Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Josh Duhamel ztvárňuje hlavní roli této divoké a zábavné komedie, která si nebere servítky. Poté, co se šestice celoživotních přátel na dlouhých pět let rozhádá, Bob (Duhamel) znovu shromáždí své kamarády na bláznivé soutěži zvané Chlapi sobě, která je sice plná absurdních fyzických i psychických výzev, ale v níž mají šanci vyhrát 150 000 dolarů. Začíná jít do tuhého, protože odhodlaní borci bojují, drápou se a paří ze všech sil ve snaze získat velké peníze v tomto hvězdně obsazeném snímku, v němž se představují i Dax Shepard, Olivia Munnová a Kevin Dillon. (HBO Europe)

(více)

Recenze (33)

Sayge 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem dlouho na senzační USA komedii, ale dostal jsem Buddy Games, takže nezbývá než čekat dále. Lehce podprůměrná místy nechutná komedie, která není, až tak vtipná jak by chtěla. Osobně mi přišly sympatičtější spíše vedlejší postavy, nežli ty hlavní. Občas se dalo zasmát, ale ve větší míře převyšuje nuda, jak ve scénkovém humoru, tak i v textovém. Malé bezvýznamné + za Olivii Munn a DAT ASS! ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Jsem šťastněj, že jsem chlap a tenhle film odpovídá na otázku, "proč?". "Koupila jsem si plavky. " Jo, plaveš nebo skáčeš? " "Oboje" "Tak mě naskoč na ptáka. " Královská zábava. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Typická Americká úchylná a zvrácená komedie s fekálním humorem, která je samozřejmě stupidní až to bolí, ale pár světlých momentů naštěstí má a dá se v pohodě zasmát. Přišlo mi, že ten film je poskládaný z herců, kteří doteď hrali vedlejší a nezajímavé role. Nejzábavnější je Nick Swardson a třetí hvězdu za nádhernou OliviI Munn. Je to ptákovina. Příběh**, Akce>Ne, Humor***, Násilí*, Zábavnost***, Hudba***, Vizuál***, Atmosféra**, Napětí*. 5/10. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Duhamel namíchal hořkosladký koktejl. Počátek krize středního věku není lehký, takže bylo potřeba dodat i vážná témata. Nečekaně však převažují fekality a buranský humor, což jsou základní stavební kameny každé party. Vystavění příběhu kolem koulí se podle zdejšího hodnocení nesetkalo s pochopením a v závěru tomu už značně dochází dech. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Tak tupé a nechutné, až sa na tom človek zabaví. V niečom mi to pripomenulo bláznivé komédie s W. Ferellom, ale nebolo to celkom ono. Na druhú stranu ale ani nenudilo, takže spokojnosť. Lepší priemer. 65/100 ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Prijemne nekorektni sexismus a homofobie. Exkurze do buranskeho humoru. Nechybi humor zachodovy. "Vyhonil jsem bezdakovi za 30 babek. Chces mi cichat k ruce?" dozvite se. A humor graduje s prinesenym spermarem. Ale jiz pred tremi lety protestoval jeden Madar a polil dvere radia spermatem,ktery sbiral pet let, takze nic noveho. ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Je to blbost, ale mile ujetá, vulgární a po většinu času zábavná blbost. Občas jsem se zasmál nahlas. Co proboha lidi čekají od takového filmu jiného, než vulgární a povrchní humor? ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Podle zdejších komentářů jsem čekal stupidí sandlerovský humor, ale bohužel jsem se za hodinu nezasmál skoro ani jednou, a tak je to za mě ve výsledku jen zbytečnost o pár chlápcích, kteří po letech dělají reunion a bojují mezi sebou o post vítěze v různých challengích. Potěší známé tváře z jiných komedií a ucházející nápad, ale absence humoru, a tudíž i čehokoliv, co by mě zajímalo, je neodpustitelná, a tak před koncem vypínám. Šancí pobavit měl film dost, ale ani jednu neproměnil v úspěch. A to jsem člověk, který podobně přiblble filmy zbožňuje… Ztráta času. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Josha Duhamela mám rád, tak som bol dosť zvedavý na jeho režisérsku prvotinu. Idea tohto filmu je celkom fajn, ale to tlačenie na pílu bolo typicky americké. Scenár mal potenciál na relatívne vydarenú komédiu, ale to prevedenie s obrovskými nápormi nevkusu a nechutností to poriadne tlačili nadol. Mnohé veci mi prišli absolútne zbytočné a neuvážene prehnané. Ale svojské postavy ma úprimne bavili, a treba uznať, že niektoré hlášky stáli naozaj za to (takže sa dalo na tom z času na čas aj zasmiať). A čo ešte? Olivia Munn potešila (no mohla tu dostať aj viac priestoru, to by sa snáď nikto nenahneval). ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Nudna a nevyrazna komedia, prvotina herca a rezisera Dzosa Duhamela /Turistas 2006/. Musim napisat, ze som sklamany, Duhamel sa nevyzna ani za kamerou. pred kamerou som videl sympatickeho Daxa Sheparda /Nekecej a padluj, Chips/. Mohli si vymenit roly, Dax je aspon schopny reziser  : 45 % ()

Doudis19 

všechny recenze uživatele

Tak zaprve to vůbec není vtipný. Vlastně si ani neuvědomuju, že bych si za celou dobu řekl:”ano, tady kdyby se udělalo tohle líp, tohle jinak, tak bych se snad i zasmál.” Ne. Při natáčení zřejmě legrace byla, ale nic z toho se nepodařilo dostat na plátno. Dokonce ani přititulkové, nepovedené záběry nejsou nic, co by člověka pobavilo. Takže nakonec jediné pozitivum, že se vyústění nebojí jít proti proudu a dost jednoznačně plive do tváře nedotknutelnosti rodinného života. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Každé dva roky vznikne podobný film. Fekálny humor, priateľstvo, spoločný víkend a chlastačka. Absolútne nič, čo by sme už nevideli. Josha a Oliviu mám rád, preto som si to kukol. On zostarnutý a ona tam bola asi že 5 minút. Jedine tá prvá dráha stála za to, inak zbytočný film. 1 z 5 ()

Reklama

Reklama