Reklama

Reklama

Aquaman a ztracené království

  • USA Aquaman and the Lost Kingdom (více)
Trailer 2

Poté, co se mu nepodařilo Aquamana (Jason Momoa) porazit poprvé, se Black Manta (Yahya Abdul-Mateen II), stále poháněný potřebou pomstít smrt svého otce, nezastaví před ničím, aby Aquamana jednou provždy zničil. Tentokrát je Black Manta hrozivější než kdykoli předtím a vládne mocí bájného černého trojzubce, který uvolňuje prastarou a zlovolnou sílu. Aby ho Aquaman porazil, obrátí se na svého uvězněného bratra Orma (Patrick Wilson), bývalého krále Atlantidy, a uzavře s ním nepravděpodobné spojenectví. Společně musí odložit své rozdíly, aby ochránili své království a zachránili Aquamanovu rodinu i svět před nevratnou zkázou. (Vertical Entertainment)

(více)

Diskuze

robbye

robbye (hodnocení, recenze)

Teda, to muselo dát příšernou práci. Přitom taková blbost, co?

cielová skupina 12 - 16 rokov...

na příspěvěk reagoval cernakus

Wez

Wez (hodnocení, recenze)

Na to jaká bída ty komixovky poslední roky jsou je toto překvapivě ještě dobrý i když je to jen slabší průměr,ale když to srovnám třeba s tou ultrapičovinou fleshem,kterého jsem viděl jako posledního,tak je to sto a jedna pro Aquamana

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

cernakus

I pláštěnky dokážou přinést těžká sociální a psychologická témata. Ať už se bavíme o Watchmenech nebo třeba o X-menech.. Nebo dokonce o tolik opěvovaném Jokerovi, kterého osobně nemusím.

Ale ne. Já u komiksovek hledám hlavně zábavu.. A vždycky jsem byl velkým fanouškem DC. A jak jsem psal níže první Aquaman je můj nejoblíbenější DCEU film. O to víc mě asi zklamalo jaký brak 2. Aquaman je. Přijde mi třeba o dost horší než Blue Beetle, který je přinejlepším průměr. A výrazně méně zábavný než třeba Black Adam, který selhává ve všem ostatním. U Aquamana 2 se podle mě nepovedlo prakticky vůbec nic. Vlastně mi přišlo, že v tom filmu fungovala jen jedna postava (Norm) a jen jedna scéna.

A opravdu to není o tom, že bych u komiksovek vyhledával něco extra hlubokého. Ostatně můj nejoblíbenější komiksový film je Deadpool 2.

cernakus

cernakus (hodnocení, recenze)

dragon94

neblábol. Z MCU za poslední tři roky jsou lepší jen Strážci a Pavouček (na toho jsem zapomněl). Z DCEU vyjma ZSJL už jen Sebevražedná Sebranka. 

Debatovat by se dalo o Černé vdově, Eternals za MCU a ničím za DCEU.

Mimochodem bezduchý mi přijde spíše někdo, kdo se snaží hledat ducha v pláštěnkové taškařici. Vyjma Nolanových Netopýrů a Thanosovy linky v IW a hodně možná ve Snyderovinách nic takového v leporelech pro puberťácké honiče převedených na plátno totiž neexistuje.

Když čumím na pláštěnky, tak zásadně vypínám všechny gangliony až na ty, co udržují mé vitální funkce, a v podstatě jen řeším, jestli mi ty dvě hodiny utekly nebo se táhly, notabene když musím sáhnout na posuvník.

