Reklama

Reklama

F1: Touha po vítězství

(seriál)
  • Česko Formule 1: Touha po vítězství (více)
Trailer 1

VOD (1)

Série(6) / Epizody(60)

Pohled na jednu sezónu nelítostných závodů Formule 1, kde řidiči, manažeři i majitelé týmů jedou na plný plyn, na dráze i mimo ni. (Netflix)

Recenze uživatele Fr k tomuto seriálu (2)

F1: Touha po vítězství (2019) 

„PROČ SLEDUJETE FORMULI 1? CHCETE VIDĚT AKCI. CHCETE VIDĚT DRAMA. CHCETE VIDĚT JAK SLABŠÍ AUTO ZAJEDE SKVĚLÝ VÝSLEDEK. PŘÍBĚH. KAŽDÝ ZÁVOD BY MĚL MÍT PŘÍBĚH....“ /// Informace, týmy, auta, lidi… cirkus jménem Formule 1. Krásný záběry, rozhovory, monology, emoce…. a když během závodu auto zastaví a pilot vypne motor, je to jako smrt! … Už dávno nejsem fanda F1. Mám rád sport, soutěžení, napínavý okamžiky…. A tenhle seriál je lepší než jakejkoliv závod! /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ * ()

Série 2 (2020) (S02) 

Druhá série dokazuje, jaký má dnes televize (a Netflix) vliv. Pochopili to i „slavní“, takže se dočkáme i Ferrari a Mercedesu, ovšem v jejich podání je to furt „vlažný“. Ti ostatní se z toho snaží vytřískat co možná nejvíc. Lepší PR si nejen oni, ale celá Formule 1 nemohla přát… ()

Související novinky

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

29.12.2019

S blížícím se Silvestrem vám tradičně přinášíme hlasování TOP uživatelů ČSFD.cz za nej filmy a seriály uplynulého roku. Jaké jsou jejich "topky" i s krátkým shrnutím názoru můžete vidět níže. Z filmů… (více)

Reklama

Reklama