Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Špičkový agent protidrogové jednotky Sean Vetter provede s parťákem Demetriem Hicksem razii v mexické Tijuaně, aby zatknul bosse drogového kartelu Mena Lucera. V krvavé přestřelce se sice mafiánovi podaří uprchnout, ale Sean ho pronásleduje a nakonec zatkne. Po úspěšné akci se vrací domů k manželce Stacey. Místo zatčeného Lucera okamžitě převezme gangster, který si svou krutostí vysloužil přezdívku Diablo. Lucero je odsouzen na doživotí a žádá svého pobočníka Matea Santose o službu. Krátce poté vnikne do Seanova domu zabiják, který střílí na pár ležící v posteli. Stacey je zabita, Sean těžce zraněn. Od překupníka Monroea se dozví, že za vraždami stojí Diablo. Mateo Santos mezitím organizuje převoz Lucerovy rodiny do bezpečí. Manželka i malý syn zahynou při explozi auta, v němž byla nastražena bomba. Nešťastný Lucero zavolá Seanovi a radí mu, jak má dostat jeho nelítostného nástupce. S Hicksem se vydávají za obchodníky s drogami a chtějí od dealera Joea koupit kokain. Když přebírají zboží, Sean zjistí, že muž, jenž ho přivezl, je jedním z vrahů, kteří vnikli do jeho domu. Vrhne se na něj, a vyvolá tak přestřelku mezi policisty a zločinci. Kvůli zpackané akci, která stála život tři policisty, je Sean odvolán. Pronásledování Diabla se ale nehodlá vzdát. Dokáže dotáhnout pomstu do zdárného konce? (TV Nova)

(více)

Recenze (160)

POMO 

všechny recenze uživatele

Prekusol by som, že scenár je plagiát všetkých možných seagaloviek. Ale neprekusnem, ako je film pomalý, bez šťavy a ako plače po hlbšom charaktere postavy Vina Diesela. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Být Seagal aspoň trošku ve formě, tak si tady najisto zahrál. Průměrná krimi o mstícím se policistovi jak dělaná pro TV obrazovku. Snad jen aspoň troška invence v klišovitém scénáři a umírněnější stopáž by prospěli k lepšímu dojmu. Herci jsou nijací, režie také, scénář je děs, ale i tak se to dá bez újmy zkouknout a nepůsobí to nikterak směšně, jen děsně průměrně... ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

F. Gary Greye mám rád a ty jeho odlehčený komedie jsou fakt super, jenže když se pokusil o "serióznější" film o pomstě ve stylu Charlese Bronsona, tak selhal. Ano, to že je tenhle film tak nudný je hlavně režisérova vina. Člověk chce vidět Vina Diesela jak nasraně ustřeluje lidem hlavy, ale on místo toho furt jen trpí doma a hraje k tomu smutná hudba. Diesel ale hraje dobře a charisma má, jenže k čemu to je když je režisér bezradný. Samozřejmě že na nějaké ty přestřelky taky dojde a ty jsou docela v poho, ale viděl jsem hafo lepších. Další herci kromě Diesela jsou nesympatický (až na jeho ženu ale ta to hned na začátku koupí) a vůbec mi tam neseděla ta nigga atmosféra, o hypertrapnym Timothy Olyphantovi nemluvě. Ale jako koukat se na to dá. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Anne Dudley: 1. Nothing To Lose [Explicit] ,2. Let's Go [Explicit] ,3. Starboy [Explicit] ,4. Interview On Wkbt 100.3 The Beat, La [Explicit] ,5. Freestyle [Explicit] ,6. Nothing to Lose (Instrumental) [Explicit] ,7. Let's Go (Instrumental) [Explicit] ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Ne až takový provar, jak jsem se bál, přesto příliš utahané a v případě vysvětlovacích pasáží nesnesitelně polopatické. Jediným důvodem pro případné zhlédnutí tak zůstává samozřejmý a drsný Vin Diesel, hrající pořád ten samý obličej a stejně to pořád funguje. Jeho charisma a um rozdávat rány, kulky a hlášky mě přiměly mstitele neodstřelit už v supertrapné scéně domácí oslavy. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Již před delší dobou jsem si všiml, že moje hodnocení tohoto filmu dosti vybočuje z celkem šedého průměru hodnocení drtivé většiny diváků... Sám se divím, že film není hodnocen lépe, ovšem nevnucuji nikomu jeho absolutní hodnocení, jako činím já sám. Film jsem shlédl dvakrát a to v mezidobí několika let a opravdu nemohu hodnotit jinak. Důvodů je pro mne mnoho. Jednak příběh, ano jednoduchý příběh o pomstě, který osobně prostě v akčních filmech zbožňuji. Diesel je zde neuvěřitelný tvrďák, před ničím se nezastaví, jeho podobnost s komixovým "Punisherem" (kterého považuji za ztělesnění pomsty samotné) je zde velice výrazná, ovšem film se tváří dosti realisticky, což se mi na něm právě líbí. Herecké výkony - všech hlavních postav jsou na jedničku. Akce na jedničku. A hlavně několik pro mne nezapomenutelných scén, jako je "šikana" mladého namachrovaného dealera/vedoucího kadeřniství za přestupek, umlácení a zabití jednoho z gangsterů při akci po tom, co šmejd začne mluvit o zavraždění Dieselovy manželky, "pohřbívání za živa" kadeřníka za účelem dostat se dál k šéfovi kartelu, vztah hlavního hrdiny s hlavním záporákem, perfektní konec, kdy si Diesel pro hlavu mafiánského kartelu prostě příjde ... Já ten film prostě miluju, je to jeden z nej akčních revenge filmů, co znám. ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Jistě..tenhle film opravdu NENÍ žádá akční jízda.. Jen pomalu, nevzrušeně ubíhá... Musím ovšem říct, že sem se u něj rozhodně nenudil, vůbec, celkově s tímto druhem "pomalých akčních filmů" nemám problém... Film velice připomíná comicsového KATa (Punisher), ale je mnohem vyrovnanější (herecky, scénáristicky....) a já sem velice spokojenej.. O výkonu Vina Diesla ani nemá cenu se rozepisovat, protože je prostě skvělej. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Scenár fakt spočiatku pripomína 'Hard to Kill' a dokonca Vina dabuje ten istý dablér ako Seagala, takže aj za sfarbenie hlasu strhávam. Ale ako akčný film mi to pripadalo dlhé, keby to skrátili o 15-20minút a vynechali tie emocionálne kecy myslím, že by to bol dosť nadupaný snímok. Diesel sa tu síce pokúša hrať, no myslím, že viac mu sadne úloha drsňáka s drsnou tvárou. Dosť mi vadil strih v dlhých akčných scénach a prestrelkách, kedy som nechápal kto je s kým. Ale za pozretie určite stojí. 65%. ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to priemerný akčný film s Vinom Dieselom. Má veľmi dobrý príbeh o agentovi z protidrogového oddelenia, ktorému sa pri jednej akcii podarí dostať veľmi vplyvného narkobaróna, ale jeho miesto je hneď obsadené a zabijaci prepadnú agenta doma s cieľom ho zabiť, ale skončí to smrťou jeho ženy. A tak agent odíde zo služby a spolu s priateľmi chce dostať všetkých, ktorí za to môžu. Spracovanie ma ale dosť sklamalo, nie je úplne zlé, väčšinu času sa na to dá bez problémov pozerať a miestami aj celkom zaujme, ale toto je presne ten typ filmu o pomste, ktorý moc nemusím, miesto krvavej a nekompromisnej pomsty v nonstop akčnom štýle, kde to dostane každý, čo má s tým čo i len trochu spoločné sa len chodí od jednej stopy ku druhej, aby sa našli vinníci a občas sa objaví aj nejaká menšia akcia. A navyše v nezaujímavom prostredí plného tuctových gangsterov. Akcie je tu málo a nie je zlá, ale ani ničím výnimočná. Tvoria ju hlavne dobre natočené prestrelky so slušne pôsobiacimi zásahmi, ale moc zabitých sa v nich nenájde a ani obsahovo nie sú až tak moc dobré, jednoducho čisto štandardné prestrelky, ktoré nenadchnú a ani neurazia. A okrem nich sa tu už toho moc nenájde, Diesel ešte pár krát niekoho udrie a to je prakticky všetko. Herecké obsadenie je iba priemerné, Vin Diesel to zahral dobre a aj vyššie postavení záporáci sú celkom slušní, ale okrem nich už nie je o koho stáť, hlavne to množstvo gangsterov nestojí za nič. Réžia je iba priemerná, ale páči sa mi technická stránka. Škoda, akčné filmy o pomste mám rád, ale nie takéto neakčné typy plné tuctových gangsterov. Raz sa to pozrieť dá, ale to je asi všetko. Objektívna kvalita filmu- 51%, film sa páči mne na 54%. ()

