Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Alex Mason je novodobý Einstein, ktorému zomrela žena a ostali dve nezvládnuteľné deti Kate a Alex. Bohatý vynálezca a majiteľ známej firmy je autorom čipu, ktorý je súčasťou projektu „Piecefinder“. O dôležitý čip má záujem banda kriminálnika Tanatosa, ktorá sa neštíti tých najväčších špinavostí. Keďže Mason nechce svoj vynález pustiť z rúk, hrozí jemu aj jeho dvom deťom veľké nebezpečenstvo. Mason sa preto rozhodol najať pre Kate a Alexa osobného strážcu, ktorým má byť bývalý zápasník Sean Armstrong. Ten však netuší, aký bič si na seba uplietol. Bláznivým deťom posledná pestúnka ušla už po týždni a jemu neostáva iné, ako ju zastúpiť. Lenže deti sú vo svojich šialených nápadoch, ako vyštvať z domu všetkých opatrovateľov, neúnavné ... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (74)

freddy 

všechny recenze uživatele

Mírně podprůměrná rodinná komedie, u které jsem se místy i bavil. Bál jsem se, že se bude jednat o akční film. Naštěstí je tam akce vhodně skloubená s dějem a jedná se o docela zajímavý film. Mám-li být upřímný, vydržel jsem až do konce a byl jsem zvědavý, jak celý film dopadne. Ale mrzí mne, že poté, co Prima nasadila páteční večerní laťku minulý týden docela vysoko (film Velká rána byl skvělý) klesla volným pádem do béčkových filmových vod, a já se při sledování tohoto filmu neubránil srovnání právě s filmem Velká rána, a v tomto porovnání je Pan chůva výrazně podprůměrným filmem. Tady však není mým úkolem porovnávat, ale ohodnotit film jaký je ve skutečnosti. A u mne tento film dopadl nad očekávání, ale stejně to nestačí na víc než dvě hvězdičky... ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Už po televizní ukázce jsem nadšeně křičel: "Sakra, tohle musím vidět!" a nadšení mi vydrželo až do samotného konce. Hulk Hogan je borec, i když Arniemu nesahá ani po kolena. Jenže je tu opět, jak jinak, jedno velké ALE. Snímek začíná příšerně, děti šikanují chůvy, což je přesně jedna z mnoha zápletek, které mi extrémně vadí, i když za Hulka cvičícího bench press díky. Časem se naštěstí zápletka uklidní a servíruje nám typický příběh o disfunkční rodině, jak chytře poznamená jedna postava, která je momentálně v krizi vlivem toho nejtrapnějšího záporáka v dějinách kinematografie. Zajímavé je, že i když je to celé neuvěřitelným způsobem ubohé, neměl jsem u filmu žádné nutkání přepnout jinám a zároveň byl překvapen, jak kvapně to celé skončilo. Není to dobré, ale jistým způsobem působivé. ()

Reklama

mirec88 

všechny recenze uživatele

Teda, čudujem sa tomuto hodnoteniu. Možno že je to prihlúply film, ale povedzte mi, kto z vás to nežral ako dieťa a nebavil sa? Každý. A toto hodnotenie nedávam len z nostalgie, dnes som ho videl opäť a tiež to bola sranda! Proste je to zábava. Najlepší bol záporák s "plechovou" hlavou, to fakt nemalo chybu :DD ()

veverysiak 

všechny recenze uživatele

Naivná somarinka pre deti, aj to len tie menšie, ktoré ešte neobjavili čaro tvrdších žánrov a majú benevolentných rodičov, ktorým nezáleží na ich duševnom roz voji, je ťažké sa zamýšľať nad myšlienkovými pochodmi tvorcov, tak to ani neskúšajme a aspoň našim deťom všemožne zabráňme vstrebávať takúto kultúru, takže 20%. ()

deryck 

všechny recenze uživatele

Ja len neviem co stale mate s tym ze ake je to klise, ako Hogan nevie hrat, ake vam to pride primitivne... Uz podla obsadenia, ukazok a naznaku deja by kazdemu malo byt jasne ze to bude maximalne odlahcena komedia so svalovcom, ktory Oscara nikdy nedostane, a so srandickami á la Sam doma. No a? Videl som to ked som bol maly a bavil som sa (hlavne na tych castiach ked "mile" deturence hore svalov nieco vyparatia a na dementnom Tanatosovi s jeho plechovym deklom). A usmejem sa aj dnes. Hoci tych klise tam bolo viac nez dost, a vzdy sa vsetko da dopredu predvidat (+ prekonanie strachu z prehry a podobne kravinky, prerod Hogana ku koncu a emocne silne stranky:D) . Ak od tohto cakate uzasne herecke vykony, zobudte sa a pozrite si radsej Rain Mana. Nelogicke, ze porovnavate kvality a poziadavky divaka roku 2009 s filmom spred 15 rokov, hoci aj dnes by ste nasli O DOST horsie komedie. Ak potrebujete vypnut a sa zabavit, pozrite si to. Rozhodne priemerna az podpriemerna vec, ale mam pre tieto prihluple typy komedii slabost:D dakedy (pred 12 rokmi) by som dal tak 4, teraz dam 3 hviezdicky. A slovensky dabing nemal chybu. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Ve scéně, kdy pan chůva (Hulk Hogan) jede na motorce po pobřeží, haže v zábšru nějaký muž psa do vody. (Jardaboss)

Reklama

Reklama