Pokud to máš jinak a hledáš v nich vyšší smysl, logiku, těžká sociální a psychologická témata, tak si nemáme šanci na tomto poli porozumět.

na příspěvěk reagoval dragon94, dragon94

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

cernakus

Já začínám mít pocit, že zkrátka děláš vše pro to, aby jsi vybočoval z toho "stáda" a tak se pak do něj mohl pustit. Prakticky cokoliv co za poslední 3 roky vyšlo, krom Shazama 2 se bezproblémů obhájí před tímto vodníkem, který absolutně nemá co divákovi říct, má příšerého záporáka, nezajímavou akci a je uměle natahován bezduchým putováním po hnusných CGI lokacích z jiných filmů..

na příspěvěk reagoval cernakus

cernakus

cernakus (hodnocení, recenze)

Tak jsem si dodal odvahu a začínám mít pocit, že lidé hodnotí aby spíše zapadli do stáda, nežli jak to opravdu cítí. Protože druhý Aquaman byl pocitově lepší než ten první. Ale je třeba plivat na DCEU a Snyderverse, tak to zkritizujeme a zodpadíme.

Byla to krásná, barevná blbina. Ale příběh byl hezky lineární, jednoduchý, srozumitelný, klišoidní, ale zábavný. Chemie mezi Momoou a Wilsonem fungovala a i když interakce s ostatními nefungovala zdaleka tak dobře, bylo to jedno, protože na obrazovce byly převážně tihle dva. Nucené klimatologické poselství sice je trochu otravné, ale lepší než buzi-femi-negro poselství, které je cpané do běžného Hollywoodu.

Akce byla přehledná. A i když CGI občas vypadalo jak kdyby ho dělal školní kroužek, tak ve standardu, který nastavily pláštěnky z MCU za poslední roky, to je cajk.

Závěr byl uspěchaný, ale už tak měla stopáž dvě hodiny, takže spíše měli celou tu linku se zeleným nekromantem vypustit.

A jasně, chcaní do huby, vyškrtnutí amber z rodinných scén (natočených očividně po soudu) a nezvládání projevů hlubších emocí byly přes čáru, ovšem byly krátké natolik, že člověk neměl nutkání sáhnout na posuvník. 

A objektivně když to srovnáte s pláštěnkami MCU a DCEU posledních tří let, tak byste sotva našli více než dvě, tři díla, u které by jste objektivně uhájili před tímto Vodníkem. 

na příspěvěk reagoval dragon94

Ydrosten

Ydrosten (hodnocení, recenze)

Ratemus

WW84 je horší. Tam nefunguje 80% filmu, tohle se dá zkousnout protože je to jen nudný a hloupý, ne tupě debilní jako WW84. Čímž to ale nehodlám omlouvat.

na příspěvěk reagoval Ratemus

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Ratemus

Myslím, že je to krapet horší, než Thor 4.. Tam alespoň něco málo fungovalo.. Hlavně dějová linka s Jane. + díky Baleovi to mělo lepšího záporáka. WW84 má trošku jiné problémy než tohle, ale dal bych je zhruba na stejnou úroveň.  Aquaman 2 má docela slušné tempo, jeden vcelku dobrý vtip a Patricka Wilsona... Jinak je to, ale strašná ztráta času. Black Adam, Flash a dokonce i Marvels jsou prostě lepší. I když Marvels jako film taky vůbec koncepčně nefungují, tak jsou alespoň zábava a mají několik zajímavých nápadů. Navíc je tam docela hodně slušná akce zatímco u Aquamana nestála vůbec žádná akce prakticky za řeč a vlastně mě až překvapilo jak nudná a nezajímavá byla. Obzvlášť protože prvního Aquamana mám raději i než MoS.

na příspěvěk reagoval Ratemus

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

dragon94

Člověk si říká že nic horšího než Thor 4 a WWn1984 už být nemůže ale oni to prostě překonají...jako kdyby to byla soutěž nebo nějaká výzva 

na příspěvěk reagoval dragon94, Ydrosten

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Ratemus

V prvních 5. minutách Aquamanovi 2x nachčijí do ksichtu.. A jednou to udělá Amber Heard. A to je nejmenší problém celého filmu.

