Reklama

Reklama

Daniel Isn't Real

  • Nový Zéland Daniel Isn't Real (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Luke (Miles Robbins) mal ako dieťa imaginárneho priateľa menom Daniel (Patrick Schwarzenegger), ktorý ho navádzal na zlé veci. Až raz to prekročilo únosnú hranicu a Luke sa vyslobodil z jeho vplyvu. O čosi neskor sa Daniel zas objaví a pre Luka je to najprv príjemná zmena, keď ma konečne pri sebe najlepšieho kamaráta, ktorý mu zo všetkým poradí. Táto idylka ale netrvá dlho a Luke zisťuje, že Daniel má niečo za lubom a nebude to pre neho nič príjemného. (Astaroth12)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (37)

gogo76 

všechny recenze uživatele

Arnoldov syn Patrick bol jediným dôvodom prečo som to chcel vidieť, no lákal ma aj žáner thriller-horor. O horore asi nemôže byť reč , skôr je to také psycho, občas trochu na nervy, ale chválospevy na výkon Arnoldovho syna sú naozaj pravdivé. Ten chlapec jednoznačne môže niečo dokázať, len musí dostať šancu v naozaj kvalitnom filme. Celkovo nic moc film, je to taká bežná kategória "pozri-zabudni" . 50%. ()

Flipnic-RE 

všechny recenze uživatele

Podobně jako nedávno Wounds, nevyužitej potenciál, od nikud nikam atd. Hlavně tam hrajou neskutečně nesympatičtí herci (hlavní hrdina a Daniel), kteří mě prostě srali od pohledu, nemohl jsem je vystát. Je zde pár drsnejch momentů, ale prostě to mě už fakt nijak dnes nezaujme. Hlavně mi přišlo, že film celou dobu netuší, kam se vyvine a co chce divákovi vlastně říct. Slabý ... ()

Reklama

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Film plný nesympatických, ošklivých lidí, kteří jsou ještě vyhnaní do nesnesitelnosti svými komplexy a problémy. Potřeboval bych, aby to bylo o trochu líp napsané nebo zahrané, nebo aby protagonista aspoň neměl ten 90s boyband účes. Mám teda rád horory, kdy se premisa, jež se jeví jako psychologická a uzamčená v hrdinova hlavě, promění ve fyzickou a externí), ale chtělo by to líp. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

VŠ student Luke trpí traumatem z dětství ze své násilnické rodiny a jeho imaginární přítel Daniel mu jako takový psychoterapeut pomáhá se s tím vyrovnat. Trochu to připomíná schizofrenické bludy. Je to standardní nízkorozpočtový psychologický horror. Jsou zde myšlenky o kreativitě, empatii a duchovnu. Má to vizuální šmrnc a vyprávěcí nadšení. Je to jeden z těch filmů, který by jste si v 90.letech koupili v obchodě s videokazetama. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Adam Egypt Mortimer natočil svůj nejzajímavější i nejlepší počin. Příběh o mladíkovi, který má ve své hlavě imaginarního kamaráda, který ho nabádá ke špatnostem, pomáhá mu plnit cíle, ale také nad ním pomalu získává kontrolu. Dobře zahrané, znepokojivé, psychologické, snové a s parádním začátkem i koncem. Potěší masky démonů v pozadí a jedna šílená scéna s nataženou čelistí. Bavilo, líbilo. 7/10. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

  • V rozhovoru pro New York Post řekl Patrick Schwarzenegger, že se pro svou roli inspiroval u Nicolase Cage, protože je jeho velký fanoušek. I díky tomu byl rád, že spolupracuje s producenty, kteří natočili film Mandy (2018), ve kterém Nicolas Cage ztvárnil hlavní roli. (MadBigMax)

Reklama

Reklama