Reklama

Reklama

Starsky a Hutch

(seriál)
  • USA Starsky and Hutch
USA, (1975–1979), 76 h 26 min (Minutáž: 43–90 min)

Tvůrci:

William Blinn

Hrají:

Paul Michael Glaser, David Soul, Antonio Fargas, Bernie Hamilton, Elisha Cook Jr., Gary Graham, Roger E. Mosley, Charles Cyphers, Dennis Burkley (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(92)

Obsahy(1)

Detektiv Dave Starsky je horká hlava, nepochybně nejimpulsivnější člen policejního sboru kalifornského Bay City. Při práci se nebojí tasit, jeho autu řvou gumy, i když stojí, a pořádný den je pro něj korunovaný rvačkou, při níž létají židle na hlavy zločinců. To detektiv Ken „Hutch“ Hutchinson je z klidnějšího těsta. Všechno radši dvakrát promyslí, nikam se zbytečně nežene a raději přemýšlí o tom, jak by se daly co nejsnadněji vydělat peníze. Každý jeden znamenají pro kalifornské drogové dealery, mafiány a ostatní svoloč hrozbu, když je ale policejní kapitán Dobey spojí do jednoho týmu, a navrch se k tomu připočte ještě fikaný informátor Huggy Bear, vznikne zbraň hromadného ničení. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (14)

Tsunami_X 

všechny recenze uživatele

Tihle dva kanci vážně umí. Ač je to možná chvílemi neuvěřitelně gay, tak se tu díkybohu hláškuje o sto šest a ty pitomé zápletky skoro nikdy nevedou do slepé uličky. Čtyři hvězdy za legendární bourák, výtečnou chemii mezi dvěma hlavními protagonisty, černého šéfa, všudypřítomné roštěnky a modré Adidasky. ()

woody 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je ta předloha vkusné parodie? Můžete se na to dívat jako na trapnost a nudnou hloupost se svým osobitým kouzlem. Ale nezapomeňte, že bez tohoto vzorce (nagelovaný introvert a flegmatickej hláškař) by neměl Shane Black jak napsat Lethal Weapon nebo The Last Boy, které vlastně kopírují s různými obměnami tento seriál! A tyto "buddy movie" považujeme za nejlepší odvětví akční komedie.Takže vždycky, když se na tohle díváte, vzpomeňte si na to! ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Jelikož jsem to jako dítě neměl daleko od Západního Německa a Rakouska, bylo standardem sledovat na ARD nebo ZDF americké seriály jako Ein Colt für eine Fälle, tak rovněž i právě Stárskyho a Hače. Nerozuměl jsem jim ani popel, ale v každém díle se porvali, do něčeho nabourali a alespoň jednou vystřelili z bouchačky a odbachli nějakého nastrojeného darebáka. Do hezounka Lee Majorse, kaskadéra z výše jmenovaného seriálu The fall Guy či jeho sexy kámošky Heather Thomas, měli tito sedmdesátkoví ušatí panáci se zvony, dederonkami a afrem daleko, ale myslím, že to je právě jaksi definuje a činí dnes naprosto senzačním. Dlužno poznamenat, že tito dva borci mohli být předobrazem britských Profesionálů z MI5. ()

krvavamera 

všechny recenze uživatele

První série: čtyři hvězdičky Druhá sére: tak to už je horší a pak už se, přátelé, ze Sturche stal totálně odlišný seriál. to bych ty hvězdičky dost radikálně zkrouhla. Každopádně první série patří k tomu nejlepšímu, co se v sedmdesátých letech prohánělo po amerických obrazovkách. trochu škoda, že českému divákovi museli stačit britští Profesionálové, kteří, mimochodem, svou inspiraci první sérií Sturche nezapřou... ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

TV detektivní seriál patřící dnes už mezi klasiku se řadí k tomu nejlepšímu. Akce i zábava jsou hlavní devizou dvou policajtů, kteří řeší případy s vervou sobě vlastní. Zabrat jim dává i jejich šéf, který je jinak společně s nimi dosti zábavný. Je to takové popkornové dílo, kde každou epizodou kulometnou salvou všichni tři hláškují kudy chodí, jdou tvrdě k věci a neponechají nic náhodě. 70. léta tvůrcům přála a tak vznikl svěží seriál, ve kterém divák najde vše, co očekává. A řekl bych, že ani nestárne a hravě strčí do kapsy mnohé současné seriály na podobné téma. ()

dEst28 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem něco jako film s Benem Stillerem a Owenem Wilsonem, který se povedl a je to opravdu skvělé. Díly jsou vyrovnané a je tu spoustu hlášek i krimi. A ta káru ve který se oba borci vozí, by chtěl asi každý. ()

Wlastik 

všechny recenze uživatele

Na tu dobu asi dobrý, ale některé gagy byli fakt na palici. Na to, že je to drama, tak to byla spíše béčková komedie. ()

walkingdead 

všechny recenze uživatele

Aktuálně vysílá AXN Crime. "Praotec" mnoha dalších akčních seriálů, který mě příjemně překvapil. Sympatičtí hlavní hrdinové (včetně kapitána a Huggyho), pár dobrých hlášek, akce i zábava. ()

Související novinky

Více Miami? Miami Vice

Více Miami? Miami Vice

13.05.2006

Společnost Universal Pictures si jednoho dne uvědomila, že Miami Vice byl v osmdesátých letech zatraceně úspěšný detektivní seriál navíc oceněný mnoha cenami a že když něco fungovalo už u filmu… (více)

Reklama

Reklama