na příspěvěk reagoval Ratemus

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

SeTTi

Nee on to je absolutně špatný film. Záporák totálně o ničem. Koncept filmu nijaký. Nefunguje to prakticky v žádné dějové lince. Skáče to z lokace na lokaci bez jakéhokoli smyslu. Arthur je tu na úrovni 4. Thora.. Humor jak pro 6 leté děti. Nekonzistentnost efektů. A navíc je to děsná nuda, ve které se vlastně nic moc nestane a jediná scéna, která tu funguje je ta, při které Atlana promlouvá u majáku ke svým synům, že na sebe mají být hodní... Zbytek je prostě příšernost. Není to teda tak blbý jako Shazam 2... Ale je to k tomu zatraceně blízko.. WW84 měla alespoň Pascala.. Tady to netáhne krom Patricka Wilsona vůbec nikdo.

na příspěvěk reagoval Ratemus

SeTTi

SeTTi (hodnocení, recenze)

cernakus

Tak její screen time byl značně sestříhán. A kde by měla její postava větší šanci než v úvodu filmu, kde si Aquaman hraje na šťastnou rodinku? Ovšem v drtivé většině případů bez matky. V pozdějším ději už tolik šancí nemá.

na příspěvěk reagoval cernakus

cernakus

cernakus (hodnocení, recenze)

Kincl

Pláštěnky jsou z kurzu. MCU těžce drhne. DCUE skomíral. DCU bude propadák historického významu  - když to dopadne dobře, lehne s ním celé WB.

cernakus

cernakus (hodnocení, recenze)

SeTTi

Mohl by jsi to trochu rozvést? Jak mohl starý, obtloustlý halfnegr nahradit ve filmu mladou, hubenou bloncku(zrzku)?

na příspěvěk reagoval SeTTi

SeTTi

SeTTi (hodnocení, recenze)

On to není vůbec špatný film v žánru. Jenže v tom je problém. Žánr jako takový upadá a s ním i jakýkoli byť sebelepší film. Každopádně je tam jako pěst na oko vidět, kde byla Head nahrazena Morrisonem. Ta část prostě vůbec nefunguje. 

na příspěvěk reagoval cernakus, dragon94

Kincl

Kincl (hodnocení, recenze)

UF no dost průměr. Jsem zvědav na ten jejich restart. Dle mého je to strašně brzo, ale asi není proč ztrácet čas :D

na příspěvěk reagoval cernakus

Fowlee

Fowlee (hodnocení, recenze)

Silno som dufal ze na konci sa vsetci roztancuju ako v bollywoodskych filmoch a zacnu spievat .... strasna digitalna kravina

na příspěvěk reagoval Jarin69

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Kdybych tomuto filmu dal 3* byla by to urážka pro všechny 3* komiksovky, které v posledních pár letech vyšli. Ať už by to byl Flash, Black Adam, nejlepší z nich Blue Beetle nebo konkurenční Marvels. Ještě bych rád do záznamu uvedl, že jsem vždycky byl více fanda DC než Marvelu a že prvního Aquamana považuji za nejlepší film DCEU a na tom se už, vzhledem k tomu že DCEU skončilo tímto filmem, nic nezmění. Co je teda na dvojce Aquamana tak špatně? No krom Patricka Wilsona, který to celé táhne prakticky všechno. Celý film na mě působí jako kdyby někdo pospojoval cutscény z průměrné 20 let staré videohry a vystříhal z nich prakticky celý gameplay. Vysledek tak působí hrozně nesourodě s tím, že z Aquamana zde máme regulérního Thora z Love and Thunder. Ano filmový Arthur byl vždy spíše komická figurka, ale tohle byl humor tak pro 6. letý děcka. Být mi 11 asi by se mi to možná trochu líbilo. Být to doprovodný příběh k videohře, tak to asi není tak zlý. Ale jako celovečerní film to prostě selhává na celé čáře.
Smutný konec DCEU a nejhorší film jaký James Wan natočil. 2* 35%

cernakus

cernakus (hodnocení, recenze)

Ratemus

Co ty víš, Gunn s DCU shoří jako papír a pokud to náhodou WB přežije a furt bude mít pocit, že pláštěnky jsou cesta, tak se nejspíše zkusí vrátit k DCEU. Takže tak kolem roku 2035 bychom mohli dostat pokračování tohoto vodníka. Sice by to byl Aquaman z domova důchodců, ale to je teď stejně moderní, když dědkové nad hrobem dělají z 30ti letých kulturistů žoky krve a masa.

