Reklama

Reklama

F1: Touha po vítězství

(seriál)
  • Česko Formule 1: Touha po vítězství (více)
Trailer

VOD (1)

Série(6) / Epizody(60)

Pohled na jednu sezónu nelítostných závodů Formule 1, kde řidiči, manažeři i majitelé týmů jedou na plný plyn, na dráze i mimo ni. (Netflix)

Videa (4)

Trailer

Recenze (127)

KIT.HL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lepší než samotné závody ...Tenhle dokument totiž žije příběhy! Naprosto úžasně vytvořený děj jenž je sled událostí, situací. Zajímavých a až stěžejních ! Prostřihy do továren a vývojových center střídají pohledy do soukromý jezdců, ale i šéfů. Kamery jsou u všech podstatných událostí, slyšíte komenty jezdců z monopostů, průpovídky mechaniků a na to vidíte prostřihy na závody.. V cirkusu F1 se taková a podobná dramata odehrávají každý den, ale tak poutavě je složit a sestříhat působí až dojmem jakoby byla uměle vytvořena, hraná dle scénáře .Leč oni nejsou. Závody už nesleduji , ale tohle je fakt pecka. ()

Kwaichi 

všechny recenze uživatele

Konečne som si vychutnal po dlhých rokoch zas naplno napätie počas priebehu celej sezóny F1. Na prvých priečkach nieje takmer žiadna zábava. Ale dokument sa zameriava prevažne na stred poľa, kde neustále prebiehajú mikrosúboje medzi jednotlivými jazdcami a ich teamami. Týchto jazdcov som si obľubil a prežival som s nimi naplno každé ich výťazstvo alebo prehru. Aj keď v ich prídape výhra len málokedy znamená pódiové umiestnenie. ()

Reklama

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Dobrý pohľad do zákulisia F1, od netflixu veľké prekvapenie. Aj keď tých 95% je priveľa. Ale tak nepatrím ku skalným fanúšikom formuly. Okrem tej prvej serie ktorá nebola ani dabovaná už sa tie ďalšie dve dali pozrieť. S dabingom úplne v pohode a zbehne to človeku veľmi rýchlo. Za mňa spokojnosť a dôkaz že nemusíte mať vôbec žiadne znalosti ohľadom F1, ale meno Schumachera a Nikiho Laudu pozná asi každý. 4* ()

celticek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

2.série sjeta též za 1 den:) Konečně trochu prostoru dostaly i top stáje Mercedes a Ferrari, ale vždycky jsem fandil spíše outsiderům. Je to tvrdý byznys. Když si člověk představí, že borci mají rok řidičák a hned sednou do monopostu, uff. Chce to koule. Těším se na další sérii, otázka je, kdy to bude, když nám tady teď řádí ten virus: ( ()

Alementina 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

K F1 jsem se dostala vlastne az v roce 2018, spiše nahodou, rok předtím jsem se stala fanouškem MotoGP a kolega tvrdil, že proč ne F1, tak jsem ze zvědavosti koukla na pár závodů a právě přesně si pamatuju závod v Monacu, kdy nikdo nevěřil, že to Daniel dá .... stále na závody koukám spíše sporadicky, MotoGP mi přijde zábavnější právě díky té absenci týmových strategií, yellow flag apod. motorky mi přijdou závodnicky čistčí, ale tenhle dokument ... má to větší adrenalin než většina závodu, ukazuje tu neuvěřitelnou politiku v zákulísí, ten mentální boj jezdců mimo trat .... dokonalost sama. Dala jsme to za dva dny :) ()

Galerie (182)

Zajímavosti (7)

  • Tato epizoda přeskočila druhý a třetí závod, Velkou cenu Bahrajnu a Velkou cenu Číny, a pojednává o čtvrté a páté Grand Prix. (Kubaaa97)
  • Ferrari a Mercedes odmítli účast v první sérii, do druhé se již oba týmy zapojily. (Kubaaa97)
  • Max Verstappen, jezdec stáje Red Bull Racing, odmítl ve 4. sérii poskytovat štábu unikátní rozhovory a podílet se tak na seriálu. Důvodem bylo, že podle jeho názoru Netflix vytrhával věty z kontextu a vytvářel mezi jezdci rivalitu, která ve skutečnosti neexistovala. (mjech)

Související novinky

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

29.12.2019

S blížícím se Silvestrem vám tradičně přinášíme hlasování TOP uživatelů ČSFD.cz za nej filmy a seriály uplynulého roku. Jaké jsou jejich "topky" i s krátkým shrnutím názoru můžete vidět níže. Z filmů… (více)

Reklama

Reklama