Reklama

Reklama

VOD (1)

John dostane zprávu, že jeho bratr Cody byl zabit ve službě nelítostným zabijákem Torem. Proto přiletí ze Států do východní Evropy a vyhledá dávného přítele Arnoda, aby mu pomohl. Při pohřbu narazí na jeho kolegu Masona, který mu celou situaci vylíčí. Jenže John během "svého" vyšetřování zjistí, že Toro je jen pěšákem ve vysoké hře... (Rodriguez)

(více)

Recenze (14)

SeBig 

všechny recenze uživatele

Tohle byla Hard way pro mě. Kde je Goss, tam je nuda. Aspoň, že tam je ten Jai White, jelikož vše okolo je naprosto a zoufale nudný. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Další sterilní céčko se skomírajícími (kdysi) hvězdami. Rutinér Waxman ani tentokrát nepřekročil svůj stín.15% ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

(70%) Béčkařský režisér Keoni Waxman v posledních letech točí nehorázné sračky, které nestojí ani za pozornost. Zejména s jeho věrným kumpánem S.Seagalem. Tentokrát ale natočil celkem solidní akční béčko, které nenudí a má v rámci možností dobrou akci. Nevím, co se to se mnou stalo, že jsem tento počin tak kladně zhodnotil, asi je to spíš tak na 3*, ale já z principu a z toho jak jsem překvapen jak mi to sedlo ty slabší ale zasloužené 4* prostě dát musím. Příběh to má funkční, vcelku obstojné herce až na záporné role – ty mě moc neuchvátily. M.J.White se zde krásně předvádí v bitkách – režie je v akce pochopitelně slabší, ale fighty jsou docela slušné. Přestřelky jsou teda horší, nemají žádnou dynamičnost, ale zase jsem viděl horší. Luke Goss zde hraje sympaťáka, spolu s M.J.Whitem mě bavil. Potěší i vedlejší role Randy Couture – aspoň ve finále má jednu bitku. Samozřejmě to mohlo být celkově lepší, ale vzhledem k tomu, že to měl na starosti Waxman, který se zasloužil o tak mizerné braky se Seagalem, tak jsem nečekaně spokojen. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Je to vlastně docela dívatelné, přes omezující rozpočet. Na druhou stranu střílení v Rumunsku má své výhody jako třeba krásné ženy. Michael Jai White ukazuje vůdcovské schopnosti a skvělé bojové dovednosti. S Lukem Gossem zdánlivě funguje vzájemná chemie. Je ale nebojový herec. Účinkování Coutura je scénářem omezené, ale milovníky bojových scén také potěší. Kde “The Hard Way” selhává je slabý, mizerný příběh. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Klasická novodobá akčná Seagalovka od Waxmana natočená v Rumunsku za pár mega. Akurát namiesto vyžratého Seagala tu hrá pre zmenu tiež už celkom mohutný White. Našťastie on je ešte v bitkách použiteľný, keďže sa stále snaží niečo predviesť. Choreografiu mal síce na starosti Tim Man, ale chvaty sú jednoduchšie a neraz ich prehľadnosť ničí Seagalovský strih do blba, čo je škoda, lebo White to nepotrebuje. Ale holt Waxman si už asi na tento štýl zvykol. Najlepšia je finálna bitka White vs. Couture ktorá síce nie je nijak extra náročná, ale predvedú tam pekné zápasnícke chvaty. Vo finálnej veľkej a prinajlepšom priemernej prestrelke ma potešilo, že sa strieľa skutočnými slepými nábojmi. To sa dnes nevidí ani v blockbusteroch za 200 mega. Samotná zápletka nie je nič extra. White pátra po vrahoch svojho brata a postupne sa k nemu pridá aj Luke Goss, ktorý tu tiež má občas solídnu krátku bitku. Výsledok je také mierne podpriemerné akčné béčko, ktoré by nenáročného fanúšika akcie nemalo uraziť. A pár scén si možno aj vychutná. 4/10. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Tieto Seagalovsko-vanDameovské filmy možno ešte majú svojich priaznivcov, ale pre náročnejšieho diváka je niečo podobné obrovským problémom vôbec dopozerať. Stereotypné zápletky z americkými hrdinami pobiehajúcimi po rumunským uliciach už skrátka vyšli z módy a tak jedna hviezdička za niekoľko akčných scén, ktoré sa ešte ako tak dali pozrieť. Odrazom kvalitu filmu je slovenská barmanka, ktorá sa rozhodla študovať na vysokej škole v Rumunsku, ale nakoniec skončila ako tanečnica v nočnom bare...Strata času. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Reziser Waxman si konecne natocil film bez Seagalosaurusa, namiesto toho kyvol na spolupracu dost mohutny chlap Michal ja Biely. Pribeh nic moc, no dalo sa pozerat. Hlavne zacina sa to uplne obycajne, potom tvorcovia - Bielemu vyrazne pomaha Randy Kutur - zistia ze ide o dost vysoku hru. preto dam aj slusnych 67 % ()

