Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je právě 55 let před Kristem a Římané, mocní dobyvatelé, podnikají krvavé tažení Evropou. Jejich zájem teď upoutává ostrov za neklidnými vodami Kanálu. Zatím netuší, že zde žijí tři sestry, které jsou odhodlané bránit svou rodnou zem do posledního dechu. Krásná a nepřístupná Dwyfuc, silná Smirgut a nejmladší a nejupřímnější Worthaboutapig. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (38)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Neni to tak strasny jak to podle hodnoceni tady vypada. Ma to nekolik svetlejch momentu, ale vetsinou to je traparna. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Pod názvem Dívčí válka si představuji mírně erotický film o zápasech krásných žen v blátě. A ne parodii na starověký Řím, která nejen, že není vtipná, ale co je důležitější - ani náznakem není sexy. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Tohle snad nebylo vypuštěno do kin. Má to být komedie, ale není to vůbec směšné. Asi by byla pocta filmu říct, že to má inspiraci v knihách o Asterixovi. ()

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele

Žjóva! Jak je vidět na tomto konkrétním případě, reprízy jsou někdy opravdu důležité. Můj smysl pro humor evidentně prochází neustálým vývojem a divím se, když jsem této trapné slátanině před lety dokázal přiklepnout tři hvězdičky, že nadšeně neadoruji díla Mistra Trošky. Z dnešního pohledu ve mně film střídavě vyvolával pocity marnosti a trapnosti, které byly občas zatlačeny do pozadí sílící nudou. Přitom si myslím, že by tohle téma s kvalitním scénářem, režisérem a herci mohlo celkem fungovat, jenže to už by vlastně byl úplně jiný snímek. U sledování tohoto filmu divák po celou dobu riskuje. Riskuje ztrátu času, ohrožení vkusu, trauma humoru a zhoršení nálady. / Poučení: Největší odměnou za zhlédnutí této taškařice je vyjetí závěrečných titulků. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Super kostýmy a celkově výborná antická atmosféra. Pokud by se Grant nepokoušel o komedii, dala se z toho vylouhovat slušná béčková záležitost. Jenže je z toho jen výplach založenej na sexuálních narážkách a prdění. od Britů bych čekal něco inteligentnějšího. 10% ()

jajinka 

všechny recenze uživatele

Tak kupodivu jsem se u téhle komedie docela dobře pobavila.. :-) nic náročného, děj jednoduchý.. a povedených scén spousta.. ()

Damiel odpad!

všechny recenze uživatele

Scénář klopýtá jako kulhavá herka, bez ohledu na logiku. Tvůrci se totiž pokusili úspěch filmu postavit pouze na zřetězení „vtipných“ situací, které ale samy o sobě příliš mnoho smíchu nevyvolají. Pár gagů zavání coby nedobrá napodobenina Asterixe a Obelixe, něco je zase jako vystřižené z teenagerských komedií: uslyšíte různé tělesné zvuky, trapné hlášky typu „Ty jsi zfalšoval můj orgasmus“ nebo „Z dam ve zbroji se mi staví“ a tak dále. ()

Vojťas odpad!

všechny recenze uživatele

Snad nejhorší film, co jsem kdy viděl! ... Absolutně nevtipné, ba až jsem se styděl, co je člověk v dnešní době schopen natočit! - I pro "odpadní" filmy je tento snímek potupou! BLE ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Príbeh sa zameriava na malý britský kmeň s úbohými mužmi a ženami bojovníkov ako vodcami. Je to absurdné, ale film má aj vtipné momenty, ktorých je ale málo. 4/10 ()

lennyd odpad!

všechny recenze uživatele

Uh. Smirgut, Dwyfuc a Worthabouapig (Azizaprase v českém překladu) patří mezi bojovnice jakéhosi keltského klanu. Sice se mezi sebou moc nemaj rady, ale co už .. Jednoho dne klan (a celou Británii) napadnou Římané, a shodou okolností unesou Dwyfuc. Tak se jí její sestry vydávají zachránit.. Sice stupidní scénář, ale vůči tomu, jak celý film působí, tak je to zanedbatelné. Film, kde prdění, přisprostlé vtípky a stupidní humor hrají největší roli, si nic jiného než odpad nezaslouží ... Jediné co se povedlo, je hudba James Seymoura Bretta (mimo jiné dělal hudbu i k X-Menu).. Ale na to nemusíte koukat na film, stačí si pořidit soudntrack... ()

1860 odpad!

všechny recenze uživatele

Nehorázná blbost, hlavně to není žádná komedie, protože se u toho vůbec nepobavíte, na tenhle film se podívejte, jen když vám kvůli němu bude někdo vyhrožovat smrtí.. ()

cherita odpad!

všechny recenze uživatele

Víte, jak vypadá jízda smrti? Když vám v zájezdovém autobuse pustí nejdříve Pidihajzlíka a potom TOHLE!!! ()

melloun 

všechny recenze uživatele

Solidní parodie na starověký Řím za vlády Julia Caesara při pokusu proniknout na britské ostrovy a všeho co se k tomu váže. Je to hodně praštěné a taky hodně hloupé. Hlavním účelem bylo pobavit a to se holkám povedlo, já se bavil. ()

Reklama

Reklama