Reklama

Reklama

F1: Touha po vítězství - Série 2 (2020) (série)


Bod varu (S02E02)

(epizoda)
  • Velká Británie Boiling Point

VOD (1)

Obsahy(1)

V týmu Haas se průměrnost stane standardem. Hrozí, že nespokojenost ze špatných výkonů skupinu rozvrátí. (Netflix)

Recenze (4)

baclajean 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Typický príklad toho, ako chcú Američania stále viac a viac, absolútne neberúc ohľady na to, že v niektorých fázach viac skrátka dosiahnuť nejde. Získajú akurát tak pravý opak, nárast problémov. ()

KIT.HL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle je svět v jakej věřím...Emoce, emoce a emoce ! Pro sprosté slovo se tu nejde daleko ! NEJSOU TO UHLAZENÉ TISKOVÉ ZPRÁVY.... Bože to je úleva, že ještě někdo dokáže natočit dokument z prostředí které jsem jako dítě tolik miloval, ale postupem doby jsem se od něj naprosto odvrátil..Důvod ? Neskutečná nuda a nezáživnost tv přenosů. Netflix dokazuje , že jiný pohled na stejnou věc může být hodně jiný a výživnější...To co v přenosech našich stanic nelze zachytit a nemám problém s komentářem! Entuziasmus a láska k tomuto sportu zde jistě neschází a věřím, že zde dělají max možného a nemožného .Československý pohled je také moc fajn, ale tu niternost a dramatičnost odehrávající se mimo tento čas a místo sem nedostanete kdesi ve studiu v Maďarsku. O něco blíže se dostanete v přenosech tv kanálů které ve svém názvu hrdě nesou doplnění o Formula One...O co dál je však Netflix si tedy pro nás nelze domyslet. Je třeba to vidět ! V momentě jsme v Londýně na představení nového vozu, sedíme ve vrtulníku hlavního sponzora, sdílíme jeho nadšení s dobře investovaných peněz.Další střih nám sděluje názory šéfa stáje. Za pár okamžiků jsme v zemi jednoho z jezdců a slyšíme jeho názor na letošní vůz...Život běží a nedá se naplánovat. Tedy dá, ale výsledek je vždy nejistý...Vztek a radost se mísí s pocity ještě většího vzteku a zlosti...Formule jedna, jak jste jí ještě nezažili ! To mi věřte. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Tím Haas je stále v nižšej časti tabuľky a to sa vedeniu nepáči. Je nutné zistiť či za to môže monopost, stajňa alebo samotný pretekári. Prevedenie: Osobne sa mi príbeh Haasu páči. Má zaujímavú históriu aj keď sa jedná o jeden z najmladších týmov na okruhu. A keď to v stajni vrie, je jasné že budú padať hlavy. 90% ()

Reklama

Reklama