Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (5)

Mr.Apache 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chapmanův oficír, protestující proti nehumorným skečům, je jasná klasika. Pekelné bábinky hodně dobré. Naproti tomu, všeobecně oblíbený skeč s mrtvým papouškem jsem nikdy moc nemusel. Co ale povyšuje tuhle epizodu na pětihvězdičkovou záležitost, je definitivně scénka s nakupováním manželské postele. Ano, "mattresses" je možná můj úplně nejoblíbenější montypythonovský skeč. ()

špaček421 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak dost, je to příliš praštěné! Hlídám tento pořad, aby se příliš nepotrhl. Já mám rád humor a rád se zasměju. Jen málo lidí se směje raději než já. Možná moje matka. A poručík Wilkins. A chlapi v posádce. Vlastně většina lidí se směje radši než já. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Osmá epizoda byla prostě výborná, každý skeč byl zastaven dříve než došlo na pointu, na což by Pythoni mohli mít ochrannou známku. Náměty jednotlivých scének byly skvělé, vojenská jednotka čelící raketýringu, koupě postele a hlavně matrace i záludné seniorky mě velice bavily, ale na plné čáře zvítězil Mrtvý papoušek, v němž excelovali John Cleese a zejména Michael Palin. Jen mám pocit, že pro lidi řešící reklamace funguje tento skeč jako instruktážní video. ()

Castrator 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dino a Luigi Vercottovi poprvé na scéně a jeden z mnoha klasických dílů MPFC, obsahuje i jeden z nejlepších skečů - Mrtvý papoušek (Dead Parrot Sketch), dále perfektní skeč s nakupováním postele, kdy jeden prodavač přehání, další si nasazuje pytlík na hlavu a tak dále. ()

Reklama

Reklama