Reklama

Reklama

Starsky a Hutch

(seriál)
  • USA Starsky and Hutch
USA, (1975–1979), 76 h 26 min (Minutáž: 43–90 min)

Tvůrci:

William Blinn

Hrají:

Paul Michael Glaser, David Soul, Antonio Fargas, Bernie Hamilton, Elisha Cook Jr., Gary Graham, Roger E. Mosley, Charles Cyphers, Dennis Burkley (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(92)

Obsahy(1)

Detektiv Dave Starsky je horká hlava, nepochybně nejimpulsivnější člen policejního sboru kalifornského Bay City. Při práci se nebojí tasit, jeho autu řvou gumy, i když stojí, a pořádný den je pro něj korunovaný rvačkou, při níž létají židle na hlavy zločinců. To detektiv Ken „Hutch“ Hutchinson je z klidnějšího těsta. Všechno radši dvakrát promyslí, nikam se zbytečně nežene a raději přemýšlí o tom, jak by se daly co nejsnadněji vydělat peníze. Každý jeden znamenají pro kalifornské drogové dealery, mafiány a ostatní svoloč hrozbu, když je ale policejní kapitán Dobey spojí do jednoho týmu, a navrch se k tomu připočte ještě fikaný informátor Huggy Bear, vznikne zbraň hromadného ničení. (oficiální text distributora)

(více)

Filmotéka

Uživatel Formát Jazyky Přidáno Pozn.
Pavel1000 VHS
28.12.2018

Související novinky

Více Miami? Miami Vice

Více Miami? Miami Vice

13.05.2006

Společnost Universal Pictures si jednoho dne uvědomila, že Miami Vice byl v osmdesátých letech zatraceně úspěšný detektivní seriál navíc oceněný mnoha cenami a že když něco fungovalo už u filmu… (více)

Reklama

Reklama