Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (5)

Mr.Apache 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Albatros!" Kanibalská restaurace hodně fajn a celkově si i poslední část úvodní série drží vysokou úroveň, i když nepatří k vrcholům. (Nejsem si jist, zda tenhle díl neobsahuje slavný over the top vtípek s vyzvracením maminky do hrobečku. Pokud ano, zvyšuju na pět.) ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Finální epizodu první série zahájila netradičně přestávka, následovaná skečem z extrémně zvláštní vegetariánské restaurace. Velmi krátký skeč s albatrosem na mě neobyčejně silně zapůsobil, ještě teď se mi občas zdá, že slyším Johna Cleese vykřikovat: "Albatross!". Začátek policejních skečů mi velice velmi připomněl film Tajemný hrad v Karpatech a pobavily mě i Historické imitace a návštěva psychiatra. Závěr první řady se tedy vydařil a hurá na řadu druhou! ()

Castrator 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

13. díl obsahuje kraťoulinký skeč (spíš vtípek) "Come Back to My Place" a kdyby zbytek dílu stál za nic, zasloužil by i tak plné hodnocení jen díky tomuto skeči. Zbytek dílu ale stojí za víc než za nic (Albatros! Jan Křtitel jako Graham Hill, Chtěl bys, aby ti na hlavu spadlo šestnáctitunové závaží, Eriku?) a je parádním zakončením první série. ()

Reklama

Reklama