na příspěvěk reagoval Ratemus

Lares4

Lares4 (hodnocení, recenze)

Ratemus

Hele mě se nelíbil žádný díl Guardians of the galaxy. Takže asi tak. Obecně z týmovek Marvel preferuji sérii Xmen, pak Avengers a  poslední GOG ty mě nikdy nenadchli. Takže určitě je to pro mě lepší než kterýkoliv díl GOG. Ale jak sem psal jednička Aquaman je jako celek lepší. Ve dvojce se mi líbí více hlavně souboje s Black Mantou ale už v tom není takový wow efekt jako když jsem viděl poprvé jedničku. Bod navíc ale dávám protože přes neočekávání dle všeobecné kritiky jsem nebyl zklamaný.

na příspěvěk reagoval Ratemus

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Lares4

fakt je to dle tebe lepší než GoG3? já to ještě neviděl, teprve se na to chystám...že je to horší než první díl tak nějak čekám....

na příspěvěk reagoval Lares4

Lares4

Lares4 (hodnocení, recenze)

Jako celek je poslední film dceu urcitě slabší než první Aquaman. Na druhou stranu se mi zde líbí některé momenty více. A to zejména souboje s Black Mantou. V porovnání s jinými loňskými filmy ze stáje DC nebo s konkurenčním Marvelem je to fajn film. Není to tak dobré jako první díl ale nic lepšího ze světa comicsu jsem loni neviděl. Navíc, když vezmu v úvahu ty slabé recenze a to co tomuto filmu předcházelo, jsem rád, že to dopadlo alespoň takto. 

na příspěvěk reagoval Ratemus

Uživatel Lares4 smazal svůj příspěvek.

Gediman

Gediman (hodnocení, recenze)

Mám tu audiorecenzi, poslední v tomto roce. Klasicky se spoilery.

Potěšilo mě, že Mera tu je - a v žádné podstatné scéně nechybí. Je to ale primárně film o Aquamanovi a Ormovi a o napravení jejich vztahu. Naopak jsem tedy vůbec nečekal, že tu Vulko nebude. Ale ok, nedalo se nic dělat. Ona i tak by to byla asi hodně malá role.

Black Manta je super. Naopak Kordax docela nudný, ani vzhled nebyl cool.

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

sem hodím, že by Gunn chtěl zrealizovat Authority a ono se tady semele přeměřování, dokazování a nakrucování, zajímavé...zajímavé. 

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

cernakus

Tak pokud budu brát i mangu a komiksy i mimo DC a Marvel tak řekněme cca  10k...četl jsem to opravdu roky, hltal cokoliv a byl to můj největší koníček...sbirl jsem je u fyzicky a toho bylo taky kvanta, jen mangy jsem měl doma 1000 knih...hlavní zásadní série Marvelu a dvě jsem četl defacto všechny, potom Spawn a toho je opravdu mraky, dalších desitky sérií o hromadě dílů, evropské komiksy....teď už komiksy téměř nečtu a 99% fyzických jsem prodal...

na příspěvěk reagoval cernakus

cernakus

cernakus (hodnocení, recenze)

Ratemus

Ok. Beru tě za slovo. Jak už jsem řekl, máš toho načteno určitě mnohem více než já, takže tvé hodnocení, byť nemusí být nutně správné (protože nemáš načteno významné procento obou světů, neboť to je dnes už nemožné), je bez debat rozhodně relevantnější než moje.

