Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladá žena Olive (Amanda Crew) byla právě propuštěna z práce a rozešla se se svým přítelem, který si našel jinou ženu. Rozhodne se na víkend pronajmout dům na venkově. Jeho majitel Harvey (Robert Patrick), staromódní vdovec, se snaží skrýt své psychopatické tendence. (noelcoward73)

Recenze (15)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Robert Patrick ako starý killer, ktorý sa rozhodol pozabíjať par ludi, len škoda, že väčšinou sa to dôležite odohrávalo mimo zaber. Príbeh veľmi jednoduchý, facku, no hádam aj past dala filmu vtipnosť. Vysvetlím, film chcel byt strašne vtipný, niektoré tie dialógy sa o to veľmi snažili, ale okrem asi jedného, boli viac trápne ako vtipne.Amanda bola super, na ňu sa dobre pozeralo, to , ale vždy kde hrala. Priemerný slasher, ktorý i keby si na pomoc privolal motorovú pílu, stále by bol len priemerný a to kvôli tomu spracovaniu a jednoduchému príbehu. Slabé 3*. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Jako kdyby se postupující demence hlavní záporné postavy dostávala i do filmu, který nemá tak akční průběh, je pomalý, ale přitom dovede zapůsobit. Tu demenci film nemyslím tedy v negativním, ale naopak v pozitivním smyslu. Film souzní se stavem psychiky záporné postavy. Díky tomu – a nejen tomu – si myslím, že americký snímek „Tone-Deaf“ stojí za pozornost. ()

M.i.k.e odpad!

všechny recenze uživatele

na tohle jsem kouknul hlavně kvůli Amandě Crew,kterou sem už dlouho nikde neviděl,ale bohužel je Tone Deaf natolik nebetyčná kravina,že by to nezachránila jakákoliv herečka.Moc nechápu to zařazení mezi komedie,protože zábavné či snad úsměv budící to není ani trochu.Zařazení mezi horory kvituji,protože byl opravdu horor to celé dokoukat...0% ()

Abes 

všechny recenze uživatele

Souboj generací. Robert Patrick není nikdy sám doma. Amanda Crew v roli oběti od začátku příznačně a příjemně odevzdaná. Málo vtipné, málo thrill, málo Wooden Shjips. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele

Od zaciatku filmu su tu predostierane tak hlupe az degenerovane charaktery, ze som si prial, aby mal "stary" padnejsiu ruku a vsetky do jedneho zavitali k jeho sidlu...z toho vyplyva, ze zaver ma moc nepotesil. Ale to je len spicka ladovca. Aj ked jeden zo zanrov je uvedena komedia, s obavou konstatujem, ze podobne takto vymletych ludi clovek stretava v meste, ci v mhd na dennom poriadku. A to od konkretnych nastrocnych v meste az po konkretnych seniorov na love v Kauflande. Ani presne neviem, cim obhajujem tu jednu hviezdu nad odpad. Zrejme za ten pokus o art s tym bodypaintom. Ked tak nad tym teraz uvazujem, spomenul som si, ze prakticky jediny charakter, ktory nezosobnoval nieco, cim by divak opovrhoval, bol paradoxne zrejme len nocny zarasteny tulak pri ohni. Su blbiny, ktore su aspon zabavne. Tato zumpa je vsak zabity cas. Ak nieje divak jednoduchsi, alebo "na tripe", ako cca polovica zucastnenych v tomto filme....neodporucam. ()

septic 

všechny recenze uživatele

bohužel v tomto případě se film nechal zařadit i částečně do kategorie komedie, leč to bylo jen kvůli tomu, aby se snažil omluvit trapnost. A trapnosti tu je na rozdávání. Postavy jsou stupidní a nikdo se nechová jako člověk. Na druhou stranu důvody postavy Roberta Patricka a zvuková kulisa poslední třetiny filmu jsou famózní. Nikdy jsem neměl rád ty situace ve filmech, jak někoho střelí, pobodají, otráví, oběsí, provrtají šípem a pak si s úlevou, že je konec, sednou a nakonec ještě zakrvácený záporňák vstane a zkusí poslední útok. Nicméně tady jsou postavy tak otravné, že jsem skutečně do poslední vteřiny doufal, že to jedna z ženských dostane šroubovákem do spánku před vyběhnutím titulek. Mimojiné vyobrazení lsd tripu v tomto filmu je směšné tak jako vše ostatní ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Reziser Richard Bates Jr. je pre mna fakt talent,v poradi uz treti film od neho a opat spokojnost,podla komentarov som ocakaval total sra*ku,ale mojimi ocami nebola,prave naopak,vyborna dvojica Amanda Crew a Robert Patrick,podali kvalitne herecke vykony,zaujal ma dej a aj hudba sa mi pacila,taky nenapadny thriller,hororom by som ho neoznacil,ktory ma prijemne prekvapil...:-) ()

Cinematrix 

všechny recenze uživatele

Pokud se u tohohle hororu nechcete nudit, doporučuju si hned po jeho spuštění skočit do hospody na pivo. Budete tak ušetřeni sáhodlouhých monologů nesympatickýho dědka, kterýmu na starý kolena hráblo. Do toho sice sympatická, ale úplně blbá blondýna hraje furt na piáno a celý se to točí kolem toho, že se jí všichni bojej říct, že to vůbec neumí. Řekne jí to až ten hráblej dědek, což je jediná kloudná věta, kterou vypotí. Ta blondýna je nejenže blbá a hluchá, ale ještě k tomu i slepá jak patrona a hrozně se diví, když si dá do oka místo kontaktní čočky pavouka, protože očividně jí nefunguje ani hmat. Navíc podle mě neměla v pohodě ani čich, protože ten dědek vypadal, že smrdí na sto honů, furt se kolem ní promenádoval a ona nic. Jednu hvězdičku dávám za závěr, ale ten už to stejně nezachránil. ()

petrik11 

všechny recenze uživatele

Jednu hviezdičku si to zaslúži, čosi hororového tam bolo, aj tej krvi, ale inak totálna ujovina. A všade napchať drogy prípadne afroamerikánov, no to sa mi už zdá ako neukočírovaný hrnček var. ()

AmunRa 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězda za Roberta Patricka a druhá za Amandu Crew. Na komedii málo vtipné, i když příležitostí k vtípkům se naskýtalo dost, na horor málo děsilé. V podstatě jen starý chlap po smrti ženy chce vyzkoušet, jaké je to někoho zabít. Neustálé generační promluvy o sporech mezi "mileniály" a "baby boomers" by mohly být vtipné, ale nejsou (možná to američani vidí jinak). Nebýt dobrých hereckých výkonů Roberta Patricka a Amandy Crew, ukousal bych si prsty nudou. ()

Reklama

Reklama