Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Kimino pátrání po nelegálním překupníkovi zbraní Boba vrhne do další nebezpečné operace v utajení. Hranice mezi spravedlností a pomstou se začne rozmazávat. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (15)

hony23 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

3x sláva, druhá série je skoro stejně dobrá, jako ta první! Charismatický Bob jako agent v utajení si tentokrát hodlá došlápnout na obchodníky se zbraněmi, ale neustále ho také pronásledují události z 1.série, jejíž dějová linka stále na pozadí pokračuje. Scénáristé se zde opravdu vyřádili a připravili nám několik infarktových momentů, byť občas už jdou přes čáru uvěřitelnosti. Hlavní záporák JP mě bavil ještě víc, než Ferry z řady první. Tento seriál prostě baví a nenechá diváka v klidu vydechnout, takže sem s 3.sérií! ()

hanagi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oproti poměrně reálné první řadě se ve dvojce scénáristé celkem výrazně utrhli ze řetězu. Co chybí na uvěřitelnosti, to vynahradili zběsilou akcí a množstvím téměř infarktových situací, ve kterých se zdálo, že už se nedá nic zachránit. Moc mě bavila 8. epizoda - jak to vypadá, když má agent v utajení opravdu špatný den. ()

Reklama

bearmeedek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První dvě epizody byly pro mě jakýmsi zklamáním. Byl jsem zvyklý na ten kemp a jeho atmosféru a nic z toho tady nebylo. Potom už se to rozjelo a i já se chytnul. U spousty situací jsem nevěřil v jejich reálnost, ale tím se tady vytvářelo dost velké napětí, takže jsem jim to raději všechno "věřil". Chytře (i smutně) vykličkovali z prvního příběhu a zcela nenásilně nechali prostor na nějaké - možná příště. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Několikrát se mi stalo, že jsem si tady řekla: "To snad není možný", ale pak jsem to rozdýchala a byla jsem zvědavá jak tohle může jenom skončit. Na konci každého dílu se jim podařilo loupnout tam nějakou pecku, abych jela dál a dál.... no co mám povídat, bábrlinka byla k zakousnutí, kdo by to do ní řekl? Brácha byl zas moc velký chytrolín a já myslím, že ten mě nervoval asi nejvíc. A Bob s Nathalií byli dobře vybraní do svých rolí, stopáž byla tak ok, takže za mě je to čtverec s pěkně zaoblenými rohy. Freedy a jeho kausa není dle mého ještě komplet dohraná, takže uvidíme, kdo ví..... ()

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tahle série se z mého pohledu vyznačuje značným množstvím náhod na samé hranici uvěřitelnosti a velkou roli tady hraje určitá hloupost hlavních aktérů vydávaná často za odvahu. Efektem je divácké napětí a obvyklá radost a následné uvolnění z opakovaných zdarů, bez kterých by seriál nemohl fungovat. Navzdory těmto scénáristickým berličkám pro mě byla druhá řada seriálu Undercover těžce návyková a nemohl jsem se dočkat, až si k němu budu moct opět sednout. S faktorem šťastných náhod mi došla trpělivost v závěru, ten happy happy happy end mě lehce rozladil. Bob je tahoun, ale kvůli dobrýmu kinu bych ho obětoval. ()

Reklama

Reklama