maxi6 

všechny recenze uživatele

Nicotné, prázdné story o drogové mafii. G.Grey zde použil do hlavní role akčního V. Diesela, muže svalů a dech beroucího charisma, který se opravdu pro nic jiného nehodí, nepočítám li jeho spoluúčast na produkci. Nemožné, rádobyvtipné fuck dialogy, nelogicky propletená změť žánrů. Jediné co mi utkvělo z necelých dvou hodin, byl špičkový nástup titulků a nářezová hudba. Pokud bych měl kalkulovat: Vine, jak hluboko si klesl ? ()

Hakha 

všechny recenze uživatele

Hmm, tohle jsem přetrpěl velice těžko, téma je už dosti ohrané, což by nevadilo, kdyby byl film atraktivně a zábavně natočen, což nebyl. U většiny sekvencí jsem si říkal, že jsem už někde viděl a mnohem lépe natočené. Vin Diesel neumí hrát, jen se tváří drsně, ale v tomto filmu jsem mu to vůbec nežral. Otravoval mě tu více než v předchozích filmech ve kterých jsem ho viděl a nebavily mě scény, když se tupě nechal vyprovokovat, někoho zmlátil a následně se ospravedlnil, že mu zabily jeho ženu(Takových situací je tam mnoho). Jinak, režisér se filmu chopil velice špatně, mnoho nechtěně komických scén, nezajímavé a nezáživné akční scény, předvídatelnost a mnoho klišé. Kdybych film vypnul po 30 minutách, tak bych o nic nepřišel. No, další tupý brak u kterého se nedalo uvolnit, mé hodnocení 1 hvězdička... ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Nenechal som sa zastrašiť hodnotením ani komentármi a s notnou dávkou entuziazmu a objektivizmu som sa do toho pustil. No a skoro som hodil tičku. Žiaľ Gary Gray naďalej ostáva mužom jediného filmu. 20% ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

To nejlepší na celém filmu byla pravděpodobně ta úvodní minutová sekvence s titulky. Vypadalo to zajímavě. Slibovalo to napínavou kriminální podívanou. Ovšem výsledný efekt je poměrně slabý. Děj je chaotický, jedna nelogičnost se kupí za druhou, celé to působí jako směska více žánrů. ()

akisha 

všechny recenze uživatele

Pamatuju si, jak jsem tohle viděla asi ve 13 ti letech s 10 ti letým bratrem v kině, kde jsme byli úplně sami až na bandu rozjařilejch motorkářů za náma. Byla jsem strachy bez sebe, ale bála jsem se jich a film mě vůbec nebavil. Po druhým zkouknutí si říkám, že to tehdy nestálo za takovej risk a psychickou újmu. Odfláklá záležitost, co vznikla jen díky tehdejšího poprasku kolem Vina Diesela. Když dobrej film s Vinem, tak radši Černočernou tmu. ()

castor 

všechny recenze uživatele

F. Gary Gray má občas světlejší momenty a dokáže některým pasážím vtisknout napětí a originalitu, ale v tomhle thrilleru se mu na režijní taktovku lepí spíš nelogické situace a řada scén vyloženě trapně klišovitých. Do idylického soužití Stacey a protidrogového policisty Seana zasáhne Staceyina vražda a děravý děj se už jen přehoupne ke klasickému honu za pomstou. Sean to psychicky nezvládne, postřílí pár maníků a od policie je propuštěn. Tím jeho předvídatelná honba za pomstou ale nekončí. Tu a tam se blýská na propracované akční sekvence, ale jinak jde jen o ždímání divákova času. Seč Diesel disponuje jistým charisma, ostatní tvůrci filmu jsou jakoby proti, chybí napětí, místy logika a celkové vyznění je znatelně pod průměrem!! ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Vin Diesel zklamal na plné čáře.Teda ani ne tak on jak celý film.čekal jsem ledajaký béčko,ale co je moc to moc.Je pravda,že Vin Diesel se snaží zachránit co se dá(a zachranuje docela solidně),ale žádná katastrofa se nedá odvrátit.Ty 2 hvězdičky jsou jenom kvůli chudákovi Dieslovi ()

Reklama

Reklama