Reklama

Reklama

F1: Touha po vítězství

(seriál)
  • Česko Formule 1: Touha po vítězství (více)
Trailer 1

VOD (1)

Série(6) / Epizody(60)

Pohled na jednu sezónu nelítostných závodů Formule 1, kde řidiči, manažeři i majitelé týmů jedou na plný plyn, na dráze i mimo ni. (Netflix)

Recenze uživatele Attta k tomuto seriálu (2)

F1: Touha po vítězství (2019) 

Co musím ocenit nejvíc je fakt že tohle je dokument pro znalce i pro totální formulové neznabohy. Za ty roky co jsem skalním fanouškem tohoto sportu a sleduju téměř každý trénink, kvalifikaci, press konference atd, jsem zatím neviděl dokument, který by dokázal ukázat věci z pozadí takovým způsobem jako Netflix. Mile mě překvapilo, že konečně někdo lidem (v čr) osvětlil příbehy mladých jezdců jako je Charles Leclerc, Gasly, Ocon aspol. Jelikož české média na F1 úplně serou, tak tohle doporučuju zkouknout každému kdo se o F1 alespoň trochu zajímá. Mimo obsahovou stránku musím vyzdvihnout střih, zvuk a celý edit. Tohle je opravdu mimořádný pohled sezóny 2018, který byl mimořádně poutavě natočen. Je to pěkná pocta všem těm klukům co dřou celý život od dětství, aby se dostali na pár let do monopostu formule 1, ale hlavně i těm kteří neměli to štěstí a neuvolnilo se pro ně místo v konkurenci schopných vozech, které by byly schopny bojovat o titul a vlastně všem lidem z týmu a co se kolem F1 motají. ()

Série 2 (2020) (S02) 

Stejně parádní jako první série. ()

Související novinky

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

29.12.2019

S blížícím se Silvestrem vám tradičně přinášíme hlasování TOP uživatelů ČSFD.cz za nej filmy a seriály uplynulého roku. Jaké jsou jejich "topky" i s krátkým shrnutím názoru můžete vidět níže. Z filmů… (více)

Reklama

Reklama