Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Josh Duhamel ztvárňuje hlavní roli této divoké a zábavné komedie, která si nebere servítky. Poté, co se šestice celoživotních přátel na dlouhých pět let rozhádá, Bob (Duhamel) znovu shromáždí své kamarády na bláznivé soutěži zvané Chlapi sobě, která je sice plná absurdních fyzických i psychických výzev, ale v níž mají šanci vyhrát 150 000 dolarů. Začíná jít do tuhého, protože odhodlaní borci bojují, drápou se a paří ze všech sil ve snaze získat velké peníze v tomto hvězdně obsazeném snímku, v němž se představují i Dax Shepard, Olivia Munnová a Kevin Dillon. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (33)

Doudis19 

všechny recenze uživatele

Tak zaprve to vůbec není vtipný. Vlastně si ani neuvědomuju, že bych si za celou dobu řekl:”ano, tady kdyby se udělalo tohle líp, tohle jinak, tak bych se snad i zasmál.” Ne. Při natáčení zřejmě legrace byla, ale nic z toho se nepodařilo dostat na plátno. Dokonce ani přititulkové, nepovedené záběry nejsou nic, co by člověka pobavilo. Takže nakonec jediné pozitivum, že se vyústění nebojí jít proti proudu a dost jednoznačně plive do tváře nedotknutelnosti rodinného života. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Podle zdejších komentářů jsem čekal stupidí sandlerovský humor, ale bohužel jsem se za hodinu nezasmál skoro ani jednou, a tak je to za mě ve výsledku jen zbytečnost o pár chlápcích, kteří po letech dělají reunion a bojují mezi sebou o post vítěze v různých challengích. Potěší známé tváře z jiných komedií a ucházející nápad, ale absence humoru, a tudíž i čehokoliv, co by mě zajímalo, je neodpustitelná, a tak před koncem vypínám. Šancí pobavit měl film dost, ale ani jednu neproměnil v úspěch. A to jsem člověk, který podobně přiblble filmy zbožňuje… Ztráta času. ()

Reklama

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Osobně absolutně nechápu, že do týhle nechutný a minimálně vtipný hovadiny se nechala navebovat Olivka Munn, jako herečka je fakt dobrá a hlavně je to "super-kost" ... bohužel pro ní ... hraje v samejch debilitách ... měla by být rozvážnější ... no, a Duha-melovi asi hrabe ... jinak si nedokážu vysvětlit, proč tohle spáchal ... na zabití času ok ... na pobavení fakt ani ne ... humor pod úrovní ... jedna * navíc za Olivku Munn ... je prostě skvostná ... ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Typická Americká úchylná a zvrácená komedie s fekálním humorem, která je samozřejmě stupidní až to bolí, ale pár světlých momentů naštěstí má a dá se v pohodě zasmát. Přišlo mi, že ten film je poskládaný z herců, kteří doteď hrali vedlejší a nezajímavé role. Nejzábavnější je Nick Swardson a třetí hvězdu za nádhernou OliviI Munn. Je to ptákovina. Příběh**, Akce>Ne, Humor***, Násilí*, Zábavnost***, Hudba***, Vizuál***, Atmosféra**, Napětí*. 5/10. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Prijemne nekorektni sexismus a homofobie. Exkurze do buranskeho humoru. Nechybi humor zachodovy. "Vyhonil jsem bezdakovi za 30 babek. Chces mi cichat k ruce?" dozvite se. A humor graduje s prinesenym spermarem. Ale jiz pred tremi lety protestoval jeden Madar a polil dvere radia spermatem,ktery sbiral pet let, takze nic noveho. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Počas záverečných titulkov môžeme sledovať nepodarené zábery. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama