Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(13)

Recenze (4)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá sezóna Cirkusu mě nadchla podobně jako ta první, vždyť taky přišla s takovými perlami jako Švihlá chůze, Španělská inkvizice a Umění jak nebýt viděn. Jen pořád nedokážu pochopit, jak mohl Cirkus projít přes cenzory v BBC, obzvlášť Královská epizoda, která druhou řadu uzavřela a která přišla s kanibalismem u námořnictva a otřela se dokonce o majestát, se snad musela do vysílání proplížit. Říct, že jde o dobrou práci, je hodně slabé hodnocení, podle mě jsou Pythoni géniové v komediálním žánru. ()

Memesis 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vím, že je tato série značně lépe hodnocena nežli ostatní, ale všímal jsem si u ní trochu jakési vaty. Jsou tam ale skeče, které mám nejradši z celého seriálu jako kupříkladu The Spanish Inquisition nebo Conquistador Coffee Campaign. 100% ()

liquido26 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série je jednoznačným vrcholem. Co díl to perla, na kterou se dá dívat pořád dokola. Jeden geniální nápad za druhým. Bratři Piraňové, švihlá chůze, Španělská inkvizice, film o Scottovi v Antarktidě anebo Spam, slovo, které tak zlidovělo, že ho máme všichni až do dneška v emailové schránce. Prostě paráda. ()

Zajímavosti (1)

  • V epizodě se objeví producent seriálu Ian McNaughton v roli jednoho z diváků ve studiu, kteří vtrhnou na scénu. (don corleone)

Reklama

Reklama