na příspěvěk reagoval Ratemus

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

cernakus

hele já s klidem můžu říct, že je to fakt stejné, DC má tu výhodu, že skutečně dříve dělal (mimo klasické pláštěnky) ještě Vertigo a tam byly příběhy jiné, opravdu dospělejší ale bavíme se superhero, no ještě příběhy takové dospělejší jak říkám, měl a má i Marvel. Sandman je něco jiného bych řekl. Každopádně dnes je to de facto to samé, to se už ani nedá číst, pokud to není od DC Black label což jsou právě ty autorské věci, ale i tam jsou více méně sračky a přůměry a to samé Marvel...já už potom tyhle dva vůbec nečetl a nevyhledával protože se to točilo pořád dokola a málokdy někdo přišel s něčím v dnešní době fakt originálním a zajímavým. Proto jsem si zamiloval univerzum Valiantu, kde je třeba Bloodshot (ten film byl sračka) četl jsem hromadu věcí odjinud než marvel a DC protože to už je prostě kolovártek a ještě navíc se snahou prosadit co nejvíc LGBT, hlavní směry což je Avengers a Liga nestály za nic, Xmeni mě zaujali, ti byli vždy na vrcholu a skvělí....

na příspěvěk reagoval cernakus

cernakus

cernakus (hodnocení, recenze)

Ratemus

Určitě zlomek toho co ty. Já jsem ten příležitostný čtenář. Třeba o Authority jsem nevěděl ani prd, dokud se to tu nezačalo omílat.

Navíc spíše jsem četl věci od Marvelu právě kvůli tomu, že to bylo lehčí čtení než DC. U DC pak vycházím z animovaných filmů, kde si buď vybírají vážnější témata a nebo prostě je DC vážnější. 

Ovšem i hodnocení obou značek "experty" na internetu vyznívají, že DC je více schématické, Zeměcentrické a řeší více filozofických věcí (a speciálně odnože jako je například Sandman universe), Marvel je více indiferentní a realistický (no i když se podívám na dobrodružství Thanose, které mám načtené fakt hodně, tak to mo realistické není, samá Věčnost a Nekonečnost, tu a tam Tribunál a nebo rovnou Bůh), ale také odlehčený.

Fakt je, že ani náznakem si nedělám ambice hovořit za celé DC, Marvel a jejich akvizice, protože 60 tisíc komiksů DC a 30 tisíc komiksů Marvelu dělá z komiksů obecně zasrané, nekonečné telenovely bez ladu a skladu, které žádný smrtelník dnes už nemůže uchopit, pochopit a ani deterministicky rozhodnout :-D 

na příspěvěk reagoval Ratemus

Kincl

Kincl (hodnocení, recenze)

To bude podle mého krásný propadák celý restart bez Gadot a Cavila 😀 

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

cernakus

takhle, já nevím kolik toho máš načteno, ale já si dovolím říct že hodně jak od Marvelu tak od DC a to včetně starších věcí i nových. To že DC udělalo v osmdesátých letech nějaké vážnější věci podle mě neznamená že je obecně vážnější a dospělejší, Marvel i DC mají jak dementní dětské věci, tak klasický mainstream tak i samozřejmě dospělé věci a to včetně hororů, aktuálně mají dokonce i LGBT sekci...mluvím o superhero věcech, jak DC tak MArvel nemají jen superhero samozřejmě...tady záleží co jsi četl všechno a co s čím porovnáváš...

na příspěvěk reagoval cernakus

cernakus

cernakus (hodnocení, recenze)

Teď jsem se podíval na obsazení toho supermana a jasná židovská tlačenka. Tam snad není židule jen Mercedová. Je vidět, že Zaslav to své židovství bere hodně vážně. 

To nedopadne dobře, když se to tak moc tlačí přes původ a ne schopnosti. Ale jak už jsem řekl, pokud Warner kvůli DCU padne, tak se budu jen radovat.

cernakus

cernakus (hodnocení, recenze)

Ratemus

Souhlas.

Nicméně musíš uznat, že vytasit se defacto s dalšími Watchmeny, navíc v podání patlala Gunna, v době, kdy už budou pláštěnky v těžké krizi, asi není ta nejlepší volba.

DC je rozhodně vážnější než Marvel. Marvel byl vždycky takový více poťouchlý. I můj nejoblíbenější masově vraždící nihilista Thanos je v podstatě na půl legrační rošťák. Zatímco jeho ekvivalent v DC je vážný až za hrob vždy a za všech okolností.

