Reklama

Reklama

Pokémon 3

  • Japonsko Gekidžóban Pocket Monsters: Keššótó no teió Entei (více)
Trailer

Obsahy(1)

Pokémoni spatřili světlo světa v roce 1996 a pokémánie se záhy stala fenoménem, který uchvátil děti na celém světě. Vytváří fiktivní svět v němž žijí společně lidé a pokémoni, bytosti vytvořené a vyšlechtěné trenéry k vzájemnému boji. Každý pokémon má zvláštní schopnost, většinou spjatou s blízkostí k některému ze čtyř živlů. Ústředním hrdinou příběhů je chlapec trenér Ash Ketchum, jehož nejoblíbenějším pokémonem je malý žluťoučký Pikachu. Tentokrát do děje vstupuje profesor Hale, který pracuje na novém tajemném pokémonovi Unown, který má být zcela výjimečný. Když náhle zmizí v podivném snovém světě, jeho dcerka Molly zůstává sama v opuštěném domu, který se začne podobat křišťálovému paláci. Na pomoci jí přichází Ash a jeho kamarádi. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (43)

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Docházejí mi nadávky pro místní odpadkáře, takže tentokrát svůj komentář k Pokémonům pojmu jinak. Je mi 21 let, jsem již půl roku zaměstnaná jako personalistka v jedné nejmenované firmě, tím chci tedy dokázat, že jsem způsobilá právních úkonů. Mám již 6 let přítele a téměř dva roky jsem panička fenky Německého ovčáka, tím chci zase dokázat, že to mám v hlavě relativně v pořádku. Jediné co toto tvrzení může vyvrátit je ta skutečnost, že mám ráda Pokémony. A tak mi třetí celovečerní film prohloubil lásku k nim. Z Ashe nám roste rozumný trenér, Brok je stále ten hormony poblázněný chovatel a Misty je stále oba dva krotí. Nic se nezměnilo ani na té žluté kryse co dělá Pika Pika, je stále k sežrání :o) Jednoduše řečeno je to stále ta samá podívaná :o) Tukytrííí :o) Kapišto? Jestli ne, tak táhni :o) ()

Fingon 

všechny recenze uživatele

70% První pokémoní film s opravdu vychytaným scénářem a ucházející animací. Obsahuje i předfilm Pikachu a Raichu . ()

Litsarch 

všechny recenze uživatele

Nemá cenu lidem říkat že je to fakt hezky udělaný... Málokdo dnešní doby to pochopí a už vůbec ne zarytí odpůrci Pokémonů... Osobně se mi tento film velice líbí... Efekty fakt krásné, příběh sice takový, aby ho pochopili děti, ale přesto krásný... Ale kdo k tomu neměl nikdy vztah, tak to nepochopí... P.S.: Když tak čtu komentáře k tomuto filmu, tak se musím stydět za to, jací omezení "lidé" na této planetě žijí... ()

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele

A ako povedal Andy Warhol: "Zarábať peniaze je umenie, práca je umenie, ale dobrý obchod je najlepším umením". Nič, čo by neprinieslo nejaký komerčný zisk by nemalo toľko pokračovaní. Samozrejme, že Pokémoni niesú nič svetoborného. Žiadne morálne posolstvo, len čistý obraz agresívneho sveta premietnutý do kreslenej formy a bojujúcich zvieratiek. Ale keď sa to deťom páči, suvenírový a gýčový biznis sa môže začať točiť. To že sa tu vytvorila nejaká antiPokémonská fronta odrastených deciek s "dospeláckymi" názormi je viac menej póza. Veľkým japonským anime očiam sa totiž odpad jednoducho nedáva. Je to už síce niekoľko rokov dozadu, keď som videl svoju poslednú časť/ film, ale bolo príjemné spraviť pár krokov späť. Dokonca som bol kus ohromený celkom slušným soundtrackom. Kus prepracovanejší dej a viac ako jeden fór a hodnotenie by šlo vyššie. Holt už niesom dieťa ani ja. ()

TomX2 

všechny recenze uživatele

Prvý Pokémon film sa mi páčil - príjemná oddychovka, ktorá síce trpela viacerými problémami, no nahradzovala to sympatickými postavičkami, pekným soundtrackom a emocionálnymi scénami. Druhý film sa mi nepáčil vôbec - chaotický dej s otravnými dialógmi a mnohými chybami, ktorý by som nebyť fajn soundtracku ani nedopozeral. A tento tretí film sa mi nepáči a je tam stále veľa vecí, ktoré boli zlé, prípadne by ich bolo možné urobiť aj lepšie, ale je to o pár stupňov lepšie než druhý film. Prvá polovica ma aj celkom bavila. Nebolo v nej síce nič, čo by ma nejako extrémne nadchlo ani žiadny vyložene dobrý aspekt, ale stále sa to držalo v takých štandardných dvoch hviezdach. Narozdiel od druhého filmu to malo príbeh a snahu o myšlienku, oproti prvému filmu sa tu o trošku zlepšila animácia a nieslo sa to v rýchlom tempe. Avšak ako rýchle to tempo bolo, v druhej polovice filmu sa tak akosi zastavilo. A aj keď sa tvorcovia snažili do filmu hodiť nejaké tie emocionálne scény alebo pointu, nevyšlo to. Miesto snahy rozšíriť dej, načrtnúť fajn pointu, hodiť jednu-dve emocionálne scény a ukončiť film tam znovu bola len zbytočná, chaotická akcia, ktorá sa len predlžovala a predlžovala. Akčné scény ani nie sú nejako príťažlivo natočené a celkovo mi úplne skazil dojem z filmu, že zatiaľčo za prvú polovicu by som dal filmu 2 hviezdy, za tú druhú ani jednu. "Záporné" postavy tiež neboli nejak extra dobré a celé to tak pôsobí skôr ako film natočený len na základe úspechu univerza, než film s jasne ustanoveným cieľom, myšlienkou a akoukoľvek kvalitou. Jo, a za najväčšie pozitívum považujem to, že tam Misty nie je tak otravná a hlučná, aj keď z jej českého dabingu mi stále krvacajú uši. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Z prvních tří pokémonních filmů je tenhle rozhodně nejzajímavější, nejnápaditější a je v něm hodně fantazie. Jasně, není to velké umění je to celkem předvídatelné, ale pro děti i pro fanoušky seriálu nebo hry mi to přijde celkem adekvátní. Jasně, mohlo by to být dospělejší, ale tak na děti je zaměřeno především. Já jsem spokojený. Ani ty 3D animační prvky mi nějak moc nevadily. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Ono je to síce dobre, aj keď jednoducho naanimované, je to akčné, niekedy až príliš, ale tá intantilita postáv a príbehová bizardnosť je mimo môjho vkusu i zdravého úsudku. ()

skretik odpad!

všechny recenze uživatele

už keď sa začala náhodou (ale fakt len náhodou) rysovať nejaká možno aj dobrá myšlienka, tak to "našťastie" stihli zastaviť ešte v zárodku a zabiť niečím 100x horším... Des... ()

Reklama

Reklama