m.a.t.o. 

všechny recenze uživatele

Za finálny fight som mal chuť pridať hviezdičku navyše, ale nie. Je to rovnaký shit aké točil Waxman aj v minulosti, akurát s tým rozdielom, že obézneho veľmajstra tentoraz nahradil pohyblivejší M. J. White. Zvyšok sa nezmenil. 25 % ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Film více roztomile nostalgický než akční (což neznamená, že si tam občas někdo nevystřelí nebo nedá přes hubu). Scénaristická žumpa (to musí být jasné každému) a film pro fandy současných béčkových akčních hvězdiček (Michael Jai White, Luke Goss, Randy Couture). Čistokrevně nic víc. Ambice nula. To ale neznamená, že film diváka vysloveně uráží nebo nudí. Prostě si jen na nic nehraje. ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Další sterilní, nicneříkající akční debilitka ... kde aspoň M. J. White ukáže, že ještě stále má na to, být BadAss ... Luke Goss je taky ucházející, avšak stále víc vypadá jak plešatá špachtle ... nevypadá zdravě ... neměl by to přehánět ... ()

beso74 

všechny recenze uživatele

Režisér Keoni Waxman natočil niečo bez obeznej čajočky a hneď sa dá na to aj pozerať. Pravda príbeh je asi natoľko inovativny ako turecké záchody, ale to, čo fanúšik akčného filmu chce vidieť, to aj dostane - akciu, ktorá kulminuje záverom v paláci Mogosoaia, z ktorého si dvojica White & Goss spravila nočnú strelnicu. Film má spád, hlavne keď sa na obrazovke objaví Michael Jai White (je fakt rýchly a má aj niečo čo S.S už dávno chýba - potrebnú dávku charizmy) alebo Luke Goss (ten je síce vedľajšia postava, hrdinovi len vypomáha, ale ide mu to od ruky). Randy Couture je ako zvyčajne nemastne neslaný, ale ten zas tak veľa priestoru nedostal a zas to tak veľmi nevadí. Na pomery akčnej B zábavy mierne (nad) priemerný kúsok, ale čo už, v Amerike sa momentálne filmy typu Libenjyeo či BuyBust netočia... ()

Mamlas 

všechny recenze uživatele

Takový hybridní film. Na jedné straně pokus o natočení aspoň podprůměrného béčka s důchodci a na druhé straně ještě méně úspěšný pokus tomu dát uměleckou rovinu. Dá se na to 1x se sebezapřením dívat. Ale je to fakt úplně blbá hovadina nejnižší úrovně. ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele

Ďalší Waxman ale teraz tu nemá pištu ale Gossa a Whitea a tí toho predvedú naozaj dosť samy, hlavne White. Goss tu hlavne strieľa. Enemáci sú dosť nevýrazný ale dá sa to, občas to má fakt prekvapivé scény. P.S. Keď tá tanečnica povedala, že pochádza zo Slovenska skoro ma drblo. ()

Reklama

Reklama