Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Velice inspirativní film natočen podle příběhu Amberley Snyder, dívky z Wyomingu, která už od útlého dětství závodí na koni v disciplíně barrel race. Po autonehodě  však ochrne od pasu dolů a vypadá to, že už se nikdy znova neposadí na koně a hlavně, že už nikdy nebude chodit. Po autonehodě začíná cvičit, a když se jí doktor zeptá, jak vidí svou budoucnost, odpoví naprosto jasně: "Walk, Ride, Rodeo." (Nalien)

(více)

Recenze (7)

Marze 

všechny recenze uživatele

Skutečný další koňský příběh teenagerky. Je to film typu lifestylový časopis, ale dobrý lifestylový časopis. Příběh je inspirativní, ale režie je trochu slabší a skáče to mezi všemi druhy emocí, takže jsem měl problém je pobírat. Vztah mezi dcerou a matkou je slušný . ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Herecké výkony hodně podprůměrné. Hlavní herečka mi byla silně nesympatická, ale je možné, že to bylo tou postavou, která se mi zdála až moc sebestředná. Celkově film taky není nic moc. Hodně se tam střídají emoce a divák se ani nestálý a nemůže si určitou scénu užít. Scéna s autonehodou byla udělaná hodně špatně, hlavně výletnutí postavy z okna, to mi přišlo jak efekt z osmdesatých let. ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

Ale proč ne. Téma sice již 100x obehrané, ale Spencer Locke je moc hezká a rodeové prostředí je také příjemné. Od Netflixu mám však raději, akční filmy, než tyto rádoby dojemné romantické dojáky. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Velmi silný a krásný příběh v neskutečně nesympatickém, infantilním, pohádkovém a nereálném podání.  M. Pyle je hezká holka, makala, jak mohla. Ale... život není pohádka, lidé nejsou jen skvělí a dokonalí... a tady se nám to tvůrci snažili za každou cenu narvat. ()

Equilita 

všechny recenze uživatele

Príbeh dievčaťa, ktoré na následky autonehody ochrnie a tým sa začne klasická dráma s emóciami ako na horskej dráhe. Neviem síce ako inak by sa tento film dal natočiť, ale celé je to jedno veľké klišé. Bezradnosť striedala tvrdohlavosť a pritom som si počas filmu ťukala na čelo a v duchu hovorila: "dievča, veď nohy tvojho koňa sú teraz aj tvoje nohy". Našťastie to na konci konečne pochopila a všetko dobre dopadlo. Veď ako inak. ()

Katka1811222 

všechny recenze uživatele

Ide o film podľa skutočných udalostí, ktorý nevyniká. Pripomína nízkorozpočtové televízne filmy a vlastne ním aj je. Chýba mu hĺbka, prepracovanosť po vizuálnej, štrukturálnej ale aj celkovo obsahovej stránke. Divák sa dozvie o všetkých dôležitých momentoch Amberley Snyderovej života, ale sú to len zrekonštruované fakty. Napriek tomu, že je zápoleniu Amberley venovaný dostatočný priestor (a je tu solídna snaha zahrať to, čo najlepšie), AVŠAK chýba celkový kontext, ktorý by diváka viac zlákal k jej príbehu (rodiny, jazdeckého koňa, štúdia) - tieto témy tvorcovia upozadili. >Kladne hodnotím aj spoluprácu so skutočnou Amberley a jej koňom. Možno aj preto je škoda, že je film tak jednotvárny.< ()

pichta 

všechny recenze uživatele

Príjemný film, skôr tak gýčovo trochu pôsobí, no na oddych je celkom fajn. Nimi by 3 hviezdy, za true story je ďalšia navrch ()

Reklama

Reklama