Reklama

Reklama

Alias

(seriál)
USA, (2001–2006), 73 h 30 min (Minutáž: 42 min)

Tvůrci:

J.J. Abrams

Hrají:

Jennifer Garner, Ron Rifkin, Kevin Weisman, Victor Garber, Carl Lumbly, Michael Vartan, David Anders, Merrin Dungey, Bradley Cooper, Mía Maestro, Lena Olin (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(105)

Obsahy(1)

Sydney Bristowová je na první pohled obyčejná vysokoškolská studentka, která si přivydělává v bance. Ve skutečnosti však pracuje jako agent pro tajnou organizaci. Když zjistí, že vlastně pracuje pro nepřátele státu, začne působit jako dvojitý agent... (TV Prima)

Galerie (522)

Související novinky

Hollywood touží po Abramsovi

Hollywood touží po Abramsovi

04.11.2018

Podle čerstvých zpráv se několik velkých studií v těchto dnech uchází o režiséra a producenta J.J. Abramse (Star Trek, Star Wars: Síla se probouzí). Ten by tak podle všeho měl v nejbližší době… (více)

J. J. Abrams chystá nový sci-fi seriál

J. J. Abrams chystá nový sci-fi seriál

12.12.2016

Režisér Star Treku a sedmých Star Wars zatím neoznámil svůj další celovečerák, na televizní scéně ale zůstává plně činný. Ačkoliv se o Westworld staral hlavně Jonathan Nolan, jednalo se o Abramsovu… (více)

Hon na Kennetha Branagha

Hon na Kennetha Branagha

30.03.2012

Nebo také Vysoká hra Kennetha Branagha či Jasný Kenneth Branagh. Už asi tušíte, co naznačujeme. Studio Paramount Pictures se už několik let pokouší vrátit na plátna kin agenta Jacka Ryana. Kandidáty… (více)

Rodinná špionáž od J.J. Abramse

Rodinná špionáž od J.J. Abramse

04.10.2009

To už tady přece bylo, řeknou si fanoušci Aliasu. Kdepak, tam šlo o otce a dceru. V novém seriálu od zázračného tvůrce a producenta budou pro špionážní agenturu pracovat manželé. Zkrátka, něco jako… (více)

Reklama

Reklama