Reklama

Reklama

F1: Touha po vítězství - Série 2 (2020) (série)


Bod varu (S02E02)

(epizoda)
  • Velká Británie Boiling Point

VOD (1)

Obsahy(1)

V týmu Haas se průměrnost stane standardem. Hrozí, že nespokojenost ze špatných výkonů skupinu rozvrátí. (Netflix)

Recenze (4)

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Tím Haas je stále v nižšej časti tabuľky a to sa vedeniu nepáči. Je nutné zistiť či za to môže monopost, stajňa alebo samotný pretekári. Prevedenie: Osobne sa mi príbeh Haasu páči. Má zaujímavú históriu aj keď sa jedná o jeden z najmladších týmov na okruhu. A keď to v stajni vrie, je jasné že budú padať hlavy. 90% ()

KIT.HL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle je svět v jakej věřím...Emoce, emoce a emoce ! Pro sprosté slovo se tu nejde daleko ! NEJSOU TO UHLAZENÉ TISKOVÉ ZPRÁVY.... Bože to je úleva, že ještě někdo dokáže natočit dokument z prostředí které jsem jako dítě tolik miloval, ale postupem doby jsem se od něj naprosto odvrátil..Důvod ? Neskutečná nuda a nezáživnost tv přenosů. Netflix dokazuje , že jiný pohled na stejnou věc může být hodně jiný a výživnější...To co v přenosech našich stanic nelze zachytit a nemám problém s komentářem! Entuziasmus a láska k tomuto sportu zde jistě neschází a věřím, že zde dělají max možného a nemožného .Československý pohled je také moc fajn, ale tu niternost a dramatičnost odehrávající se mimo tento čas a místo sem nedostanete kdesi ve studiu v Maďarsku. O něco blíže se dostanete v přenosech tv kanálů které ve svém názvu hrdě nesou doplnění o Formula One...O co dál je však Netflix si tedy pro nás nelze domyslet. Je třeba to vidět ! V momentě jsme v Londýně na představení nového vozu, sedíme ve vrtulníku hlavního sponzora, sdílíme jeho nadšení s dobře investovaných peněz.Další střih nám sděluje názory šéfa stáje. Za pár okamžiků jsme v zemi jednoho z jezdců a slyšíme jeho názor na letošní vůz...Život běží a nedá se naplánovat. Tedy dá, ale výsledek je vždy nejistý...Vztek a radost se mísí s pocity ještě většího vzteku a zlosti...Formule jedna, jak jste jí ještě nezažili ! To mi věřte. ()

baclajean 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Typický príklad toho, ako chcú Američania stále viac a viac, absolútne neberúc ohľady na to, že v niektorých fázach viac skrátka dosiahnuť nejde. Získajú akurát tak pravý opak, nárast problémov. ()

Reklama

Reklama