Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sara (Mary Nepi) je teenagerka posedlá popularitou na škole. Když se vrátí do školy její bývalý kluk, je ochotna se vzdát i toho nejcennějšího co má. Ráno se probouzí těhotná. A tím to teprve začíná... (dainio)

Videa (1)

Trailer

Recenze (16)

kingik 

všechny recenze uživatele

Závan hororových komedií z osmdesátých let. Holka má první sex a ihned otěhotní. Na tom by nebylo nic tak nestandardního, kdyby se ovšem jen pouhý den od početí neocitla rázem v devátém měsíci a vaginou na druhý den nevytlačila jakési mimozemské zmetky, co svým obětem rádi obsazují temeno hlav a dělají díry do zátylků. Postižená studentka se spojí se školní šprtkou a společně se vydávají po horké stopě, která vede k mladíkovi ze školy, kterému (se) nerozvážně (od)dala, přičemž jeho cestovatelská vášeň za krásami Mexika má zřejmě původ v existenci neznámého tvora. Načež se rozjede přesně to, co bylo svého času k vidění v jednoduchých osmdesátkových hororových parodiích, ale také vážně-nevážně míněných hororech komediálního ražení té doby. Tomuto retro stylu je ve filmu uzpůsobeno téměř vše - od stylizovaného obsazení až po triky, které působí dojmem, že byly dělány prakticky a možná jsou i úmyslně nedokonalé. Tvůrčí dvojka Stephen Cedars a Benji Kleiman se ještě nestačila za svoji tvůrčí existenci tak úplně vyprofilovat a významněji se zapsat do diváckého povědomí. Činí tak až tímto snímkem, jenž má prakticky neznámé herce. Do popředí se sice derou dvě ústřední hrdinky, kterými jsou učiněné zjevy Mary Nepi a Gabrielle Elyse, ovšem silně pochybuji, že budou hojně obsazované i do jiných filmů jiných režisérů, neboť se u svých "tatínků objevitelů" cítí evidentně dobře a dokazují to, že hrají tak naprosto (d)efektně. A společnost jim dělají mnozí další herečtí kolegové, takže film neopomene ani typicky ploché charaktery, jakými jsou máma hlavní hrdinky, uvědomělý policista nebo staromládenecký učitel a samozřejmě parta studentů. Ovšem zajímavostí tento výčet postav zrovna moc neoplývá. Nejlépe se filmu daří, když je na scéně mimozemský druh a následná konfrontace s ním nabízí nemalou škálu bláznivého běsnění, které má komediální a hororovou šťávu. Doufal jsem v lepší eskalaci ve finálním zúčtování. Finále mně už tolik zábavné a odvázané nepřišlo. Ovšem coby upomínka zašlého stylu jedné éry je tenhle snímek plně kompetentním výtvorem. 8/10 ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Snatchers je povedenou hororovou komedií s cílovkou u náctiletých diváků, jimž ve vyhrocené formě představuje rizika nechráněného sexu, ale nabízí i mnoho rekvizit pro starší filmové fanoušky - celý film tak třeba hodně připomíná hororové sci-fi filmy z konce 80. let, jako je Noc husí kůže, k tomu nabízí převážně praktické efekty a povedené „klasicky béčkové“ vzezření vetřelců. A mírně se to pouští i do kontroverzních témat, jako jsou potraty a xenofobní cítění směrem k Mexiku, ovšem neustále s lehkostí a břitkým vtipem. Je to zkrátka nabité humorem, svižnou akcí, utrhanými končetinami a rozhodně se to dá skvěle užít od začátku do konce. [Sitges 2019] ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Pokud jsou na scéně vetřelci, kteří vylezli z hlavní hrdinky, tak je to v pohodě. Autorská dvojice to natočila pěkně postaru, takže bez obvyklých digitálních obezliček a na své si přijdou i milovníci gore. Bohužel se vůbec nedaří mezihra. Komediální tón je sice všudypřítomný a herci mají potenciál, ale přetavit to v nějakou povedenou hlášku nebo gag se nepodařilo. Teenagerky nad tím možná zaplesají, ale já se zmůžu maximálně na 40%. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Nejzábavnější film za hodně dlouhou dobu. Moc nerozumím zdejšímu nízkému hodnocení.  Očividně se to nebere vážně a je to fakt sranda. Za mě svěží hororová komedie s neotřelými nápady a geniálně debilním hereckým výkonem toho blonďatýho týpka. Fakt jsem se gebil pokaždý, když tam byl jak dělal ty tupý ksichty. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Podla mna Snatchers je podarena hororova sci-fi komedia,v ktorej si to mlada baba rozda s chalanom,ktory prisiel z Mexika a hned na druhy den je tehotna,samozrejme z nej doslova vystrelia mimozemstania,monstra,ktore vyzeraju hrozivo,nechyba krv,vtipne situacie a na nudu nedojde,kedze je stale nejaka akcia,pohoda,bavil som sa...:-) ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

  • Natočeno na základě stejnojmenného seriálu od stejných tvůrců. (dainio)

Reklama

Reklama