Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jedenáct lidí se probouzí na mýtině uprostřed lesa. Navzájem se neznají, neví, kde jsou, ani jak se tam dostali. Netuší, že byli vybráni pro velmi specifický účel… stali se lovnou zvěří. Kdo a proč je loví? Než si stačí odpovědět, padnou někteří z nich mrtví k zemi. Ti, kteří první salvu ustáli, už tuší, že jim opravdu jde o život a že ti, co po nich střílejí, nepřestanou, dokud je všechny nezabijí. Normální člověk by takovou situaci neustál, jenže Crystal (Betty Gilpin) není normální. Nechce umřít a ve snaze přežít za každou cenu je hodně podnikavá. Tak podnikavá, že se role lovce a oběti můžou nečekaně prohodit… (CinemArt)

(více)

Recenze (414)

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Skvelé, dokonca som uvažoval o plnej paľbe. Partia elitárskych liberálnych všeobjímajúcich buzíckych snowflakes usporiada poľovačku na skupinu rôznorodých "amerických prakokotov" (aby som voľne parafrázoval jednu z postáv: "negramotných, bigotných, konšpiračných, homofóbnych, rasistických, držbu zbraní podporujúcich imigračných hysteriek") a... je to nečakane zábavné a očakávane ultrabrutálne. Čakal som spotrebné béčko, ale je to jazda, na ktorú sa len tak nezabúda, s famóznym záverečným súbojom ("Sklo už druhýkrát nie!"). Len som nevedel, komu vlastne fandiť, vy si to upravte podľa toho, ku ktorej skupine sa prikláňate viac. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Krosžánrová blbina, která chce potěšit jetím proti proudu, ale která se nakonec stejně stane pouze akčním revenge béčkem s do komična laděnou brutalitou. Herečka v hlavní roli nicméně neotřele atypická. Nejtypičtější žánrové postavy ostatně schválně zařvou v prvních minutách, aby film hned v expozici překvapil a připravil na neotřelý zážitek. Ten vám může a nemusí sednout. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Disproporční diferenciál mezi xichtem a zbytkem hardvéru Gipinovic Bětky je skutečně matoucí. Něco jako kdyby se jeden musel rozhodovat, jestli mu má ztvrdnout při nástupu do Lambáče, na který někdo narouboval přední kapotu z Multiply. Opravdu neurčitý pocit, který by ale igelitka z Tesca přes hlavu rozhodně převážila ve prospěch jeskynního potápění. Každopádně její až tragicky neherecké pokusy o suché komediální držky působí v téhle milé, svižné, zábavné a příjemně kečupovité pičovince o mysliveckém svazu korektně dekadentních potentátů naprosto patřičně a lepší prkno mohli najít jen stěží. Ovšem jste-li heideggerovsky založený hnědopich s pravítkem v prdeli, profesionální politolog se sedmi třídami ZŠ nebo maďarský gej, raději si pusťte Hangrgejs! ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Zábavná jednohubka. Úvod skvělý, současně ale trochu nevděčný, protože je od té chvíle jasné, že ve všem bude nějaký háček. Přirovnání k Chatě v horách je trochu přehnané (ta přeci jen nabídla o něco propracovanější schéma i vývoj), nicméně pokud jde o hravost, rozhodně se Craig Zobel slušně vytáhl. I v akci. A Betty Gilpin je přímo božská! 70% ()

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Nesnáším filmy, ve kterých režisér bohorovně sedí a říká, že všichni na plátně jsou dementi a proto se jim budeme smát. Tohle není chytrá satira, je to filmová verze facebookové diskuse, kde se hádají konzervativci a liberálové, všichni chytří už šli pryč a teď přišel někdo, kdo má pocit, že tomu zbytku musí říct, že jsou blbci. Mimochodem krom závěrečné bitky je to i dost nezajímavě natočené. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $14miliónovTržby USA $5,812,500Tržby Celosvetovo $6,512,500Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ Samotný nápad, nie je zlý, podobné vyvraždovačky sme tu už mali, možno o niečo účelovejšie (Hunger game, Hard Target). Samozrejme na záver aj príde nejaké to vysvetlenie, objasnenie, prečo to ako že podnikli tamtí trubadúri, tie čistky. Nuž ale príde mi to také necelistvé, rozhárané, strelené od boku, netrefné, mňa to minulo. No a trochu ma nahnevalo že tam Emma Roberts bola len na skok, úplne zbytočne sa tak ukazovala. /45%/ ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„PROČ TU JSME? CO TO MÁ ZNAMENAT? ...“ /// Vyvražďovačka. Několik chudáků se probudí kdesi ble, ble, ble… dyť si to dovedete představit. Ale bacha – tohle je místy fakt vtipný! Spíš teda ty vraždy, no… Klamou tělem i ksichtem, takže nejdřív nechápu, komu jako budu fandit, ale za půl hoďky mám jasno. Fajn nápad na inovaci tohodle profláklýho konceptu. Stejně jako u Krvavý nevěsty víme, která bije, kdo (zřejmě) vyhraje, ale baví ta forma. Zajímavá Betty Gilpin a překvapivá Hilary Swank. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Sdílel jsem protiruský (protičínský) konspirační příspěvky. 2.) Miluju lov. 3.) Thx za titule „blacklanner…..“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE ** NAPĚTÍ * ()

kiddo 

všechny recenze uživatele

Na jedné straně jonesovští deplorables, co spolknou každou kokotinu, na té druhé zazobaní korporátníci s extrémně křehkým egem a mezi všemi těmito debily komicky traumatizovaná Betty Gilpinová, co ve mně už delší dobu vzbuzuje potřebu přijímat pod obojí. A tak jako proč ne, jsou i mnohem nudnější blbinky. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Kontrovérzní zábavná satira, která je mixem Hunger Games a Hide and Seek! Po delší době solidní exploitation, který se rozbíhá od první minuty a s gore naštěstí nešetří. Sice zamrzí, že během prvních 15 minut, se oběťi hodně vytřídí, což bych osobně zvolil jinak, ale budiž. Betty Gilpin sice není nejlepší herečka, ale v akci je velmi sebevědomá, s nikým se nesere a drsnost ji divák věří a ještě k tomu umí být sexy. Film je sice ve svém jádru "béčko" ale dokáže překvapit zábavnými zvraty, kde divák místy netuší, kdo je lovec a kdo oběť a tahle hra s divákem filmu poměrně slušně funguje. Nejlepší je však samotný finální cat fight s Hillary Swank, což je nejlepší female fight, co jsem viděl za hodně dlouhou dobu ( logika sice hapruje), ale řežou se tam obstojně. Velmi zábavné, kontrovérzní, s dávkou černého humoru a dostatečnou dávkou násilí. Z 5 lidí, sice odešli z kina dva, ale já se bavil. Příběh***, Akce****, Humor***, Násilí****, Zábavnost****,Hudba***, Vizuál***, Atmosféra****. 7/10. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Slzy Slnka? To išlo normálne do kín?“ Nečakané postavy (Betty Gilpin je tuším z filmu do filmu lepšia a lepšia), nečakaný vývoj deja (fakt nepozerajte trailery... a ani fotky), brutálne úmrtia a dobrá réžia. Finále už trochu šumí do prázdna, ale aj ono je nakoniec celkom fajn. V rámci žánru. A možností. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Místy vtipná satira, co se celkem odvážně strefuje do problémů současné Ameriky, jindy trapná a poměrně levná záležitost, kterou jen korunuje vyloženě bizarní herecký výkon jinak sympatické Betty Gilpin. Chápu, co tím chtěli autoři říct, jen mě bohužel nepřesvědčil způsob, jakým to (ne)zvládli. 5/10 ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Buddho to byla taková pííííčovina...až to bylo skoro dokonalý. Na film, kterej tak nasral Donalda (a teď nemyslím kačera, ale to blonďatý cosi z bílýho baráku), že ho chtěl zakazovat, sem byla samo sebou tuze zvědavá. No a jelikož proti tvůrcům se snad spiknul samotnej vesmír, páč když už to konečně dostalo zelenou, tak zas tu máme zavřený kina, tak sem alespoň využila jejich štědrosti a mrkla na to na netu, kam to mrdli. Co mě hodně pobavilo, je samotnej úvod. Jestli naivně čekáte, že ta a ten budou hlavní postavy, páč jsou zabíráni jako první, tak čekejte dál. Tvůrci nádherným způsobem diváka několikrát vomrdaj a vždy, když už si říkáte "TO JE ON/ONA" tak postava chcípne. Nakonec se to přece jen ustálí a hlavní postavou se stává krásný tělo s divnou hlavou, ale bezva charakterem. Jooo tahle blondýna se s tím nesere a způsob jakým likviduje "lovce" se mi velmi líbil. Nejvíc vtipnej byl konec, kdy si dá ukázkově přes píču s Hilary Swank a člověk vlastně neví komu fandit, jelikož v právu byly obě. Na místě Hilary bych taky chtěla bandu zmrdů, co mi zničila život svou debilitou, sejmout no a na místě hlavní hrdinky bych byla tuze nasraná, že sem v tom celém kolosálně omylem. Jedno písmenko a totálně to zjebe den, to prostě nasere všechny zúčastněný. Každopádně absolutně nechápu, z čeho se Donald mohl posrat. V USA se střílí pořád a Hungr-Gej nikdo zakazovat nechtěl, přičemž to je stejnej typ filmu jako tohle. Akorát teda mnohem sračkovatější a mnohem vhodnější pro 12ti leté panice, co si u toho mnou koule a přetahujou uzdičku u jahody. ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

Politická satira v hávu béčkového akčňáku? Proč ne, obzvlášť když je to natočeno fakt řemeslně zručně a svižně. Zábavná ulítlá jednohubka, která toho ve výsledku moc neřekne, ale nenudí. 70% ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Myslím, že tenhle film si satiru představuje asi jako tvůrci Blaníka, tedy "zesměšňovat vše, jen si dát pozor, aby se nikdo neurazil a aby z toho opravdu něco nevyplývalo", což rozhodně nemám rád. Můžu ale říct, že několik momentů bylo rozhodně vtipných, i když tomu občas padal řetěz. Krvavá nevěsta byla ale z těhle semi-politických hororových blbin lepší. (Nejvíc mě teda irituje, jak to drží morální ochranitelskou ruku nad protagonistkou - celé to pak ztrácí smysl.) Plus to má fakt hrozné dialogy a děsně unylý střih. 50 % ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Jedenásť osôb sa za neznámych okolností prebudí na podivnom mieste. Na neďalekej lúke objavia bedňu plnú zbraní, ale nestihnú sa ani obzrieť, a už sa ocitnú pod palbou. Začína byť jasné, že sa začal lov, a práve oni sú pre útočníkov trofejami. - Naschvál som si tento horor odložil na sviatky, pretože som vedel, že sa mi bude páčiť a poriadne si ho užijem. To sa aj vyplnilo a som s ním nadmieru spokojný. Film si už od prvej minúty drží strhujúce tempo, je plný akcie, krvavých úmrtí, ale najviac v ňom jednoznačne vyniká herecký výkon Betty Gilpin, ktorá ma svojou mimikou a výrazom tváre úplne ohúrila. Film je tvrdou kritikou, pri ktorej je ale nutné poznať momentálne politické pomery v USA, ktoré mi ako fanúšikovi DT nie sú lahostajné, ale tento film v podstate nemá čím uraziť, pretože aj na našej strane je kopec šialených ludí, ktorí uveria všetkému, čo si na internete prečítajú. Ťažšie to je už potom s prevzatím zodpovednosti za hlúpe činy, ale vo výsledku si myslím, že po zhliadnutí by nemal zostať urazený nikto, pretože boli sofistikovaným spôsobom skritizované oba tábory a nezdá sa mi, že by si film nutne vyberal stranu, na ktorú sa prikláňa. To ostatne potvrdzuje aj jeden z rozhovorov s Betty Gilpin, kde povedala, že obe strany sa od seba každým dňom viac a viac vzďalujú, čomu sa nedá oponovať. Zaujímavé to začne byť vtedy, keď v USA naozaj príde k občianskej vojne, a podobné riešenie problémov sa stane tvrdou realitou. + Emma Roberts ()

choze 

všechny recenze uživatele

Nepřekvapivě prvoplánová satira, ale překvapivě zábavný béčkový akčňák. Fórky na adresu amerických sluníčkářů a konspirátorských slušnoamíků mě nebraly, ale jako lidská vybíjená je to hravé, napínavé, šlape to, závěrečný souboj je cool a hlavní (akční) hrdinku v poloautistickém podání Betty Gilpin jsem si rychle zamiloval. Klidně bych si s ní dal dvojku. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Čtvrt století zpátky se Van Damme s účesem uříceného německého pornoherce také stal z kořisti lovcem a nebyla tam jiná woole, než nabídnout přiměřeně pitomou akční prostotu. A nyní? Krvavá nevěsta v chorvatském Arkansasu musí přijít i se sociálně-politickým komentářem, při kterém si setsakramentsky dává pozor, aby vlastně nic nekomentovala. Pozérská atrakce s postupným odpařováním zábavné náplně.. ()

somnar 

všechny recenze uživatele

Určitě by se ta kulturní válka i v tomhle žánru dala rozpracovat sofistikovanějším způsobem, ale co naplat, je to prostě zábavná on point anekdota, kterou pozvedává hlavně ten flashback z kanclu Hilary Swank. Ještě, že se neinspirovali tweety Jamese Gunna. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Od filmu jsem neměl vysoká očekávání a o to víc jsem byl následně překvapen. Film začne s podobným motivem jako Hunger Games, ale během chvíle je jasné, že to stejné rozhodně nebude. Řekl bych, že film si pro sebe uzurpovala jedna jediná herečka (Betty Gilpin), která svými vtipnými kousky a roztomilými obličeji prostě baví a každá chvíle kdy je na plátně je potěšením. Závěr sice nepřekvapí, ale film si udrží své tempo až do samého konce. Nikdy předtím jsem neviděl takto zajímavou a zábavnou vybíjenou. 90% ()

Související novinky

Universal jako první nabídne filmy online

Universal jako první nabídne filmy online

17.03.2020

Universal a jeho streamovací služba NBCUniversal v pondělí oznámily, že vypustí snímky Neviditelný, Lov a příští měsíc taky animák Trollové: Světové turné na stream. Trollové v dubnu teprve budou mít… (více)

Universal zrušil premiéru The Hunt

Universal zrušil premiéru The Hunt

11.08.2019

Necelý týden od masové střelby v amerických městech Dayton a El Paso se studio Universal rozhodlo zrušit premiéru snímku The Hunt / Lov a odložit jej na neurčito. Rozhodnutí padlo zároveň pár dní… (více)

Reklama

Reklama