Reklama

Reklama

F1: Touha po vítězství

(seriál)
  • Česko Formule 1: Touha po vítězství (více)
Trailer

VOD (1)

Série(6) / Epizody(60)

Pohled na jednu sezónu nelítostných závodů Formule 1, kde řidiči, manažeři i majitelé týmů jedou na plný plyn, na dráze i mimo ni. (Netflix)

Recenze uživatele Hanys_ k tomuto seriálu (6)

Série 1 (2019) (S01) 

Nikdy bych nevěřil, že mě seriál o Formuli 1 přitáhne ke sledování závodů. Parádní doku prácička, trošku zamrzí, že tady není největší lákadlo (Hamilton a vlastně celý Mercedes). 9.25/10 ()

Série 2 (2020) (S02) 

V S2 už pěkně všechny týmy, zase tu není nouze o drama (přestupy, nevraživost mezi jezdci atd) a nečekané zvraty (neviděl jsem žádný závod toho roku). Pořád ale člověk musí mít na paměti, že kamerám ukážou jen to, co chtějí ukázat a řeknou jen to, co chtějí (můžou říct). Jenže je to fakt zase zatraceně skvěle natočené (sestříhané). 9.5/10 ()

Série 3 (2021) (S03) 

I s3 si drží tu vysokou laťku, je tady zase všechno. Adrenalin, emoce, zvraty. Tentokrát už boužel navíc Covid a Grosjean. Zase hodně silné. A samozřejmě zase ta nejlepší reklama na sledování závodů F1. U mě to tvůrcům vyšlo. 9.25/10 ()

Série 4 (2022) (S04) 

Člověk musí mít pořád na paměti, že je to hlavně reality show, byť v takové skoro doku formě. Ale i tentokrát je to nářez, navíc tahle sezona byla napínavá do posledního kola, tohle šlo Netflixu vlastně dost na ruku. 9/10 ()

Série 5 (2023) (S05) 

Poprvé jsem měl pocit, že se ten formát začíná vyčerpávat. A nemyslím si, že by to bylo "nezajímavou sezonou", protože se toho dělo furt hodně. Asi mi prostě vyhovovalo víc, když Netflix dělal dramata i tam, kde vůbec nebyla. Takhle je to jen strojený "něcovícneždokument", který ale v polovině dílech nemá moc co nabídnout. 7/10 ()

Série 6 (2024) (S06) 

Už tomu chybí ten drajv prvních sérií, navíc všichni ví, co můžou říct a na co si dát pozor. Ale jako upoutávka na nadcházející sezonu to prostě funguje pořád parádně. 8/10 ()

Související novinky

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

29.12.2019

S blížícím se Silvestrem vám tradičně přinášíme hlasování TOP uživatelů ČSFD.cz za nej filmy a seriály uplynulého roku. Jaké jsou jejich "topky" i s krátkým shrnutím názoru můžete vidět níže. Z filmů… (více)

Reklama

Reklama