Reklama

Reklama

Extra Ordinary

(festivalový název)
  • Irsko Extra Ordinary
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Duchové jsou skuteční. Alespoň na irském venkově, kde nedají pokoj instruktorce z autoškoly. Rose má vlastní, dost palčivé důvody duchy neposlouchat. Na druhém konci vesnice ovšem jistému vdovci nedá pokoj zesnulá manželka a píše mu vzkazy na tousty. Zapomenutý rocker potom vzývá samotného vládce pekel, aby mu pomohl napsat ještě alespoň jeden hit. Duchařský debut Mikea Aherna a Endy Loughmana rozpustile boří všechny žánrové hranice a nechává za sebou nevídanou komediální spoušť. (Dny evropského filmu)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (14)

xzajox 

všechny recenze uživatele

Nemôžem povedať, že by bol film zlý, alebo že by ma nebavil. Zdal sa mi len taký nemastný neslaný, postavy mi neboli sympatické, humor mi nesadol a atmosféru to malo nevýraznú. skrátka celkom normálny film za nízky rozpočet. Pochváliť by som mohol len dej, scenár a konečnú scénu s démonom. K tretej hviezde mu chýbal len kúsok. Nakoniec 2*-48% ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Jeden z tých filmov, kde sa pýtate, na čo to vlastne bolo točené? Účelom bola primárne zábava, ale komediálnosť som tu až tak nenašiel, teda ak sa vám z výrokov typu "Otec, prepáč, že som ťa zabila." netrhá bránica. Bizarnosť? To áno, tá tu bola, ale vlastne tí herci boli bizarní, niektorí z nich už pravdepodobne nikde inde hrať nebudú, len tam, kde sa vyžaduje mrtvolnosť a nedostatok ľudskej podoby. ()

Reklama

vinducha 

všechny recenze uživatele

Nejzábavnější chvilky za mě byly vždy , když se do Martina vtělila neposedná nebožka Bonnie . Jinak ošklivější herečku pro hlavní roly snad ani vybrat nemohli . Belgické a Irské turistky všude po světě bývaly kdysi pověstné svým sexepílem , tahle pani to jen potvrzuje. A trochu si mohli pohrát s tím bubákem , vypadal jako když sem přišel z nějakého rodinného filmu z 50 . let. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Parádní irská komedie, kterou jsme tu už dlouho neměli. Tohle originální netradiční duchařsko-komediální téma mi sedlo jako prdel na hrnec a humor jakbysmet. Postavy jsou k popukání, dialogové repliky taky, humor má často narážky ve světovém měřítku a ta britská suchost tomu ještě nahrává. Já prostě miluju tyhle prosté irské buranské osoby, které v sobě skrývají mnohem víc, než kdejaké americké sitcomské skořápky sypající jednu trapnost za druhou. Takhle já si představuju komedie, a věřím, že Extra Ordinary bych si s chutí dala klidně ještě jednou. Viděno v rámci Dnů evropského filmu v HK. ()

migele 

všechny recenze uživatele

Připomnělo mi to "What we do in the shadows".Ztřeštěné, crazy, záhadné a zcela komorné. Film má ten náboj, že vás udrží koukat až do konce, i když v podstatě scéna z tajemného zámku, někdy za čtvrtkou filmu, napoví, kam se děj bude ubírat a jak to skončí. Konec byl už dost ujetý, ale to už je zhruba 5 minut do konce. S efekty si poradili skvěle, až teda na finálního ducha bosse, který mohl být více strašidelný a jeho provedení dokazuje nizký rozpočet. Will Forte hraje sám sebe a to je i vlastně důvod, proč jsem na ten film koukal. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama