Reklama

Reklama

F1: Touha po vítězství - Série 5

(série)
Trailer
Dokumentární / Sportovní
Velká Británie, 2023, 6 h 26 min (Minutáž: 31–49 min)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Všechny týmy kompletně předělaly svoje závodní auta a sezóna 2022 slibuje napínavou podívanou. Letos může titul získat kdokoli! (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (21)

Lacike 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vedel som, že ma séria o pre mňa najnudnejšej sezóne za minimálne posledných 20 rokov, nebude baviť. Ale je to ešte horšie ako som čakal. Najzaujímavejšie boli diely, ktoré sa venovali paradoxne dianiu mimo trate ohľadom tých šialených prestupových rošád, ktoré spustil Vettel, po oznámení konca kariéry. Najviac som bol zvedavý na diel o Mickovi Schumacherovi. Dúfal som, že sa o ňom konečne niečo dozviem. Ale chlapec je tak uzavretý, že nám znova prakticky nič zmysluplné nepovedal. Takže chudáci v dramaturgii museli zase len púšťať výroky, že je to syn Michaela. Demolition man Mick rozhodne chýbať v F1 nebude. Hlavný problém tohto seriálu je, že sa tak nejak vyčerpal. Už neponúka žiadne poriadne nahliadnutie do zákulisia, ako to bolo v prvých sériách. Nedozvedel som sa absolútne žiadnu drobnosť naviac a to som sezónu 2022 nesledoval príliš intenzívne a niekoľko závodov som ani nevidel celých. Zdá sa, že si už všetci aktéri držia od Netflixu príliš veľký odstup, takže tento seriál začína strácať zmysel. Ani kontroverzné témy sa nesnažia rozoberať do hĺbky a napríklad diletantstvo Ferrari počas celej sezóny, vďaka čomu si presrali titul, úplne ignorovali. Takže sa z toho stalo už len také zbytočné promo pre náhodného diváka. Slabota, veľká slabota. Má zmysel sledovať ďalšiu sezónu? Asi nie. 3/10. ()

Sachy 

všechny recenze uživatele

O končícím Vettelovi skoro nic.Hamilton se v záběru objevil akorát v nakym divokým modelu před závodem.Russel 8x na bedně a první vítězství nezájem.Hlavni téma poloviny sezóny porpoising taky nic moc.Je to jak v minulé sezóně kdy mají mraky záběru 4 velkých cen z různých úhlů pak to namíchají do divného mixu.Günther Steiner,Binnoto,Horner a šašek Ricc.Cekal sem něco k rivalitě sainz-leclerc nebo incident max-checo z Brazílie, možná jeřáb v Japonsku. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

a já tomu těch pět prostě nechám, protože na poli sportovního dokumentu v současnosti nic lepšího není. K Drive to survive se nedá napsat nic moc navíc aby se člověk neopakoval, nicméně moc se mi líbí, jak by tahle série klidně mohla mapovat jeden závod ze sezóny a přinést z něj deset různých příběhů. Na svoje předchůdce možná pátá řada trošku ztrácí vzhledem k lehce "nudnější" sezóně, ale ne zas tak moc. Snad jen jako fanoušek Ferrari bych uvítal kdyby se tady víc rozpitvalo, proč Ferrari skvěle rozjetou sezónu opět do*ebalo díky strategii, kterou by nevymyslelo ani pětileté dítě. Binotto je sice sympaťák a působí jako hodný strejda, ale sem rád že je pryč a snad to letos bude lepší...85% ()

vyfuk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Laťka je nastavená tam, kde neustále. Čím jsme dál tím více je to to samé. Nápad, že by se takto mohla mapovat každá sezóna byl na začátku zajímavý, ale nyní s odstupem času je to skoro to samé jako Ulice. Ty samé kecy a ty samé příběhy. Uznávám, že moje hodnocení tomu moc neodpovídá, ale faktem zůstává, že snaha se dívat na každou další sérii je dost slabá. ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poprvé jsem měl pocit, že se ten formát začíná vyčerpávat. A nemyslím si, že by to bylo "nezajímavou sezonou", protože se toho dělo furt hodně. Asi mi prostě vyhovovalo víc, když Netflix dělal dramata i tam, kde vůbec nebyla. Takhle je to jen strojený "něcovícneždokument", který ale v polovině dílech nemá moc co nabídnout. 7/10 ()

Galerie (41)

Reklama

Reklama