Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Gray Evans (Ribisi) a Mia Lang (Franka Potente) jsou slavnou mladou hereckou dvojicí, jejíž manželství je po pouhém roce na rozpadnutí. Nechávají se vidět při slavnostních entrée na premiéry, opíjejí se na večírcích v zónách pro VIP, kde se mohou přátelit s Elvisem Costellem (hraje sám sebe) a předčítat z dopisů svých fanoušků. Tím vším se rychle zapisují do paměti diváků a získávají jejich přízeň. Ale skutečnou ukázkou Grayova silného narcismu je jeho přesvědčení, že je pronásledovanou celebritou. To vše by mohla být jen představa, stejně jako film, který o tom možná natočil, možná nenatočil. Avšak jeho posedlost je natolik velká, že si nejen představuje vlastní smrt, ale také sám svým způsobem začíná sledovat pracovníka videopůjčovny (Joshua Jackson), jehož manželku (Marisa Coughlan) i život považuje za mnohem šťastnější než své vlastní. Gray také sní o konvenčním životě se svou hodnou bývalou dívkou (Ricci). (Filmbox)

(více)

Recenze (5)

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Film ukazuje, že vyjádřit rozpad osobní identity tak, aby to bylo divácky atraktivní, není lehké. Zpočátku zajímavý děj se postupně nějak rozmělňoval, až jsem si připadal, že šlapu blátivým polem, všude jenom bláto a bláto, za mnou bláto, okolo mě bláto, přede mnou bláto a jedinou útěchou mi mohlo být (ale nebylo), že tuto štrapáci absolvoval i můj oblíbený 29letý Giovanni Ribisi (herec Gray). ()

bassator 

všechny recenze uživatele

Tento film (asi) normální běžný občan moc neocení, ale pro "NÁS" milovníky nezávislých filmů to byla pecka. Výběr herců pro tento film byl opravdu povedený. Všichni do filmu přesně zapadli, každý sehrál svůj part na jedničku a Giovanni Ribisi na jedničku s hvězdičkou. Ty jeho paranoidní stavy, feťácké oči, roztěkaný postoj, herecké přetvařování před kamerou ve filmu to byl opravdu NEZAPOMENUTELNÝ zážitek. Franka Potente zase svoji roli přetvařující se šťastně vdané manželky (herečky) zvládla též se ctí... A Christina Ricci? Ta jako vždy okouzlující. Sice toho ve filmu moc nenahrála a nenamluvila, ale ty její krátké partie byly pro mne opět kouzelné... - 5. 4. 2011 - 85% ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Keď sa film dostane do svojej druhej polovice, počiatočná fascinácia takmer vyprchala. Stále chcete vidieť, ako je táto skladačka poskladaná, ale chcete to vidieť skôr ako neskôr. 5/10 ()

Gore 

všechny recenze uživatele

Malej nezávislej filmeček nabitej hvězdama nezávislýho nebe. Nic moc jsem od něho nečekal, vlastně jsem na něj kouknul jen kvůli mý oblíbenkyni Christině Ricci, ale o to víc mě překvapil. Ani chvilku nenudí a dokáže v ledačems překvapit. Od Ribisiho bych nečekal, že utáhne celej film, a on to dokázal. Pro běžnýho diváka to sice není, ale fajnšmaker si smlsne. ()

Reklama

Reklama