Reklama

Reklama

Street Hawk

(seriál)
  • Velká Británie Street Hawk
Akční / Krimi / Mysteriózní / Sci-Fi / Dobrodružný
USA, 1984, 13x50 min

Kamera:

Frank P. Flynn

Hrají:

Rex Smith, Joe Regalbuto, Richard Venture, Daphne Ashbrook, Brian Thompson, George Clooney, Don Swayze, Earl Boen, James Whitmore Jr., Aki Aleong (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Policajt pracujúci za písacím stolom tajne bojuje so zločinom ako skúšobný pilot prototypu bojového motocyklu. (nessbeal)

Recenze (4)

anderson 

všechny recenze uživatele

Legenda z RTL, ktorou chcel UNIVERSAL zopakovať úspech KNIGHT RIDERa. Bohužiaľ jej to nebolo súdené. Ja však seriály z 80-tych rokov milujem a nedávno som si všetkých trinásť epizód zopakoval. A musím povedať, že sa mi to páčilo viac než KITT. No a úvodná zvučka? NADČASOVÁ! (13.1.2017) ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Slušný seriál, ktorý kvôli Kittovi a Hasselhofovi nemal šancu na úspech, čo bola v tej dobe určite veľká škoda. ()

Blazkowicz 

všechny recenze uživatele

"This is Jesse Mach, an ex-motorcycle cop, injured in the line of duty. Now a police troubleshooter, he's been recruited for a top secret government mission to ride Street Hawk -- an all-terrain attack motorcycle designed to fight urban crime, capable of incredible speeds up to three hundred miles an hour, and immense firepower. Only one man, federal agent Norman Tuttle, knows Jesse Mach's true identity. The man...the machine...Street Hawk." Zapomenutý klenot z osmdesátých let. Nejlepší způsob hodnocení je srovnat to s Knight Riderem. Úvodní znělka je jedna z mála věcí, kde musím říct, že Street Hawk je lepší. Stejně tak soundtrack od Tangerine Dream je pecka. Samotná motorka je opravdu cool, jenže co z toho, když je ve většině epizod jen na chvíli (na rozdíl od KITTa) a zbytek je docela nudná Jesseho policejní práce. A co si budem, Jesse je fajn sympaťák, ale žádný svůdník a idol žen to není, stejně tak nenosí krátkou koženou bundu. V tomto ohledu je prostě Michael Knight pán. Co se týče jednotlivých dílů, tak je fajn, že tady nejsou žádné neexistující země a podobné vymyšlenosti jako v Knight Riderovi. Prostředí L.A. celkem ujde, i když lokací tam moc není a tím pádem to začíná být trošku nezajímavé. Kvalitou už to tak dobré není. První čtyři díly super (kvalita nadprůměrná), ale potom je to už jen průměr a konec to stejně jako Knight Rider nemá. Na rozdíl od Knight Ridera tam teda není žádný díl vyloženě debilní. Tolik tedy k menšímu srovnání, z kterého je jasné, že Knight Rider je chtě nechtě lepší. Pro toho, kdo hledá něco podobného jako je Knight Rider nebo fandy do '80s, musím ale jednoznačně doporučit! 4-* ()

Reklama

Reklama