Reklama

Reklama

Undercover

(seriál)
  • Nizozemsko Undercover (více)
Trailer
Belgie / Nizozemsko / Německo, (2019–2022), 23 h 12 min (Minutáž: 46–55 min)

Hrají:

Tom Waes, Anna Drijver, Frank Lammers, Elise Schaap, Raymond Thiry, Kris Cuppens, Huub Smit, Lieke van den Broek, Kevin Janssens, Rubén Ochandiano (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(28)

Obsahy(1)

Tajní agenti v jednom karavanovém kempu předstírají, že jsou pár, aby pronikli do aktivit narkobarona, který tam tráví víkendy. Podle skutečných událostí. (Netflix)

Recenze (34)

netahlo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Strasne moc to chtelo byt belgicky Narcos, ale Evropa je holt Evropa. Kdyz vidim na pozadi schuzky mafianu se zkorumpovanym poldou les odpornych vetrnych elektraren, tak jde veskera atmosfera do prdele. K tomu vrcholne nesympaticke zenske postavy. Ferry a Bob byli OK, dalo se na to v klidu koukat, ale urcite nic, co bych musel nekdy videt znova. Nicmene mozna druhou serii zkusim ... ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejvíc asi na mě zapůsobilo perfektně vybrané, herecké osazenstvo, plus místy hodně humorný příběh. I když v názvu je jen drama, několikrát jsem se v průběhu sledování velmi dobře pobavil, což mi připomnělo maličko podobný seriál Ozark. Je to taková hra na kočku a na myš a taky na to, kdo má nakonec větší koule a větší chytrost toho druhého napálit. Tohle vše se rozlouskne až na konci, který zase zavdal po úplně poslední scéně na další, možné pokračování. Já osobně se vzhledem ke kvalitám první série vůbec nedivím. Oblíbené postavy: Bob, Danielle, Ferry, John, Kim. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Popis niektorých je správny. Ide o pokus o európsky Narcos, ale bez tej latino atmosféry, ktorú nahradila skôr lesbo atmosféra, zrejme už dnes podmienka, aby ste dostali prachy na natáčanie, hoci nám stále prizvukovali, že ide o inšpiráciu skutočnými udalosťami. Seriálu chýba moment prekvapenia, veľa napínavých situácií tu nie je a zbytočne sa sem ťahajú linky, ktoré dej nikam neposúvajú. ()

kolda1990 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemné a nečekané překvapení od Belgičano-Nizozemců:) filmy/seriály z drogového prostředí mám rád. Tady to ale není o nikom profláklém jako byl třeba Escobar, nýbrž o pro mě nenápadném drogovém dealerovi extošky, jménem Ferry, kterého jsem si celkem oblíbil. Hlavní postavy, ale i vedlejší moc dobře zahrané, každý díl skončil napínavě což bylo další plus. No, šílená práce v utajení co si budeme. Slabší pětička, ale musel jsem. ()

MI-380 

všechny recenze uživatele

Pěkně promyšlená a s přibývajícími epizodami stále lepší a napínavější jízda belgicko-holandských neokoukaných tváří s vydatnou podporou neokoukatelných výrobků konglomerátu Tata Group: Range Roverů a Jaguárů. 90 % (aktuálně 435 hodnotících s průměrem 81 %). ()

earl hickey 

všechny recenze uživatele

Výborné. Všechny tři série. Perfekní hlavní postavy, jak Ferry, tak Bob. Určitě se podívám na film Ferry, který se odehrává před seriálem. Takový belgický narcos, kde hlavní padouch Ferry, je takový kříženec Pabla Escobara a Ivana Jonáka😀. ()

Tjaden 

všechny recenze uživatele

Navzdory "sexy" tématu policejních agentů, pracujících v přestrojení, se seriál drží při zemi a je natočen velmi civilně, přičemž všechny tři série si udržují stejně kvalitní úroveň a porci napětí. ()

petikacka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bomba, bomba, bombička...:-))) Teda belgickou ani holandskou kinematografii téměř vůbec neznám o to větší sukces tenhle seriál u mě měl...Napínavé...zajímavé...příjemné herecké osazenstvo...a děj je sqělý...Kdo by to byl řek, že nějaký zapadlý kemp hraje hlavní roli v největší výrobě a distribuci extáze na světě...Za mě 95% ()

KosiR_ksr 

všechny recenze uživatele

Docela mě zaujal film Ferry z roku 2021, který byl později natočený, ale dějově předchází první sérii. Rozhodl jsem se proto dát šanci seriálu a ten se mi zpočátku zdál zajímavý a napínavý. Po pár dílech jsem ale dostal pocit, že se zbytečně opakuje, vleče a stává se nepříliš logickou honičkou na kriminálníka, kterého se tajný agent snaží za každou cenu přesvědčit, aby spáchal nějaký zločin, za který by jej mohli zatknout. 60% ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Na zabití času fajn ... závěr .. jak jsem si již u seriálů zvykl ... utlý ... nedostatečný ... nenápaditý ... unuděný ... ()

yvona 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První série bezvadná, druhá ještě šla, ale poslední ve stylu telenovely - to už bylo moc. Proto ji nezohledňuji v celkovém hodnocení, jen by to uškodilo a to nechci. Bavila jsem se výborně. První série je herecky i scénáristicky naprosto vypiplaná a dokonalá.  Výkony Toma Waese, Franca Lammerse, roztomilé Elise Schaap byly dokonalé. Nicméně mě nejvíc pobavil v malé roli Alexej Manvelov. Turci mě naopak velmi otrávili. Oceňuji fakt, že přestože muselo být zakomponováno téma lesbo, ušetřili nás tvůrci postelové scény nechutné tlusté černošky s Daniellou. ()

