Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Krátky seriál, ktorý sa odohráva v roku 1957. Osadenstvo programu "Laster Guy Show" je veľmi nervózne pred ich prichádzajúcou show, ktorá bude vysielaná naživo. Neschopnosť a nevraživosť medzi niektorými účinkujúcimi spôsobí, že show sa nevyvinie podľa predstavy. Seriál ma sedem epizód z toho však len dve boli napísané Davidom Lynchom. (ethos)

(více)

Recenze (9)

Silas 

všechny recenze uživatele

Mnoho herců z Městečka Twin Peaks se zúčastnilo této taškařice, jejíž části jsou dosti nevyrovnané. U prvního dílu se divák směje (hýká) od začátku do konce, ty další jsou slabší až snad i podprůměrné blížící se levnému humoru Big bang theory a podobným slátaninám. Ve skutečnosti to má 160 minut a pokud nemáte co dělat, dá se tím čas vcelku dobře zabít. Za zmínku stojí zvýrazněná zvuková složka, která má humorné situace umocňovat. Blinky is not blind.... ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

On the Air je veľmi zvláštny seriál. Zvláštny preto, lebo vlastne nesmeruje nikam. Jeho jedinou úlohou je pobaviť a to sa mu celkom darí aj keď len prvý diel je naozaj vydarený. Tie ostatné majú miestami vyššiu a miestami nižšiu kvalitu. Vôbec netuším aké bolo pozadie vzniku tohto seriálu, pravdou je že okrem rôznorodých postavičiek, ktoré znova dokazujú aký ma lynch cit pre podivné a ctižiadostivé ľudské osudy a ktoré sú tu dotiahnuté naozaj do krajných situácií, sa seriál nemôže či už komickou, alebo inou atmosférou rovnať iným podobne ladeným seriálom. Nie som sklamaný, len som čakal viac. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Ale jo-za 5.Není to stejných 5 jako např. Twin Peaks ale tohle je celkově takový dost"jiný"seriál, který se vymyká vlastně i regulérnímu systému hodnocení. Některé ty postavy, situace a zápletky jsou neuvěřitelně pošahané a např.celý první díl je absolutní peklo zábavního průmyslu :D Show Must Go On i kdyby nikdo neznal text, postižený zvukař pouštěl špatné zvuky, kouzelník proměnil asistentku šéfa v leguána, kulisy padaly nebo se hvězda pořadu houpala nad scénou zavěšená za nohy=Krásný blázinec. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Po "Městečku Twin Peaks" se Lynch a Frost vrhli na seriál "On the Air", kterého se odvysílaly pouze tři epizody, a to i přesto, že jich bylo natočeno celkem osm. Jednalo se o další neúspěšný projekt, který vedl k tomu, že se Lynch rozhodl dále s televizními stanicemi moc nespolupracovat. Výjimkou mělo být "Mulholland Drive", ale to se nakonec předělalo do celovečerního filmu, ač mělo původně jít o pilot televizního seriálu. Ten měl původně 88 minut. "On the Air" je seriál, který sem tam prezentuje humor absurdní, sem tam groteskní, sem tam bezhlavou taškařici. Tohle je něco, co nemohlo masově sednout v době vysílání a ani o dvacet let později. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Prej je to soap opera, ale to je pěkně blbej název a já bych tak nikdy nic nenazval, a stejně to určitě ani soap opera není, prostě je to jeden z nejlepších televizních vtipnejch sérií, pokud to nbudete brát jako obyčejnou televizní zábavu. Protože to není jenom vtipný, ale hlavně ujetý. A to úplně. Zmíním: kachny, Hurry Up Twins, slepýho zvukaře (Blinky Watts is not blind. He suffers from Bosman's Simplex, he actually sees 25.62 times as much as we do. If we were to see what Blinky is seeing right now, it would look something like this...), Lester Guy Show znělka, pes, no a všechny postavy jsou většinou divný. Jednoznačně první díl je nejlepší, ale i v ostatních se najde vždy něco naprosto vyjímečného. Prostě zase se projevil Lynch, tentokrát ve spolupráci s Markem Frostem a klasicky s Badalamentiho hudbou. Jo, škoda, že jsem to viděl jen v blbé kvalitě, bez titulků... ()

Reklama

Reklama