Ostatně i proto má DC více metafyzických odnoží. Zatímco Marvel je vždy lehčí čtení.

Superman Legacy bude propadák. Gunn nemá na nic, než ulítlou taškařici. A to prostě milovníci slipů přes elasťáky nesnesou. A i lidé, co komiksy nežijí, mají zafixováno, že Superman je sice Mirek Dušín, ale suchar.

Takže v době, kdy bude i MCU na hranici zrušení, nemá takový Superman šanci. Navíc Snyder se u Cavilla mohl opřít o vyzrálého herce s masivní základnou fanynek, které na Muže z oceli šly už jen aby viděly namakanou chlupatou hruď budoucího Zaklínače. Nic z toho Corenswet nabídnout nemůže a i když je správně vysoký, tak mám pocit, že jeho obsazení je klasická židovská tlačenka.

na příspěvěk reagoval Ratemus

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

cernakus

Tak hlavně GoG je regulérní serie Marvelu, kdežto Autority je jeden komiks který je ovšem velmi dobře přijmut a každý kdo se zajímá o DC superhero komiksy by si měl Autority přečíst. No MCU v té době bylo v okamžiku kdy si mohli dovolit riskovat s menšími postavami, ani Antman na tom nebyl tak že ho mohli vytasit hned...Kdyby GoG podle mě přišli dříve, řekněme v první fázi, tak by prostě propadli, ale zase jsme se dostali dodoby kdy stačí že je to Marvel a hned je to úspěch, no a ted je doba kdy už ani Marvel nestačí a už se zase musejí zaměřit na kvalitu a to je dobře....co si budeme, GoG 1 je prostě dobrý zábavný akční komiksový film...naopak fakt doufám, že se ted veškeré DC nebude tvářit po vzoru Snydera k posrání drsně vážně a temně, protože takové DC není. Ten úpadek DC zapříčinil už Hamada, kdy se chtěl komplet odstřihnout od Snydera. de facto poslední Snyderverze film byl první aquaman, pak už asi nic...Gunn přišel až ted. Já jsem na Gunna zvědav, odsoudím ho až uvidím jeho výsledky...Nový superman vypadá docela dobře, alespon dle castingu jsem spokojený tak snad to nebude pičovina

na příspěvěk reagoval cernakus

cernakus

cernakus (hodnocení, recenze)

Ratemus , mm13

Ratemus:

Jenže strážci nepřišli do prázdna, MCU už bylo slušně rozjeté a rozjeli ho na nejznámějších ksichtech Marvelu. Lidé už také byli naladěni na odlehčený tón udaný předchozími MCU filmy a tak se totálně ujetá taškařice, které jediné je Gunn schopen, chytila. A také strážci byli béčko Marvelu, Authority jsou céčko DC. Tedy občasný čtenář Marvelu znal hlavní postavy ze Strážců, zatímco občasný čtenář DC neví o Authority ani prd.

Možná, kdyby to přišlo místo TSS, tak by to mělo šanci, ale když to přijde v době, kdy už Marvel bude sekat jeden propadák za druhým, to prostě šanci nemá. Stejně tak celý DCU a pokud tam do toho Warner, který je v ekonomických sračkách jako nikdy, bude sypat ty, pro pláštěnky požadované mega rozpočty z půjčených peněz, tak zanikne i ten.

 

mm13:

Jo tak sestřelení DCEU před jeho ukončením promítání je konspirace? U lidí s inteligencí se tomu říká fakta.

na příspěvěk reagoval Ratemus

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

cernakus

Jak s většinou souhlasím. Že Autority nikdo nezná je jistě jeden z možných důvodů nezdaru ale nikdo neznal ani strážce galaxie, s dobrým přístupem, to může být dobré. Mně se třeba líbili i Eternals a ty taky nikdo neznal. Jinak co říkáš dává smysl ale kdo ví zda to tak skutečně bylo. 

na příspěvěk reagoval cernakus

cernakus

cernakus (hodnocení, recenze)

Ratemus

TSS nejenže nebylo úplně nejlepší, ale byl to flop jako prase, zejména po započtení marketingových nákladů. Dtto Peacemaker, který i přes dobré kritiky kvůli nákladům na sebe nevydělal.

