Reklama

Reklama

Všem klukům: P.S. Stále tě miluju

  • USA To All the Boys: P.S. I Still Love You (více)
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Lara Jean je oficiálně Peterova přítelkyně, takže všechno by mělo být skvělé, nebo ne? Věci se komplikují, když se Laře do života vrací stará láska, co nerezaví. (Netflix)

Recenze (45)

Toren 

všechny recenze uživatele

5/10. Tohle už bejt nemuselo. Z jedničky stále zůstávaj (na poměry béčkové romantiky) solidní herci, fajn vedlejší postavy a svižné tempo, ovšem míra absurdity a vyhrocených situací ve spojitosti s přeslazeným, patosem potaženým scénářem, převažují ve finále misky vah spíše k ohlodanějšímu a unylejšímu průměru. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Měl jsem tento film načatý už v momentě, kdy jsem dokoukával první díl a tak jsem si říkal, že v rámci popracovního odpočinku ho dojedu, a uvidím, jestli se nechytnu. Jenže jsem se nechytl. Tenhle feeling good americký svět jde prostě mimo mě. Hrozně vyumělkovaná romantika. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Jednotka bola osviežujúca romantická komédia s originálnou zápletkou, dvojka zápletku v podstate ani nemá. Výluh z výluhu z výluhu... ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"To All the Boys: P.S. I Still Love You" ako pokračovanie "To All the Boys I've Loved Before" nie je moc dobre zvládnuté. Postavy sú stále dobré, no tentokrát si podľa mňa užijeme menej humoru, menej dobrej romantiky a viac klišé a predvídateľných situácií. Atmosféru film má, rovnako sú tu aj scénky, ktoré vedia celkom zaujať, no výsledok nie je to, čo som očakával. Larina mladšia sestra je tu tentokrát veľmi na okraj. Jej priatelia sa tiež dostávajú na druhú koľaj a skôr sa to stalo typickým romantickým filmom, kde sa musí hrdinka rozhodnúť medzi dvoma nápadníkmi. Jej súčasným, alebo novou možnosťou. Najlepšie momentky prichádzajú podľa mňa na záver, kde si Lara Jean uvedomí, že nie je postava z rozprávky a nebude nič dokonalé. A vnútorne sa musí vyrovnať sama so sebou a svojimi vnútornými pocitmi. Až potom môže vzťah skutočne fungovať. A to je podľa mňa veľmi dobrá lekcia. Pretože je potrebné si upratať vo svojej hlave, aby vzťah mohol fungovať. A tento film to spracováva veľmi príjemnou metódou. Napriek tomu, že sa tu dostalo veľa klišé, tak aspoň trošku oceňujem, že niektorým klišé sa film naopak vyhol. Veľmi sa mi ešte aj páči momentka medzi Larou Jean a Gen. A budete vedieť ktorá. Tá na strome. Film má srdce a za pozretie film stojí. Ale nepôsobí tak príjemne a vtipne ako prvýkrát. Je to proste pokračovanie, ktoré je v pohode, ale nič extra. Zvážte si sami a uvidíte. Hodnotenie: B- ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Vítejte a ponořte se do telenovely ve stylu korejsko-americké zkušeností. Snímek nezadržitelně plane k "Stále tě miluju". Naštěstí se postavy trochu posouvají k trochu zralejší konverzaci. Pobavilo mě pár hlášek. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Romantiku z jednotky nahradili vzťahové problémy, hlasy v hlave hlavnej predstaviteľky a jej ženské problémy. Už to nie je také vyrovnané ako v prvej časti. Už je to len čisto o nej, čo si ona myslí, navráva, čo jej šuští v hlave a neprestajné riešenie dilemy, mám prísť o panenstvo alebo nie? A chcem svojho chlapca, veď sa mi páčia aj iní. Nuž film pre cieľovú skupinku nerozhodnutých a ohrdnutých dievčeniec sa poteší, ale tá grupa je dosť úzka. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

I když druhý díl Všem klukům postrádá onen wow-efekt a vcelku originální nápad, tak mně osobně přišlo toto pokračování na podobné úrovni, a proto dávám stejné hodnocení jako u jedničky. Herci jsou ve svých rolích stále autentičtí, scénář není úplně předvídatelný a místy se mi dvojka zdála dokonce vyspělejší než její předchůdce. Děj navíc slušně utíká a pěkně se na to celé dívá. Možná průměrná, ale nenásilně natočená oddychovka s nejedním humorným, ale i vážnějším momentem, která disponuje sympatickým multi-kulti obsazením. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

O něco slabší, každý vztah nese svoje mouchy a překážky, herci opět v pohodě, příběh slabší ale dalo se na něho dívat třeba se dočkáme i třetí části knihy a uvidíme. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Je to všechno stále hezky barevné, ten feel-good pocit je pořád přítomen a i casting je více než pohodový. Jenže taky je to klasická dvojka - humor skoro vymizel, hlavní hrdinka neví, co chce, a je s tím spíš otravná. Obsahově to už nemá nic moc nového, co nabídnout a jen se rozpitvává minulost. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Niektoré sequele sú naozaj užitočné a priam potrebné. A potom sú tu také, pri ktorých by vôbec nevadilo, keby ani neboli. A to je presne prípad o All the Boys I've Loved Before - Part II. Do veľkej miery to bolo skutočne bezobsažné, a to zaujímavé bolo bohužiaľ len v menšine. Ale áno, bolo tam aj zopár dobrých scén a dialógov, to nepopieram. Akurát ako celok to nebolo nič extra a je to rozhodne jeden z tých slabších (zbytočných) sequelov. Tým najlepším napokon bola opäť postava večne dilematickej a hanblivej Lary Jean, tak ako to bolo aj v kmeňovom filme. Skromné 2*. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Hodnotím stejně jako první díl, i když příběhově to bylo o něco slabší. Jde o to, že veškerou originální část jsme viděli už v prvním díle a tady toho není už moc co nabídnout. Herecké výkony jsou ale stejně kvalitní, zvrat je očekávaný a co si budeme říkat konec taky. Ale moje něžné, naivní romantické srdce to vcelku uspokojilo. ()

Johnny.ARN odpad!

všechny recenze uživatele

Úplná píčovina, čo môže zaujať iba vygumovancov, čo majú predplatený Netflix alebo zmätené teenky. Oproti aspoň trochu vymyslenej jednotke čistý ODPAD! ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Oproti prvnímu dílu hodně kvalitativní sešup směrem dolů. Zhruba do 20 minuty se to úplně vyšťaví a pak se to táhne jak Velká Čínská Zeď. Nová postava bývalého přítele je tam dá se říct na sílu, aby to mělo jako by děj čekal jsem, že tam bude nějaký rozkol, že si bude vybírat , který kluk se jí líbí více místo toho je tam tak 20 minut a kromě konce se nepokusí o nic. Zachraňuje to pouze závěrečná scéna pak ta scéna s vypouštěním lampionů štěstí a to, že na konci měla pěkné šaty. Snad už to další díly mět nebude pak už bych tak hodný nejspíše nebyl. ()

MikyAff 

všechny recenze uživatele

Přeslazená záležitost, u které by moje 12 let staré Já nejspíš slintalo blahem a idealizovalo si, jak to jednou bude taky takhle super. Jednička se ještě jakž takž dala, ale tohle už je moc i na mou maličkost. Knihy mě teda taky zrovna neuchvátily a tady to bohužel není o nic lepší. Jestli i z trojky (pokud se do ní odvážně pustí) bude odkapávat med, máme se pak na co těšit teda.. ()

Reklama

Reklama