bearmeedek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro mě překvapení. Zajímavé je už umístění děje, kde drogový boss bydlí v kempu. První dva díly jsou právě takovou prohlídkou kempu a jeho "obyvatel", zajímá to, ale je to na 60%. Potom už jsem měl dojem, že každý další díl je o něco lepší a zajímavější. Nikdo z účastníků si nemůže být jistý, v kterou minutu se právě na něj něco provalí a z děje se stává soubor miniaturních překvapení. A i to napětí je takové zvláštní. Žádné temné a mrazivé, ale pozvolné, jako že pořád něco visí ve vzduchu. Dalším plusem je země vzniku filmu. Ani Amerika, ani Španělsko, žádný "výtečně" chladný sever (ha ha), dokonce ani Polsko. Tato kombinace dodala filmu dost záživný kabát. No a za zmínku stojí i kvalita všech hlavních postav, minimálně ústřední čtveřice. Úspěch seriálu byl takový, že se už pracuje na druhé řadě. Jednička je podle skutečných událostí, tak uvidíme, co vymyslí do dvojky. Za mě tak 85 - 90%. DRUHÁ řada - vymyšlena trochu uměle, ale jako celek dobrých 80%. Třetí sérka kupodivu, a zároveň k mé radosti, dokázala vystavět kvalitní děj. Po druhé sérii to moc na nějaké pokračování nevypadalo, ale tohle naopak slibuje ustálenou záležitost. Bob a Ferry. Úhlavní nepřátele ze dvou prvních řad. A tady se podařil vynikající tah - oba dva začnou pod tlakem nedobrých okolností spolupracovat a pracovat v utajení pro policii. I když ... Ferry má vždycky nějak navrch. A zároveň postava Ferryho je stále neuvěřitelně osobitá. Zábavné jsou komunikace Boba a Ferryho při jejich spolupráci. Ale hlavní je napětí a malá překvápka a to opravdu funguje. Akorát nechápu, že se na Undercover dívá tak málo lidí??? ()

ER 

všechny recenze uživatele

Je to taková zábava vidět narkobarona v kempu a skoro pořád v teplácích, i když vlastní vilu s možná 20 pokoji. A s tímhle rozporem se vcelku hodně peru. Nakonec sami tvůrci upozorňují, že jde o fikci, která se pouze inspirovala děním v rámci drogového případu. Co se dramatizace týče, není tu co podstatného vytknout, vše má hlavu a patu. Od 3.epizody začne atmosféra houstnout, přibude nějaké mrtvolka, ale vše se drží v reáliích uvěřitelnosti. Jen tempo je vláčné. ()

Maximilianus 

všechny recenze uživatele

1. séria: Ferry je zvláštny pašerák drog. Jeho "najväčší " gang pozostáva z neho a 4 ďalších ľudí. A to si aj tak väčšinu veci vybavuje sám, takže o bohvieakého kápa asi nejde. Skôr mi pripadal ako nejaký dedinský gangster. Ešte mi trochu vadilo zo začiatku to vytváranie dramatična na konci každého dielu. Postupne som si na to zvykol a samozrejme som bol zvedavý,  čo bude ďalej. Inak je to napínavý príbeh, ktorý má držal v očakávaniach až do konca. Páčilo sa mi tiež,  že sa dej nezdržiaval a plynul prirodzene. 2. séria: Bola dosť odlišná od predchádzajúcej, no stále výborná. Tie napínavé scény na konci každého dielu sú podľa mňa zbytočné a zastaralé, ale v prípade tohto seriálu mi až tak nevadí, pretože každý diel je takmer počas celej dĺžky napínavý a plný (uveriteľných) zvratov, takže je to akceptovateľné. 3. séria: Prináša to, čo som čakal od druhej, a to spoluprácu Boba/Peter a Ferryho. Síce to už nie je nič nové,  ale stále je to kvalitatívne veľmi vysoko. ()

Dave Lister 

všechny recenze uživatele

Belgicko - holandský seriál Undercover je z těch, co vás naprosto pohltí od samého počátku až do epického konce. První série je naprostý skvost v oblasti krimi gangster tématiky. Druhá série je lepší než ta první a nenudite se ani vteřinu a třetí je naprosto tím nejlepším, co jsem v daném žánru viděl. Neskutečně dobře propracované postavy a zásadně dva ústřední hrdinové Ferry a Bob. Navštivte svět tajných policistů, gangsterů z míst Brabantských, drogových bossů, obchodníků se zbraněmi a tureckých narkobaronů řadících v Beneluxu. Tři dokonalé série plné zvratů, lží, zrady, intrik a vražd. Chemie mezi hlavními hrdiny je neuvěřitelná a jsou propletení všemi třemi sériemi. Doporučuji se podívat na samostatný film Ferry, který předchází tomuto seriálu. Geniální, geniální, geniální. ()

Mamlas 

všechny recenze uživatele

1. série: Nudná a zdlouhavá drogová detektivka, spíše telenovela s otravnou ženskou linkou, nuda, kecy. (16%) | 2. série: O level výše než ta první série s cikánama, některé díly ke konci jsou dost dobré. Autoři zřetelně zmenšili potřebu natáčet otravné rodinné vykecávačky, což gut. (46%). | Celkově (31%) ()

Reklama

Reklama