Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(3) / Epizody(21)

Obsahy(1)

Středoškolský učitel Gabriel Iglesias se na jeho alma mater snaží změnit životy několika inteligentních žáků, kteří své schopnosti nevyužívají naplno. (Netflix)

Recenze (2)

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Gabriel patří mezi mé oblíbené komiky, takže jeho obsazení vítám. Tady má přímo hlavní roli. Jeho přízvuk a grimasy jsou stále perfektní. Bohužel ostatní herci moc nezaujmout až na pár vyjímek. Občas to je vtipné a občas trapné. Škoda, čekal jsem trochu víc, ale i tak to za podívání stojí. 65% ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Ensemble komedie mám rád, ne proto, že by se ve velkém chumlu lidí schovala postava, která mi přímo padne do noty, ale že s mnoha dějovými linkami a postavami se dovedu dřív či později sžít se všemi postavami. Překvapivě však Mr. Iglesias nabízí hodně málo mně blízkých postav, za to ale lze vděčit určité karikaturnosti některých postav. Překvapil taky nedostatek zástupnosti LGBTQ+. Stand-upy Gabriela Iglesiase jsem neviděl, seriál mě na to nenalákal, i když dle komentářů to věci prý sdílí (nejčastěji imitace hlasů). Vzato kolem a kolem, školní věci já můžu - navíc zde kromě učitelů máme i žáky, celkem realisticky z jedné třídy, takže máme v ceně i třídní vztahy. I to patří mezi mou oblíbenou věc při ensemble komediích - společné scény více postav, různé reakce na okolní vlivy i ostatní postavy. Hledání druhého "One Day at a Time" stále pokračuje, tentokrát to ale nebylo až tak špatné. ()

Reklama

Galerie (18)

Reklama

Reklama