Ale hlavně jeho konání udělalo propadáky z posledních DCEU filmů. Normální by bylo, že by počkal s oznámení, že ukončuje DCEU po Shazamovi, Flashovi, Aquamanovi, Batgirl.

Podívej kolik vydělal Black Adam, což byla větší sračka než výše zmíněné filmy, jenže v té době ještě lidé nevěděli, že Gunn a židi z Warneru zařízli DCEU. Už jen Cavillovo cameo vzbudilo masivní ohlas na sociálních sítích a možná stálo tak za 100 miliony v tržbách.

Jenže Gunn věděl co dělá. Věděl, že když to zařízne před těmi filmy ,tak z nich budou kasovní propadáky. A to on potřeboval. Aby ukázal hlavounům, že DCEU byla šlápota vedle a když se mu nebude dařit, tak vždy může říci, že bylo hůře. Jenže to je na úrovni toho, když Thomas Schäfer podkopnul vlastní koncern. Tohle normální vedení podniku nikdy neudělá (ale Gunn, Zaslav a ani ten Schäfer normální manažeři prostě nejsou).

Ne Authority neznám. Bude to totální propadák už právě kvůli tomu, že to znají jen znalci DC. Ale hlavně kvůli tomu, že bezchlupé opičky, které plní kina, už mají pláštěnek plné zuby. Ono se to bortí už i Marvelu, a ten byl namazaný stroj. Diváci už nemají o schematické, scénáristicky tupé, vizuálně odpudivé a repetetivní blbiny se superhrdiny a superzloduchy zájem. A rozhodně nemají zájem se učit nové universum navíc postavené na druho a třetiřadých postavách z omalovánek.

Prostě poslední dvě dekády byly pro superhrdinské filmy něco jako 50-60 léta pro Western. Ryto, kdy si na sebe vydělalo kde co. Ale tak jako skončil Western, tak končí i pláštěnky.

na příspěvěk reagoval Ratemus, mm13

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

cernakus

Nejsem si tak úplně jistý zda je vyházel, oni neměli smlouvy, cavilla je škoda o tom žádná, bude těžké ho nahradit... nejhorší jenže Gunn pro DC natočil SS a to nebylo úplně nejlepší, takže to je jediné měřítko co asi od něj čekat a to nejsou moc dobré vyhlídky...

Když chceš dělat restart tak asi holt musíš od začátku s novými herci a novým směrem. Doufám že to má vymyšlené dostatečně, Autority je velmi zajímavý projekt, nevím zda to znáš. V dobrých rukou to může být hit..

na příspěvěk reagoval cernakus

Související novinky

Jak to vypadá s budoucností Aquamana?

Jak to vypadá s budoucností Aquamana?

17.12.2023

Už za pár dnů do kin po celém světě vstoupí nejnovější snímek studia Warner Bros. a pokračování miliardového hitu Aquaman z roku 2018, komiksovka Aquaman a ztracené království. Film režiséra Jamese… (více)

Nicholas Hoult je příští Lex Luthor

Nicholas Hoult je příští Lex Luthor

21.11.2023

Když to nejde přes Batmana, musel Nicholas Hoult (Šílený Max: Zběsilá cesta, Menu) vzít zavděk Lexem Luthorem. Britský herec byl totiž jedním z favoritů na Reevesova netopýřího superhrdinu, jehož… (více)

Gadot a spol. v DC oficiálně skončili

Gadot a spol. v DC oficiálně skončili

10.10.2023

Po měsících mlžení a kontradikcí ze strany Jamese Gunna, nového lodivoda filmového DC univerza, server Variety konečně může potvrdit, že se hlavní herecké hvězdy Gal Gadot, Jason Momoa a Ezra Miller… (více)

Reklama

Reklama