001) (S04) odpad!

Klapka po čtvrté. Znovu se mění tváře. Ustáleným pravidlem se stalo pravidelné měnění hlavní milenecké dvojice. No...odpad!. ()

Okouzlení V (2002) (S05) odpad!

Klapka po páté. Znovu...to stejné. Hodnotím...odpad!. ()

Okouzlení VI (2003) (S06) odpad!

Klapka po šesté. Nezměnilo se třeba něco? Ne, takže hodnotím odpadem!. ()

Okouzlení VII (2004) (S07) 

Klapka po sedmé. Znovu...a přece, vrátily se ty naivní rozhovory, co jsem se jim tak smál. Takže...1*! ()

Okouzlení VIII (2005) (S08) 

Klapka po osmé. Co se děje? Ústřední milenecká dvojice se nemění? Dokonce zůstaly i ty naivní dialogy. Ale už jsem zpátky na zemi, takže víc jak 1* z toho nevyčaruji. ()

Reklama

Reklama