Reklama

Reklama

Aquaman a ztracené království

  • USA Aquaman and the Lost Kingdom (více)
Trailer 9

Poté, co se mu nepodařilo Aquamana (Jason Momoa) porazit poprvé, se Black Manta (Yahya Abdul-Mateen II), stále poháněný potřebou pomstít smrt svého otce, nezastaví před ničím, aby Aquamana jednou provždy zničil. Tentokrát je Black Manta hrozivější než kdykoli předtím a vládne mocí bájného černého trojzubce, který uvolňuje prastarou a zlovolnou sílu. Aby ho Aquaman porazil, obrátí se na svého uvězněného bratra Orma (Patrick Wilson), bývalého krále Atlantidy, a uzavře s ním nepravděpodobné spojenectví. Společně musí odložit své rozdíly, aby ochránili své království a zachránili Aquamanovu rodinu i svět před nevratnou zkázou. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (7)

Trailer 9

Recenze (287)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Jamese Wana je škoda na tyhle digitální blbiny. Chce to buď další horor nebo nějaký akční nářez, tohle zkrátka mohl natočit kdokoliv jiný a výsledk by vyšel stejný- Průměrný. Přitom jednička byla hodně fajn, tohle je trochu recyklace, ale zároveň bez žádné přidané hodnoty. Humor nefunguje ani zde, proč je tu sakra zas ten stejný záporák a ne někdo nový? Chyběla mi tu nějaká vyloženě hororová a atmosférická sekvence z jedničky ( kde byly ty potvory jak z Vetřelce- Škoda, že ten spin-off s němi se zrušil). Vedlejší postavy tu moc prostoru nemají Nicole Kidman, Amber Heard i Lundgren jsou tu chvilkově a akce sice střídá akci, ale žádná vyloženě neurve koule. Když si vybavím zpětně ten epický monstrózní fight z jedničky, tak tady bylo finále docela dost komorní, což je za mne velké mínus. V Theatre Deluxe ozvučení super, bylo se na co dívat, takže vyloženě nasraný člověk po projekci není. Je to lepší než Marvels,Antman a Blue Beetle, ale pořád to sakra není nic extra. Komiksovky jdou už špatným směrem. 6/10. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Keď spranierujú len ohováraním muža, tak v Hollywoode skončil, hoci sa po rokoch môže ukázať, že nič zlé neurobil - Johnny Depp tak prišiel o niekoľko rolí. Keď sa ukáže, že mrchou bola žena, tak jej zdvojnásobia honorár a tvária sa, že sa nič nestalo. Hovorím o zhovnetej Amber Heard, ktorá mať penis medzi nohami, už by si vo filme neškrtla. Aquaman nie je úplne zlý, pretože si udržiava to, čo v jednotke - snaží sa byť vtipný a niekedy mu to vychádza. Zvyšok je už len práca techniky, počítačov a človek si už začína uvedomovať, že tí herci fakt už nebudú čoskoro ani potrební. Minimálne v takýchto filmoch. ()

Reklama

kajas 

všechny recenze uživatele

Druhý Aquaman vznikl na základě mnohaměsíčních přetáček a objektivně vzato se nejedná o moc dobrý film. Na nižší úrovni jsou prakticky všechny složky od nevtipného scénáře (hned několikrát je titulnímu hrdinovi načuráno do obličeje, což na rozdíl od tvůrců nepovažuji za vrchol humoru) po výrazně horší vizuální efekty. Mezi klady ale určitě patří tempo a taky smířlivá stopáž (konečně komiksovka, která nemá dvě a půl hodiny). Reprízu si ale nechám ujít. Hodně slabé 3* a po jedničce, kterou jsem si oblíbila, velký kvalitativní sešup. ()

CatcherBlock 

všechny recenze uživatele

Pořád velmi dobré, zábavné, ulítlé a akční, ale pravdaže o něco slabší, než jednička. První díl měl lepší efekty, příběh, napětí i hrdinské momenty a celkově to je plnější a komplexnější film, který dává větší smysl. Je třeba ale říct, že jsem od dvojky nic moc nečekal, dostal jsem ale příjemný Sequel, který svižně odsýpá a baví.... Záleží taky vždy ale na tom, s kým a kde se na film díváte a jaká u toho je atmosféra... To dělá hodně  A tohle bylo dá se říci nezapomenutelné.... ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Jednička pro mě měla kouzlo jakési superhrdinské pohádky pro dospělé z neokoukaného vodního světa (bylo to před Avatarem), poutavý příběh a sympatického hrdinu. Ve dvojce je sice všeho na první pohled vic, ale vodní magie se někam vytratila, příběh o starodávném zlu je jako z pomocné školy, a Arthur se z jakéhosi důvodu stal oprsklým teenagerem. Až na skvělé akční scény a vizuál downgrade ve všech směrech. [HBOmax] ()

Galerie (39)

Zajímavosti (31)

  • Orichalcum je grécky výraz pre „horskú meď“ a považuje sa za tradičnú medeno-červenú farbu, čiže nie je to zelená farba, ktorú má vo filme. Meď sa ale mení na zelenú, keď ju skoroduje voda alebo soľ, ktoré tvoria oceánsku vodu. Farba korózie tiež naznačuje, aká je toxická. (Arsenal83)
  • Pracovní název filmu byl „Necrus“, což je podmořské království z komiksů o Aquamanovi, které se objevilo i v tomto filmu. (Johnny.ARN)

Související novinky

Jak to vypadá s budoucností Aquamana?

Jak to vypadá s budoucností Aquamana?

17.12.2023

Už za pár dnů do kin po celém světě vstoupí nejnovější snímek studia Warner Bros. a pokračování miliardového hitu Aquaman z roku 2018, komiksovka Aquaman a ztracené království. Film režiséra Jamese… (více)

Nicholas Hoult je příští Lex Luthor

Nicholas Hoult je příští Lex Luthor

21.11.2023

Když to nejde přes Batmana, musel Nicholas Hoult (Šílený Max: Zběsilá cesta, Menu) vzít zavděk Lexem Luthorem. Britský herec byl totiž jedním z favoritů na Reevesova netopýřího superhrdinu, jehož… (více)

Gadot a spol. v DC oficiálně skončili

Gadot a spol. v DC oficiálně skončili

10.10.2023

Po měsících mlžení a kontradikcí ze strany Jamese Gunna, nového lodivoda filmového DC univerza, server Variety konečně může potvrdit, že se hlavní herecké hvězdy Gal Gadot, Jason Momoa a Ezra Miller… (více)

Reklama

Reklama