Reklama

Reklama

Všem klukům: P.S. Stále tě miluju

  • USA To All the Boys: P.S. I Still Love You (více)
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Lara Jean je oficiálně Peterova přítelkyně, takže všechno by mělo být skvělé, nebo ne? Věci se komplikují, když se Laře do života vrací stará láska, co nerezaví. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (45)

Streeper 

všechny recenze uživatele

Hodnotím stejně jako první díl, i když příběhově to bylo o něco slabší. Jde o to, že veškerou originální část jsme viděli už v prvním díle a tady toho není už moc co nabídnout. Herecké výkony jsou ale stejně kvalitní, zvrat je očekávaný a co si budeme říkat konec taky. Ale moje něžné, naivní romantické srdce to vcelku uspokojilo. ()

MikyAff 

všechny recenze uživatele

Přeslazená záležitost, u které by moje 12 let staré Já nejspíš slintalo blahem a idealizovalo si, jak to jednou bude taky takhle super. Jednička se ještě jakž takž dala, ale tohle už je moc i na mou maličkost. Knihy mě teda taky zrovna neuchvátily a tady to bohužel není o nic lepší. Jestli i z trojky (pokud se do ní odvážně pustí) bude odkapávat med, máme se pak na co těšit teda.. ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Oproti prvnímu dílu hodně kvalitativní sešup směrem dolů. Zhruba do 20 minuty se to úplně vyšťaví a pak se to táhne jak Velká Čínská Zeď. Nová postava bývalého přítele je tam dá se říct na sílu, aby to mělo jako by děj čekal jsem, že tam bude nějaký rozkol, že si bude vybírat , který kluk se jí líbí více místo toho je tam tak 20 minut a kromě konce se nepokusí o nic. Zachraňuje to pouze závěrečná scéna pak ta scéna s vypouštěním lampionů štěstí a to, že na konci měla pěkné šaty. Snad už to další díly mět nebude pak už bych tak hodný nejspíše nebyl. ()

Ingtar2 odpad!

všechny recenze uživatele

'To all the boys I loved before 2' alebo 'ako nič natiahnuť na 102 minút a profitovať'. Pozerať totiž cez hodinu a pol túto vec je skoro nemožné. Zle je tu úplne všetko - od hercov z ktorých samozrejme idú baby do kolien a pomaly nevedia kde majú hlavu keď sa jeden z nich dostane na kameru až po príbeh, ktorý vlastne ani neexistuje. Jednotka aspoň mala aký taký nápad - toto je na tom príbehovo a nápadovo rovnako ako druhá séria Stranger Things. Logika si asi tiež odišla na dovolenku do Chorvátska - celý čas sa tam rieši kto spravil čo na Instagrame a následne jej týpek na list odpíše listom na ktorý chce zase odpísať listom. Wtf? Ovšem nemohla by to byť stredoškolská romantika ak by sa tam neriešilo kedy bude kto prcať a kto s kým už prcal. A úprimne povedané som po nejakých dvadsiatich minútach začal dúfať nech už dajú trojku aby bol pokoj. Neviem si predstaviť o čom má byť tretí film, ale pri tom čo sa dialo doteraz by som sa vôbec nečudoval keby sa z hlavnej hrdinky stala homosexuálka, namaľovala si vlasy namodro a začala o sebe prehlasovať, že jej pohlavie už nie je žena ale tlačiareň OfficeJet Pro 8720 Printer Series. Naozaj mizerný počin. Slabých 5% za vysvetlenie vírivky z prvého dielu, ale aj tak Odpad. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Romantiku z jednotky nahradili vzťahové problémy, hlasy v hlave hlavnej predstaviteľky a jej ženské problémy. Už to nie je také vyrovnané ako v prvej časti. Už je to len čisto o nej, čo si ona myslí, navráva, čo jej šuští v hlave a neprestajné riešenie dilemy, mám prísť o panenstvo alebo nie? A chcem svojho chlapca, veď sa mi páčia aj iní. Nuž film pre cieľovú skupinku nerozhodnutých a ohrdnutých dievčeniec sa poteší, ale tá grupa je dosť úzka. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (3)

  • Název filmu se objeví až těsně před závěrečnými titulky. (noelcoward73)
  • Peter (Noah Centineo) chce v den sv. Valentýna své přítelkyni věnovat řetízek. V čase 33:45 má Lara Jean (Lana Condor) na krku svůj řetízek, v čase 33:52 už však svůj řetízek nemá. (mary800)
  • Natáčelo se od 27. března do 8. května 2019. Točilo se v Kanadě v provincii Britská Kolumbie, konkrétně ve Vancouveru a Fort Langley. (BMW12)

Reklama

Reklama