Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(13)

Recenze (4)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I třetí série Cirkusu se Pythonům velice povedla a já jsem s ní byl velmi spokojen. Ve třetí řadě se objevilo několik skečů, které jsou pro mě nezapomenutelné, rozhodně mezi ně patří: skeč ze sýrárny (Cheese Shop Sketch), Cyklistická výprava, Dennis Moore a Předsudky. Pythoni opět dokázali, že jim není nic svaté a že mě dokáží spolehlivě rozesmát, přestože jsem seriál už několikrát viděl. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělá série plná nejrůznějších perel a absurdních nápadů. Možná oproti prvním dvěma sériím malinko slabší, ale pořád pecka. Závěrečný díl s předávání cen a výkon Erica Idla v něm je jednoznačným vrcholem, i když mým úplně nejoblíbenějším skečem je soutěž v sumarizaci Prousta. ()

Memesis 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přijde mi, že třetí série Flying Circus se vrací ke kořenům, neboli k humoru té první, což je ale jenom dobře. Třetí sérii mám asi nejradši. Pythoni při ní měli už drobné potíže s cenzurou ("What a silly bunt," "...strangling animals, golf and masturbating"). 100% ()

Zajímavosti (4)

  • V epizodě byl také cenzurován výraz, jenž pronesl Mr. Smoke-Too-Much (Eric Idle) ve skeči „Travel Agent“ („Cestovní kancelář“). Ten neuměl vyslovit písmeno C, a tak namísto jej říkal písmeno B. Po zjištění faktu, že může nahradit písmeno C písmenem K, pronesl větu „Oh, I never thought of that before. What a silly bunt.“ Při zaměnení písmene B s písmenem C u slova „bunt“ vznikne slovo „cunt“ (česky „kun*a“). Proto byla tato scéna ve verzi pro BBC a pro několik DVD vystřižena, avšak na novějších DVD verzích je scéna necenzurovaná. K televizním divákům se tato scéna dostala ale až v albu „Monty Python's Previous Record“ nebo v záznamu živého vystoupení z roku 1982. (Memesis)
  • Stanice BBC měla problém se slovem "masturbace" v této epizodě. Jeden z účastníků soutěže v epizodě prohlásí, že jeho koníčky jsou "golf, týrání malých zvířat a masturbace". Eric Idle se použití tohoto výrazu během schůzky s BBC snažil obhájit větou: "každý přece masturbuje, vy ne?" Slovo ale bylo nakonec zamaskováno zvukovým ruchem, nicméně výrazný smích publika byl zachován. (don corleone)

Reklama

Reklama