Reklama

Reklama

Oddělení loupeží a vražd

(seriál)
  • Česko Po stopách zločinu (více)
všechny plakáty
USA, 2002, 13x45 min

Hrají:

Tom Sizemore, Barry Shabaka Henley, Michael Paul Chan, Marie Matiko, Vanessa Hudgens, Suzanne Whang, Tom Towles, Brianna Lynn Brown, Igor Žižikin, Suyun Kim (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Kapitán Tom Sizemore a jeho policejní tým elitního oddělení vražd losangeleské policie vyšetřuje zločiny temných zákoutí "města andělů"... (TV Nova)

Recenze (6)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Law & Order: SVU a hned za ním Robbery Homicide Division. Kdyby seriál neskončil po první sérii a kdyby udržel vysoko nastavenou laťku, mohl by z toho být pěkně Nelítostný Souboj. Digitální, syrové, do děje vtahující příběhy díl za dílem, Tom Sizemore, o kterém si myslíte že ho máte prokouknutého, a pak přijde Life Is Dust...naprosto mě to dostalo, a není to jen zásluha Marie Matiko. Zkrátka a dobře, Michael Mann strikes again. ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Proměnlivá kvalita jednotlivých dílů je asi průvodním jevem každé takové série. Dlužno ovšem přiznat, že tato patří k těm více vydařeným. Takže proměnlivě průměrné hodnocení s dobrým úmyslem... ()

Tyler 

všechny recenze uživatele

Prakticky ve všem souhlasím s andersonem - jen s tím rozdílem, že já jdu ve svém hodnocení o stupínek výš. Seriály jako je "Po stopách zločinu" mám hodně rád a tenhle patří ke špičce. Je to dáno nejen skvělými hereckými výkony s dechberoucím Tomem Sizemorem v čele, ale právě i tou chladnou atmosférou, jejíž původ nelze hledat jen ve scénářích, ale i v použití digitální kamery. Věčná škoda, že "Po stopách zločinu" má jen jednu řadu, na takto kvalitní televizní dílo je to málo. P.S.: Za nejlepší díly považuju ty s křiváckým policajtem Altonem Davisem a především epizodu s vietnamsko-čínskou mafií "Life is Dust" (jejíž námět pochází od samotného Michaela Manna), která se od těch ostatních liší poměrně zásadně - osobním zaujetím jednoho z hlavních hrdinů...anderson : Díky za info...On Tom působí jako hodně horká hlava. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

L. A. ako mesto zločinu a morálneho úpadku. To tu už síce bolo, ale tentokrát je to ešte viac odťažité, chladné a depresívnejšie. Tom Sizemore ako šéf jednotky, ktorá sa nesnaží príliš emocionálne angažovať v jednotlivých prípadoch. Skrátka to svinstvo potiera, veď to má v popise práce. Poznámka pre fanúšikov filmu COLLATERAL: Táto séria vznikla v produkcii MICHAELa MANNa a práve tu si vyskúšal vizuálne pôsobenie digitálu, ktoré zúročil v spomínanom CRUISEovom opuse. Technická poznámka: Na Tv Markíza to beží pod názvom ODDĚLENÍ LOUPEŽÍ A VRAŽD s príšerným "brňáckym" dabingom, ktorý si táto TV nechala z nejakých záhadných dôvodov vyrobiť na zakázku. Som zvedavý kedy k niečomu takému siahnu české TV ( v prípade Markízy je to len špička ľadovca-FUJ). (2.7.2004) Česká televízna premiéra: NOVA = 10.7.2005 (13.7.2005) Tyler: Táto séria sa "dožila" 13 epizód z dôvodu Sizemorových neustálych výtržností a alkoholických excesov, ktoré už produkcia nebola ochotná naďalej znášať. (20.10.2005) ()

system 

všechny recenze uživatele

To, ze Nova vysila srackoidni serialy a telenovely pochopit jeste dokazu, ale to, ze vysila po pulnoci serialy typu 24 hodin ci tento Po Stopach Zlocinu uz pochopit nedokazu!!! ()

Reklama

Reklama