Reklama

Reklama

Odvolací soud

(pořad)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Případy ze soudních síní, o kterých už soud jednou rozhodl, ale s jeho rozhodnutím nebyla jedna strana spokojená a odvolala se. Spravedlnost dostane tedy druhou šanci a vyjdou najevo nová svědectví a argumenty k případu. Zasedá odvolací soud a soudní senát. Poznáte i zákulisí soudců a jejich diskuse před vynesením jejich rozsudku. (TV Barrandov)

(více)

Recenze (9)

-bad-mad-wolf- odpad!

všechny recenze uživatele

Kolikrát ještě? Plagiát plagiátu plagiátu... plagiátu. Přičemž už originál byl hodnotnej jak závěrečný titulky u porna. Chudák pan domácí - dostat se z Hospody až k poslednímu soudu na Barrandově, to by nepřepil ani Babula... ()

Allien.9 odpad!

všechny recenze uživatele

"Soudkyně Barbara" a "Soudce Aleksandr" jsou zábavné odpady!, "Nejvyšší soud" je nudný odpad!, ale tohle, tohle je vážně NĚCO. Bizardní behind-the-trial-scenes s Panem Domácím, Afektovanou Nánou a Předsudkovým Jardou, kteří mají za úkol rozhodovat, a s právními zástupci, kteří spolu o pauzách řeší soukromé věci, patří mezi totální dno Soukup TV (spolu s "Aférami" samozřejmě, to je taky masakr). ()

Wyrdas 

všechny recenze uživatele

Bez předsudků k televizi, která to vysílá, je tohle skvost mezi pořady na české scéně. Reálně, je to 1000x lepší, než Ulice, Ordinace a další naprosto debilní pořady. Zakoupil jsem si nejvyšší balíček TV a když otevřu nabídku, kolikrát tam fakt není moc na co koukat. Tady se člověk alespoň přiučí základům českého právo - neboť neznalost neomlouvá. Občas to nedopadne tak, jak bych si představoval, ale jinak super. Herecké výkony stálých herců jsou na naše poměry daleko za průměrem a právo řadit se do drama si to také zaslouží. Chápu, proč vše na Barrandovu má od mnohých instantně odpad, ale tenhle důvod neuznávám, protože je hodný leda tak idiota. Za mě je to daleko nad průměrem všech českých pořadů. A tak to také hodlám hodnotit - tedy v tomto srovnání. *Kontruktivní kritika - od Barbary a Alexandra jste se docela naučili průběh soudního jednání, ale v projednávání senátu máte obrovské herecké mezery. A to zejména v jednání soudců za "plentou". ()

fooggyy7 odpad!

všechny recenze uživatele

Když jsem někdy dávno viděl soudkyni Barbaru, tak jsem nabyl dojem, že nic horšího se natočit nedá. Spletl jsem se. Ona celá ta TV Barrandov i se svým majitelem jde v poslední době do prdele, to ale nemám ze své hlavy ()

Tom_17 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak na tohle se nedá dívat ani z recese. Soudkyně Barbara a soudce Alexandr mě někdy pobaví svoji trapností, ale tady toto je trapné až to není vtipné. ()

Reklama

Reklama