Reklama

Reklama

Villains

Trailer

Obsahy(1)

Film sa točí okolo dvojice amatérskych zlodejov, ktorí majú veľkú smolu. Rozhodli sa totiž vykradnúť dom, ktorého obyvatelia nie sú obyčajní predmestskí manželia a majú pár škaredých tajomstiev. Takých, ktoré sa nesmú dostať von a kvôli ktorým budú ochotní zabíjať. (dixx)

Videa (1)

Trailer

Recenze (40)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Už při první scéně ("vtipné" přepadení benzinky) jsem věděl, že tohle bude můj obrovský divácký omyl. A vzápětí už jsem byl totálně znechucený tím provařeným a blbým klišé, že někomu "nečekaně" dojde v autě benzín, navíc chvíli poté, co vyrazí na Floridu. I celý další děj je tak třeskutě blbý, že tvůrce podezřívám z mentální zaostalosti. Snad ani scénáře k béčkám by nemuseli psát úplní pitomci, komu je takovéhle filmové lejno probůh určeno? Prý "Komedie / Drama / Thriller", to jako vážně?? Kdyby místo toho distributoři uvedli "Hloupá a Zbytečná Krávovina" bylo by to přesnější. Při komediích by se měl divák smát a ne se ošívat trapností. Při thrillerech a dramatech by měl být napnutý, zaujatý, nebo aspoň zvědavý, a ne zívat nudou, sledovat časomíru a nadávat: "Co jsem si to boha zase pustil za hnůj?!" A herci? Majka přehrává a vypadá nevábně a mladý Skarsgård by mohl hrát leda křoví v telenovelách, nebýt jeho tatínek starý Skarsgård. Aspoň že na Kyru a jejího hazbenda se dalo koukat. Jedna malá za to, že už jsem viděl ještě větší sračky a rychle s tím svinstvem do koše. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Mickey a Jules vyloupí benzinu, zapomenou si ale jaksi natankovat. Neradují se z lupu dlouho, jelikož auto je nechá kdesi uprostřed lesů. Naštěstí jsou jen kousek od domu, kde si stačí vzít jiné auto nebo jen benzín. Jenže to by zvědavá dvojice nesměla vlézt do sklepa a odhalit tajemství, za něž zaplatí. Popravdě čekal jsem větší maso, ale vždy, když mělo dojít k nějaké nechutné či krvavé akci, rozsvítila se stopka. Ani herci nepředvedli světoborný výkon, nejlepší tak byla K. Sedgwicková v roli Glorie, jelikož tu pošahanou ženskou zahrála s grácií. Za to Bill Skarsgård předvedl naprosto otřesný výkon ochotníka z Dolní Horní. Námětově nic nového, jelikož s pomýlenými lupiči, co se sami stanou obětí, už pár filmů vzniklo. Původně jsem chtěl dát dvě *, ale za konec u domu jednu přihodím. Celkově však zklamání. ()

Reklama

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Dvojka nesympatických smažek se pokusí vykrást dům, který ale vlastní ještě větší svině, než jsou naši hrdinové. Svým způsobem je to zábavné, ale tvůrci se měli rozhodnout, jakým směrem se spíš vydat - buď udělat hrdiny tak sympatické, že jim držíte palce a story prožíváte s nimi (což tu je, ale jelikož oba jsou v podstatě hovada, není to pro diváka tak lehké), nebo udělat z hrdinů někoho, komu přejete to, čím si v rukou ujetých majitelů domu projdou. Osobně se mi nelíbil konec, je takový hodně klišé - !!!spoiler!!! nechápu, proč v amerických filmech skoro vždycky musí zemřít mužské postavy, působí to skoro až nenávistně. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Přestože je film oficiálně vedený jako černá hororová komedie, řekl bych, že po hororové stránce je tu toho žalostně málo. Nebýt lehce krvavého závěru a pár vypálených kulek, jeden by řekl, že jde vážně spíše o černou komedii říznutou thrillerovou atmosférou. Taková lehce humorná variace na home-invasion subžánr. Ovšem je potřeba říci, že změna není nikdy na škodu – než aby člověk sledoval již xkrát obehranou zápletku bez špetky nějaké té originality.    Asi největší problém jsem měl se samotnými postavami. Lehce bizarní mi přišly snad všechny v tomto filmu. Dva amatérští zloději, co mají ze všeho nejraději drogy, sex a dobrodružství a to v jakékoliv podobě a formě mi zpočátku lezli tak trochu na nervy. Bill Skarsgård a Maika Monroe se však svých postav ujali celkem dobře (tedy alespoň co jim dovolil scénář) a postupem času jsem jim přišel na chuť. To manželský pár psychopatů, to už byl trošku jiný level. Zatímco on byl spíš výřečný a zásoboval nás převážně tunou poněkud nudnějších keců, ona byla pěkně ujetá, zvrhlá ale nemocná zároveň, že mi jí bylo i tak trochu líto. Kyra Sedgwick by však měla mít již ve svých letech trochu soudnosti a neproducírovat se v korzetu a spodním prádle před kamerou. Za mlada to možná byla rajda – která okouzlila Kevina Bacona a stala se ve skutečnosti jeho ženou, ale nyní…   Největší problém tohoto filmu byl jeho rating a celková připosranost obou jeho tvůrců. Já bych rozhodně uvítal, kdyby se zde více přitvrdilo a míň mluvilo. Někomu to ovšem může vyhovovat.  Daleko více se dalo pracovat s postavou malé dívky uvězněné ve sklepě, mohlo to být i více zvrhlé – no prostě se tak nestalo. Taky bylo jen dobře, že finální délka filmu je slušných cca 90 minut, které se dají přežít bez újmy na zdraví nebo nervové soustavy. 50% ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Ve chvíli, kdy Holub s Klisničkou přepadli benzínku, přičemž zapomněli na jediný ale o to podstatnější detail, jsem fakt nevěděl z které do které. Postupně jsem si ale na mozkový trust Mickey / Jules zvykal a zvykal, až jsem si nakonec zvykl. Nejsem si úplně jistý, kde přesně jsem měl v této záležitosti najít žánry Drama a Thriller, protože z mého úhlu pohledu šlo o ne zrovna dvakrát náročnou, divnou komedii, na níž si mohli dát tvůrci mnohem víc záležet, pokud ale srovnám snímek s tím, jaké zhůvěřilosti vznikají na našem písečku, nechtělo se mi jít pod tři slabší pěticípé. Dvojice záporáku byla spíš legrační, díry v logice nepřehlédnutelné, ale i tak mě to jakýmsi zvláštním způsobem bavilo. A vztah mezi oběma hlavními postavami byl prostě záviděníhodný. Když jsem viděl, jak dokáží skvěle potlačit negativní emoce k tomu druhému... Tohle bych chtěl umět (tím myslím za všech okolností). / Poučení: Důchod na Floridě je snem každého pravého Američana. 3*- ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama