Reklama

Reklama

Bostonská střední

(seriál)
  • USA Boston Public
USA, (2000–2004), 59 h 24 min (Minutáž: 44 min)

Tvůrci:

David E. Kelley

Hudba:

Danny Lux

Hrají:

Chi McBride, Anthony Heald, Loretta Devine, Sharon Leal, Fyvush Finkel, Jeri Ryan, Michael Rapaport, Nicky Katt, Jason Dohring, Kathy Baker, Rashida Jones (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(81)

Každý den je boj. Za respekt. Za důstojnost. Za zdravý rozum... Seriál sleduje osudy několika učitelů na státní střední škole v Bostonu, Massachusetts, kteří se denně musí postavit před hordu středoškoláků, udržet jejich vášně na uzdě a neztratit svou důstojnost a respekt. Zároveň sledujeme i jejich osobní život mimo školní lavice. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

freddy

freddy (hodnocení, recenze)

Tak už zítra po poledni se můžeme těšit na další díl seriálu. Akorát jsem velmi zvědavý, jestli se to bude vysílat znovu od prvního dílu, nebo jestli to naváže na již odvysílané epizody a začne se 20. dílem. To uvidíme zítra, ale každopádně je super, že se ten seriál vrátil, už jsem tomu skoro nevěřil.

anderson

anderson (hodnocení, recenze)

freddy: nuz verim v solidaritu :-) ked uz to nam Slovakom kretenska PRIMA neumoznila sledovat legalne. Takisto ako aj FUTURAMU napr.

freddy

freddy (hodnocení, recenze)

anderson: Máš pravdu, opravdu jsem to tam našel, škoda jen, že se to bude vysílat jen o víkendech, to se potom šíleně dlouho potáhne. Ale je super, že se ten seriál vrací. A co se týče ripování, tak bych se o ten seriál určitě rád podělil, ale nemám s tím zkušenosti. Ale věřím, že se určitě někdo, kdo bude ripovat, najde.

anderson

anderson (hodnocení, recenze)

freddy: spravu o tom si vyhladaj na www.medialne.sk a skoda ze nebudes ripovat, snad sa najdu taki co budu

freddy

freddy (hodnocení, recenze)

anderson: A to je oficiálně potvrzené, že to bude pokračovat na kanále Prima Cool? Je pravda, že mě to napadlo, že se spuštěním tohoto kanálu je šance, že se seriálu Boston Public znovu dočkáme, ale ač jsem usilovně hledal všude na netu, nikde jsem na tuto informaci nenarazil. Ale pokud je to pravda, tak je to super zpráva! A nevíš, jestli to budou vysílat od začátku, nebo navážou tam, kde skončili? Já si to každopádně budu nahrávat na DVD, ale ripovat téměř stoprocentně nebudu.

anderson

anderson (hodnocení, recenze)

Tak BOSTON PUBLIC bude pokracovat na novej odnozi PRIMY, nazvanej PRIMA COOL. Tak co keby to niekto kto ma moznosti ripoval na net ? :-) Nedalo by sa ? Pripadnym dobrodincom vyjadrujem uprimne PANBOH zaplat. :-)

Zeck

Zeck (hodnocení, recenze)

Tak trochu se obávám, že tento seriál už neuvidíme. Zastrčil se do pomyslného šuplíku a jestli ho někdy Prima vytáhne (o čemž dost pochybuju), nasadí ho tipuju na čtvrtek, vysílací čas 1:50.

anderson

anderson (hodnocení, recenze)

freddy: kto je podpisany pod tou odpovedou z PRIMY ? Lebo mne to pride ako zly vtip a to odporucanie precitat si knihu ... za to by mal niekto letiet.

freddy

freddy (hodnocení, recenze)

Zeck: Uvidíme, opravdu se může stát, že se ten seriál už nevrátí, ale tomu nevěřím. Prima za ten seriál musela určitě nějakou tu peněžní částku zaplatit a náklady na dabing jistě taky nebyly malé. Takže pochybuji, že by si Prima dovolila ten luxus a nechala tenhle seriál odpočívat někde v archivu. Třeba jen pro tento seriál hledají nějaký jiný čas, třeba nás Prima překvapí a poběží v hlavním vysílacím programu. Každopádně jsem na vyřešení tétoi situace dost zvědavý :-)

Stardream: Stačí si přečíst můj komentář k tomuto seriálu a pochopíš, že s tímhle se asi jen tak nesmířím :-) Ale mail byl psaný docela slušně, spíše v zoufalém tónu...

Stardream

Stardream (hodnocení, recenze)

freddy tos jim musel napsat hodne nastvanej mail, ze si neodpustili ty kecy ;p mno jsem zvedavek jak to nakonec dopadne.

Zeck

Zeck (hodnocení, recenze)

freddy: Hmm, zajímavá odpoveď. Tu pasáž o knihách bych od nich nečekal. Bohužel se nevyjádřili přesněji, takže to mohla klidně být diplomatická odpoveď, že se Bostonská na čas uklidila do šuplíku, ale zapoměli se zmínit, že v něm už napořád zůstane. Uvidíme, doufejme, že ho opět budou vysílat, když jsem se dnes díval na pořad, který Bostonskou nahradil, ťukal jsem si na hlavu. :-)

freddy

freddy (hodnocení, recenze)

Tak, vážení, dnes mi k mému velkému údivu přišla odpověď z Primy ohledně seriálu Bostonská střední. Tak vám ji sem píšu:

Dobrý den, omlouváme se za neočekávaně provedené změny v programu vysílání. O změnách bylo rozhodnuto v pátek 26.9. v pozdních odpoledních hodinách. Vysílání seriálu, který zmiňujete, bylo jen dočasně přerušeno a měl by se na naší obrazovce opět objevit - k dnešnímu dni však neznáme bližší termín. Rozhodnutí o změnách v TV programu nám nebylo blíže zdůvodněno, pouze - bohužel, dočasně se vysílání přerušuje. Věříme, že si na čas, kdy jste uvedený seriál sledoval, najdete jinou odpovídající zábavu - pokud to nebude TV program, vždyť je takových pěkných knížek ke čtení.  Děkujeme za porozumění a přejeme hezký den.

Více informací se asi nedozvíme, tak nezbývá než doufat, že seriál byl přerušen jen opravdu na určitou dobu a znovu se do programu vrátí. Já tomu pevně věřím :-)

M-Flyer

M-Flyer (hodnocení, recenze)

Plně souhlasím s komentářem uživatele Zeck. Konečně mezi záplavou trapných a ohraných kriminálek se objeví řekněme originální seriál a co udělá Prima? Po devatenácti dílech ho stáhne jako by se nechumelilo. To by snad neudělala ani komerčně akční Nova. Prima jsou fakt trapáci.

Stardream

Stardream (hodnocení, recenze)

Nechapu duvod proc tenhle nadejnej serial soupli ve vysilacim casu ke GG. A ted, zrovna kdyz jsem si to chtel zacit nahravat, to stahnou z vysilani? Genialni.

freddy

freddy (hodnocení, recenze)

Tak já jsem měl v plánu tenhle seriál ohodnotit a okomentovat až po skončení první řady, protože zásadně nehodnotím po jednom či několika málo dílech. Ale vzhledem k tomu, že odvysílání zbytku první řady je zřejmě v nedohlednu, tak to asi ohodnotím a okomentuji po 19 zhlédnutých dílech. Ale pořád doufám, že to Prima ještě někdy zařadí, podle toho, že v programu na tento týden byla i druhá řada soudím, že Prima koupila všechny čtyři řady a minimálně druhá řada už určitě bude i nadabovaná, tak pořád doufám, že se k tomu Prima ještě vrátí... A přeji si to i z toho důvodu, že jsem nedávno viděl na youtube.com, jak dopadne Harry Senate, a rád bych to viděl i na Primě a znal souvislosti. Jinak pokud někdo máte zájem, tak se můžete podívat, ale upozorňuji, že je to SPOILER: http://www.youtube.com/watch?v=ISbXeAlw51c

anderson

anderson (hodnocení, recenze)

Tak to, že nam to zrusili, povazujem za pekne svinstvo. Pokial to sledovanost naozaj nemalo, tak s BOSTON PUBLIC je amen. Inak podobne skoncil na PRIME aj RAINES. A to ho vysielali v case ked pred televizorom sedia snad len upiri. :-)

Zeck

Zeck (hodnocení, recenze)

Uvidíme zítra. Pokud jí zítra neodvysílají a nebude v televizi upozornění, že je změna vysílacího času, bojím se, že už Bostonskou střední neuvidíme.

freddy

freddy (hodnocení, recenze)

Obávám se, že to žádný omyl nebude. Kromě seriálu Bostonská střední totiž zmizel zničehonic z programu Primy i seriál Fresh Prince. Na dnešek byl normálně uveden v tištěném programu (dnes měl být vysílán 15. díl druhé řady), ale na internetových programech jsem ho nenašel, místo něj tam byl uveden seriál Freddie a opravdu dnes Fresh Prince vysílán nebyl. A tak lze očekávat, že ani Bostonská střední už nebude od pondělka vysílána. Nezbývá než doufat, že jen pro tento seriál hledají nějaký lepší čas, ale já bych bral klidně i noční vysílací hodiny, jen aby ho celý odvysílali. Vždyť tohle je kvalitní seriál oceněný cenou Emmy, a Prima by neměla hledět jen na sledovanost (i když je také možné, že tento seriál měl větší sledovanost, než Prima předpokládala, a tak poběží v nějakém lepším čase). Doufám, že se ten seriál normálně vrátí. Ale osobně si myslím, že když už ten seriál Prima koupila a zaplatila za něj nějakou částku, tak je v jejím vlastním zájmu, aby ho odvysílala celý.

Zeck

Zeck (hodnocení, recenze)

To snad nemyslí vážně? Doufám, že je to jen omyl, protože tohle by bylo od Primy maximálně imbecilní. 1) Pokud by to stáhli kvůli špatné sledovanosti, měli by si uvědomit, že čas 14:05 je ten nejdebilnější, který mohli zvolit. 2) Místo vysílání 10 000 kokotských detektivek, v dobrém vysílacím čase, mají uvolnit místo Bostonské střední, aby zjistili, jestli to má nějáký potencial. Jasně, že důchodci a děti, nebudou čumět na serial, který jim nic neříká.

freddy

freddy (hodnocení, recenze)

Tak teď jsem zjistil, že od pondělí zmizí z programu TV Prima tento seriál a v jeho čase bude vysílán seriál Chameleon. V tištěných programech je však tento seriál normálně uveden, ale na internetových programech včetně programu na webovkách Primy tento seriál už není v programu. Tohle je pro mne docela šokující zjištění, vždyť ještě ani neodvysílali celou první řadu. Nevíte o tom někdo něco? Já už psal mail do Primy, ale nevím, jestli se budou obtěžovat s odpovědí. Každopádně tenhle seriál jsem si oblíbil a dost mě to mrzí.

Zeck

Zeck (hodnocení, recenze)

Já myslím, že ano. Já jsem ti nevyvracel, že se nikdo nenajde. Jen jsem nerozuměl co jsi psal. Nejsem vzdělaný v těchto slangech :D

Zeck

Zeck (hodnocení, recenze)

UF... pochopil jsem to dobře? - Která dobrá duše bude dávat na net díly ke stažení ?:D

Tom Riddle

Tom Riddle (hodnocení, recenze)

Jenže já nemám telinku... Doufám, že se najde dobrá duše, která to bude upovat...

Zeck

Zeck (hodnocení, recenze)

To já taky, jenže ve čtvrtém ročníku střední školy pochybuju, že můj rozvrh hodin bude brát ohledy na čas vysílání tohoto seriálu. :)

Reklama

Reklama