Reklama

Reklama

Knight Rider - Série 4

(série)
USA, (1985–1986), 16 h 45 min (Minutáž: 45–48 min)

Tvůrci:

Glen A. Larson

Kamera:

H. John Penner

Hudba:

Don Peake

Hrají:

David Hasselhoff, Edward Mulhare, Patricia McPherson, Peter Parros, William Daniels, Richard Basehart (vypravěč), Tracy Reed, Robert Feero, Bonnie Hellman (více)
(další profese)

Epizody(21)

Recenze (1)

Blazkowicz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po čtvrté a zase stejně. Vylepšený KITT je jedna věc, ale jinak to nemá vůbec žádnou novinku (RC3 nestojí za řeč). Jednotlivé díly jedou pořád podle stejného scénáře a to už je trošku nuda. Aspoň nemuseli používat stejné záběry z minulých sérií. Na to, že je to poslední série to nemá ani nějakou závěrečnou epizodu a to mě štve. "Vy tvrdíte, že ještě nejste ženatý? Přesně tak. A proč ne? Dá se říct, že jsem nepotkal tu pravou. A jakou pravou to vlastně hledáte? No, nějakou velmi stylovou, nejlépe v červeném, plnou nejnovějšího softwaru, s úplnou umělou inteligencí, s čalouněnými sedadly, se snímatelnou střechou, s megabajtovým systémem, který vydrží celé dlouhé hodiny připojení. Vy čuňáku!" 3+* ()

Galerie (1)

Zajímavosti (1)

  • Když pan Jeremy Towers (Charles Davis) vyskočí z okna, letí dolů v jiné, zcela nesmyslné poloze. Je zřetelně poznat, že je to sedící figurína. (Amper01)

Reklama

Reklama