Reklama

Reklama

F1: Touha po vítězství

(seriál)
  • Česko Formule 1: Touha po vítězství (více)
Trailer 2

VOD (1)

Série(6) / Epizody(60)

Pohled na jednu sezónu nelítostných závodů Formule 1, kde řidiči, manažeři i majitelé týmů jedou na plný plyn, na dráze i mimo ni. (Netflix)

Recenze uživatele Marze k tomuto seriálu (4)

F1: Touha po vítězství (2019) 

Tento sport me nebere, ale zavody jsou adrenalinove dynamicky sestrihane a pro divaky jsou atraktivni i mezilidske vztahy. Sport je to sverazny.O uspechu ci neuspechu rozhoduje rozbita soucastka ,chyba jezdce.Vyhazov znamena konec kariery. Tvurci se proto venuji jinym vecem nez ktere jsou vseobecne zname ze sdelovacich prostredku. Serial diky Netfliku Formuli jedna zpopularizoval. Tři čtvrtiny nového publika tvořila loni skupina lidí ve věku 16-35 let, která F1 dříve přehlížela. Kratké akcni soty na socialnich sitich spousteji zajem.Zasahnou cloveka, ktery ani netusi, ze se nejaky zavod jel.Napriklad desive zabery se stastnym koncem, jak Romain Grosjean loni prchal z ohniveho pekla, což videly stamiliony lidi. Tento serial pridal F1 jiny rozmer. Kdyzz znate ten pribeh, uzivate si i souboj mezi dvanactim a trinactym jinak. To je klic k uspechu. Jezdci i tymy obcas namitaji, ze filmari napeti a rivalitu obcas zvelicuji a pribarvuji.Lehka a umele vystupnovana dramatizace je vskutku soucasti, ale obraz je z velke casti pravdivy. ()

Série 2 (2020) (S02) 

Je to trochu dramaticky přibarvené, je zveličeno napětí a rivalita. Ale celkové je to pravdivé.Kromě peněz, které Netflix týmům platí, přivádí také nové publikum a mecenáše. Pandemie mnoho sportů okleštila, ale týmy F1 podepisují další majetné partnery. ()

Série 3 (2021) (S03) 

Komplikovany sport. Nastesti je to natoceno srozumitelne. Dominuje touha po vitezstvi. ()

Do poslední chvíle (2021) (S03E10) 

Vypraveni je to strhujici. Nejvetsi thriller probiha mimo zavodni drahu. Koronavirus je zde na okraji a prevazuje touha po vitezstvi.Tento sport je zda se velmi nelitostny. Spolumajitel zavodni staje Mercedes zminuje unavu z cestovani a dodava "Musim se rozhodnout, jestli chci zustat na tanecnim parketu, nebo prejit na balkon". ()

Související novinky

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

29.12.2019

S blížícím se Silvestrem vám tradičně přinášíme hlasování TOP uživatelů ČSFD.cz za nej filmy a seriály uplynulého roku. Jaké jsou jejich "topky" i s krátkým shrnutím názoru můžete vidět níže. Z filmů… (více)

Reklama

Reklama