Reklama

Reklama

F1: Touha po vítězství

(seriál)
  • Česko Formule 1: Touha po vítězství (více)
Trailer

VOD (1)

Série(6) / Epizody(60)

Pohled na jednu sezónu nelítostných závodů Formule 1, kde řidiči, manažeři i majitelé týmů jedou na plný plyn, na dráze i mimo ni. (Netflix)

Videa (4)

Trailer

Recenze (127)

sheen 

všechny recenze uživatele

Pro bývalého fanouška tohoto motorsportu je to neskutečný zážitek. Perfektní sonda do zákulisí, adrenalinově sestříhané. Tomuto seriálu nechybí nic, povinnost pro každého fanouška F1. Sledoval jsem F1 poměrně dlouho, F1 byla v té době ještě zábavná a auta nevydávala zvuky jako sekačky na trávu, fandil jsem Ferrari a M. Schumacherovi. Jakmile skončil u Ferrari, skončila pro mne i F1. ()

shyster 

všechny recenze uživatele

Netflix ty dokumenty prostě umí! Nikdy jsem nebyl fanoušek motoristického sportu. Přiznám se, že jsem viděl jen pár závodů formule 1 (a to asi ještě nikdy celý závod), a to je všechno. Tenhle dokument mě však chytnul a všechny 3 série (zatím jen 3 série) jsem sjel na jeden zátah. Kvalitu si to drží po všechny 3 série vysoko (a přidání Ferrari a Mercedes od 2. série zážitek jen vylepšilo). Ani ta BLM tečka na konci 3. série mě nijak nevadila. ()

Reklama

Kwaichi 

všechny recenze uživatele

Konečne som si vychutnal po dlhých rokoch zas naplno napätie počas priebehu celej sezóny F1. Na prvých priečkach nieje takmer žiadna zábava. Ale dokument sa zameriava prevažne na stred poľa, kde neustále prebiehajú mikrosúboje medzi jednotlivými jazdcami a ich teamami. Týchto jazdcov som si obľubil a prežival som s nimi naplno každé ich výťazstvo alebo prehru. Aj keď v ich prídape výhra len málokedy znamená pódiové umiestnenie. ()

snebka 

všechny recenze uživatele

Já bych naopak namítal, že dokument je to spíše právě pro neznalce F1. Jistě i pro nás fanoušky je tam spousta skvělých záběrů, informací a okamžiků, které se nám vryjí do paměti. Je to však také zacílené drama, které ne vždy odráží skutečný stav věcí, glorifikuje jedny a začerňuje druhé (úplně stejně jako dokument Senna). Přesto si myslím, že to žádného fanouška rychlých kol nezklame a sám sem zvědav na druhou sérii. 80/100 **** ()

celticek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

2.série sjeta též za 1 den:) Konečně trochu prostoru dostaly i top stáje Mercedes a Ferrari, ale vždycky jsem fandil spíše outsiderům. Je to tvrdý byznys. Když si člověk představí, že borci mají rok řidičák a hned sednou do monopostu, uff. Chce to koule. Těším se na další sérii, otázka je, kdy to bude, když nám tady teď řádí ten virus: ( ()

Galerie (182)

Zajímavosti (7)

  • Max Verstappen, jezdec stáje Red Bull Racing, odmítl ve 4. sérii poskytovat štábu unikátní rozhovory a podílet se tak na seriálu. Důvodem bylo, že podle jeho názoru Netflix vytrhával věty z kontextu a vytvářel mezi jezdci rivalitu, která ve skutečnosti neexistovala. (mjech)
  • Ferrari a Mercedes odmítli účast v první sérii, do druhé se již oba týmy zapojily. (Kubaaa97)
  • Pro druhou řadu mapující sezónu 2019 se připojily i týmy Ferrari a Mercedes, tudíž byla listina kompletní. (m@cs)

Související novinky

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

29.12.2019

S blížícím se Silvestrem vám tradičně přinášíme hlasování TOP uživatelů ČSFD.cz za nej filmy a seriály uplynulého roku. Jaké jsou jejich "topky" i s krátkým shrnutím názoru můžete vidět níže. Z filmů… (více)

Reklama

Reklama