Reklama

Reklama

Umírající milionář zachraňuje zraněného policistu a dává mu novou identitu. Michael se chce pomstít sabotérům z elektronického průmyslu, kteří mu zabili parťáka. (SkyShowtime)

Recenze (41)

nash. 

všechny recenze uživatele

Pilotní film má stejně hloupý scénář jako těch několik epizod, které si pamatuju, navíc ke mě seriál nedorazil ve správném věku, takže se nenaboural do srdce ani paměti příliš hluboko. Spíš způsobil jen takové lehké povrchové škrábnutí v mé filmové paměti. Mluvící auto je sice srandovní, ale když už bych měl volit, vybral bych si raději Ferat. ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Pilotní film k takřka kultovnímu seriálu o zázračném autě, které umí létat a mluvit, a jehož majitelem a řidčem v jedné osobě je David Hasselhoff. Asi každý člověk přiměřeného věku tenhle film, respektive seriál kdysi hltal na rakouské televizi a byl z něj unešen. Po letech ale musím uznat, že jeho kouzlo pominulo se sametovou revolucí. ()

Boss321 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na tomhle snad vyrostl každý malý kluk narozený po roce osmdesát a ani já nejsem vyjímka. Každému je asi jasné, že tři hvězdičky jsou špíše z nostalgie :). Ale Kitt byl ve své době skutečný hit a každý ho chtěl mít doma :-)...... ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokud by mě někdo zastřelil a já bych se přesto probral s hasselhoffovskou tváří a půl metrem výšky k dobru, tak bych snad raději znovu zemřel. Pokud bych však k návratu do života dostal dárek v podobě energeticky soběstačného auta s nezničitelným designem, tak bych si asi ještě pár let užil. Stejně jako Michael, který si sice s KITTem v pilotním díle ještě moc nerozumí a už vůbec netuší k čemu jsou všechny ty blikající knoflíky. Ale on na to časem přijde. ()

sud 

všechny recenze uživatele

Když sem chodil do první třídy a vysílali to v Magionu (jó, to byly časy), byl to skutečný kult. Hasselhoff v kožené bundě a ten nádherný mluvící bourák. Kitt se jmenoval. Dneska se na to radši už nekoukám, protože bych si mohl pošpinit svoje krásné vzpomínky na tento seriál. ()

stilgar1 

všechny recenze uživatele

David a jeho super auto-kámoš KITT. Nezapomenutelná podívaná z dětství, všude hromada nálepek ze žvýkaček a kdovíčeho ještě...:) ()

Adys-Aduna 

všechny recenze uživatele

Jako malej sem zbožnoval tenhle seriál. Inteligentní auto pro mě bylo jako sen a Miče Bjůkenena sem ani tenkrát neznal, teď je to ale fakt k smíchu... ()

Budweiser 

všechny recenze uživatele

Na tenhle film a na něho navazující seriál rád vzpomínám, v dětství jsem si nenechal ujít jediný dil, když na to kouknu dnes, po pěti minutách mě tak nudí, že přepnu jinam nebo odejdu, zato bratránek (10) to "žere" jako já když mi bylo tolik :) ()

Jack_D. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kdyz jsem to vcetne celeho serialu sledoval v mladi, prislo mi to naprosto uzasne. Dneska kdyz nejaky dil nahodou uvidim, tak uz to tak neberu, ale presto me to vzdy pobavi. Tri hvezdicky... ()

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pilotný film sa na rozdiel od takmer všetkých nasledujúcich epizód líši tým, že má príbeh, ktorý celkom funguje, predovšetkým jeho prvá polovica, čo je určite jeho veľké plus. Celkom prekvapí, že všetky podstatné schopnosti KITTa sa hneď aj ukážu a že jeho kokpit vo svojej podstate pripomína dnešný automobilový svet - displeje obrazoviek, natočenie palubovky na vodiča, množstvo funkcií, no a samozrejme to najdôležitejšie - UI. Nepôsobí to teda vôbec zastarane, ale práve naopak - nadčasovo. KITT aj Devon už od začiatku dobre hláškujú a svetoznáma ústredná melódia príjemne naladí. ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pilotní film ke stejnojmennému seriálu je slabým odvarem dovolím si tvrdit slušného seriálu. Příběh je o mladém policistovi, který je postřelen do hlavy a zázrakem přežije, přičemž mu neznámý mentor změní tvář k nepoznání od Davida Hasselhoffa, dá mu novou identitu, neomezený přístup k penězům, vylepšené a "zázračné" auto, nechá mu své poslání - bojovat se zločinem a umře. Micheal se pomstí svým "vrahounům" a už jsme u seriálu, který má daleko větší spád a i více humorných míst. Je to sice slátanina, z dnešního pohledu tam slyšíme naprosto debilní dialogy, ale kdo by se nepodíval na počátek Knightovy mise? ()

Reklama

Reklama