Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(4) / Epizody(45)

Obsahy(1)

Nádherná a svobodná kavalkáda nonsensů, satirických skečů a britsky vykutálených slovních a situačních hříček od pánů, jejichž jména znějí skoro jako jména svatých - John Cleese, Eric Idle, Terry Jones, Graham Chapman, Michal Palin - doplněné animacemi velkého a divokého Terry Gilliama, zahajuje přehlídku odvážných, kteří souhlasili ocitnout se v jejich zářícím stínu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (442)

Fungi 

všechny recenze uživatele

Jediný, co mi na Pythonech vadí je, že sem eště furt neviděl uplně všecky skeče. Britskej humor nemá prostě konkurenci. ()

herrbierer 

všechny recenze uživatele

Tak tohle musíte buď milovat nebo nenávidět. Nic mezi tím. Buď vám tenhle humor sedne, a budete se tomu smát jako ničemu před tím nebo ne, a budete to brát jako tu největší ptákovinu pod sluncem. Neexistuje, abyste si řekli: "Hm, docela sranda." Buď pět hvězdiček nebo odpad... ()

stainboy 

všechny recenze uživatele

Tady jsou veškerá slova zbytečná, snad jen díky panu Paloušovi za skvělou (a velmi nelehkou) práci na titulcích pro ČT. ()

boombang 

všechny recenze uživatele

Opravdová škola humoru, která nikdy nezestárne. Šestice pánů, jejichž fantazie a odvaha nezná mezi a u kterých mne fascinovalo také jejich dokonalé předvádění ženských postav - v tom excelovali všichni, kromě Gilliama, který byl ovšem stejně většinou za kamerou. Animované pasáže jsem moc nemusel, ale uznávám, že bez nich by to nebylo ono. Stručně shrnuto: britský humor par excellence. (Kdoví, jestli by dnes Chapmanovi a spol tohle všechno u BBC prošlo...) ()

Hrabovo 

všechny recenze uživatele

Je to skvělé a bylo to nepředstavitelné ve své době, zírali jsme na to jako na zjevení, na absolutně absurdní humor, který sešrotuje cokoliv a nic mu není svaté! Jen se tomu poddat po prvotním šoku, co se to tady vůbec děje a už se člověk veze na hravé vlně výmyslů a hrátek. Miluju jejich ženské převleky, všechny jejich ženy jsou skvělé! ()

yaqwsx 

všechny recenze uživatele

Neskutečně dlouho mi trvalo, než jsem přišel Monty Pythonovi na chuť. Na světě jsou totiž 3 typy humoru - trapný, ten nesleduji, Monty Pythonův a všechen ostatní. A právěže ty první 2 je těžké pochopit. Naštěstí jsem rád, že se ten druhý jmenovaný pochopit povedlo - Monty Python se mi za to odvděčil hodinami smíchu. ()

toktokmokmok 

všechny recenze uživatele

Ono je tento seriál tak notoricky obľúbený, až sa mi nechce nosiť drevo do lesa a hodnotiť ho, ale čo robiť - stačí si pozrieť po dlhšom čase nejakú časť, a nemôžem si pomôcť. ()

Katka232 

všechny recenze uživatele

To nejlepší z britského humoru. Parádní zábava a hlavně skvělé vtípky a hlášky. Kam se na ně cokoliv hrabe? Tihle a jejich legrace je přímo skvělá. Prostě nemám slov. Nejde to popsat. ()

Ernie_13 

všechny recenze uživatele

Hodnotenie znížené iba kvôli nevyváženosti jednotlivých scénok. Ale i tak ide o najlepšiu prehliadku Monty Python-ov. ()

GordonCZ 

všechny recenze uživatele

Dead Parrot, Spam, Upper Class Twit of the Year, How Not to Be Seen, Lumberjack Song, Hungarian Phrasebook a další skeče prakticky mluví samy za sebe. I když je to tak trochu styl humoru, na který si musíte zpočátku chvíli zvykat a zdaleka ne všichni ho pochopí, jde určitě o klenot britského humoru, který nemá obdoby. ()

Související novinky

Zemřel Terry Jones

Zemřel Terry Jones

23.01.2020

V nedožitých 78 letech nás v úterý opustil velšský herec, scenárista, režisér a v neposlední řadě spisovatel, Terry Jones. Člen světoznámé britské komediální skupiny Monty Python vystudoval… (více)

53. ročník festivalu MFF Karlovy Vary je za námi

53. ročník festivalu MFF Karlovy Vary je za námi

08.07.2018

53. ročník největšího filmového festivalu v Česku je u konce. Festival, který byl zahájen vzpomínkovým filmem na Miloše Formana Lásky jedné plavovlásky (1965), se letos nesl ve znamení velkých… (více)

Stříhat, stříhá, stříká, krev!

Stříhat, stříhá, stříká, krev!

13.10.2006

To, že absolutní vetšinu kadeřníků tvoří masoví vrahové s vážnými psychickými problémy, všichni dobře víme už od dob Monty Pythonů. Bohužel, mnozí z nás tento alarmující fakt ještě i dnes berou jen… (více)

Reklama

Reklama