Reklama

Reklama

F1: Touha po vítězství

(seriál)
  • Česko Formule 1: Touha po vítězství (více)
Trailer

VOD (1)

Série(6) / Epizody(60)

Pohled na jednu sezónu nelítostných závodů Formule 1, kde řidiči, manažeři i majitelé týmů jedou na plný plyn, na dráze i mimo ni. (Netflix)

Recenze uživatele BugHer0 k tomuto seriálu (1)

F1: Touha po vítězství (2019) 

Naprosto parádní záležitost! Ač jsem F1 v televizi nikdy nesledoval, protože mě to k smrti nudilo, nedávno mě chytla videohra a následně jsem si pustil i tenhle seriál z produkce Netflixu. Neskutečně mě to vtáhlo! Chvíli jsem si zvykal na to, že to nesleduje jednotlivé závody chronologicky a každý díl je spíš věnován určitému týmu, jezdci, příběhu... Jakmile jsem si zvykl, seriál se mi dostal pod kůži a já hltal každý díl. Jednotlivé jezdce to běžnému divákovi hrozně polidšťuje. Rozhovory z vysílaček jsou mimořádně zajímavé a mnohdy i vtipné. Tohle prostě musí bavit každého. Má to drama, napětí, gradaci, spoustu lidských příběhů a skvěle to tenhle mnohdy hůře pochopitelný sport přibližuje široké veřejnosti. Druhá řada mi přišla o fous slabší, ale možná je to prostě tím, že ta sezóna nenabídla tolik zajímavých momentů, kdo ví... nesledoval jsem. Každopádně teď se nemůžu dočkat třetí řady a občas si dokonce s chutí zapnu nějaký ten F1 závod, abych viděl všechny tváře ze seriálu v akci. Najednou to má úplně jiné grády. Takovýhle dokument bych přál každému sportovnímu odvětví na vrcholové úrovni. To by bylo nových fanoušků! | S1: 5/5 | S2: 4,5/5 | ()

Související novinky

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

29.12.2019

S blížícím se Silvestrem vám tradičně přinášíme hlasování TOP uživatelů ČSFD.cz za nej filmy a seriály uplynulého roku. Jaké jsou jejich "topky" i s krátkým shrnutím názoru můžete vidět níže. Z filmů… (více)

Reklama

Reklama