Reklama

Reklama

Knight Rider - Série 3

(série)
USA, (1984–1985), 16 h 43 min (Minutáž: 45–48 min)

Tvůrci:

Glen A. Larson

Kamera:

H. John Penner

Hrají:

David Hasselhoff, Edward Mulhare, Patricia McPherson, William Daniels, Richard Basehart (vypravěč), Jared Martin, Bruce Fairbairn, John LaMotta (více)
(další profese)

Epizody(21)

Recenze (2)

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V tretej sérii sa vracia Bonnie. Aj keď je séria rovnako dobrá ako tá predchádzajúca, smerom k záveru série cítiť, ako seriálu dochádzal dych, neopakujú sa len herečky, ale aj témy, nápady a zápletky. KITT navyše začína byť až príliš technicky vypiplaný - už pomaly nie je technikália, ktorú by nedokázal zvládnuť, a to vrátane mechanických visiacich zámkov či vyhľadanie hocičoho - statického či dynamického - na veľkú diaľku. V niektorých momentoch to síce pridáva na variabilite zvládnutia riešení, ale pôsobí to už ako absurdita. Najlepšie epizódy sú Vrah na míru, Zbaven služby a K.I.T.T. versus K.A.A.R. Zbytok tvorí síce lepší nadpriemer, ale oproti predchádzajúcim 2 sériam pribudlo aj nezanedbateľný počet ľahších nadpriemerov, väčšinou kvôli neoriginálnym až odfláknutým zápletkám. ()

Blazkowicz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už začínají docházet nápady. Děj některých dílů je už hodně podobný předešlým (náklaďáky, koně atd.) a některé jsou vyloženě blbé až to bolí. Stejně tak vidět už po několikáté ty samé herečky hrát jinou postavu je otravné. Naštěstí KITT s Michaelem jsou pořád skvělí. "Kdyby ti to nevadilo Arnolde, mohl by jsi laskavě odstranit ty kovové nesmysly z mé kapoty? Hele, to není nesmysl, to je činka. Tak si laskavě tu svoji čínku strč za klobouk, Schwarzenegře!" 4-* ()

Reklama

Reklama